Spectre x360 15-eb0016nf Noir van HP : De ideale tool voor het surfen op het internet

In presentatie

Is de Spectre x360 15-eb0016nf Noir voor jou? Uw computer zal niet beperkt zijn tot technische specificaties, dus we hebben een testplan gebouwd volgens het gebruik dat u ervan zult maken. We hebben deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir getest op basis van het gebruik dat u ervan zult maken.
 Na het lezen van dit artikel weet u of dit model aan uw wensen voldoet.
 

Spectre x360 15-eb0016nf Noir voor het surfen op het internet ? 

Zelfs als uw gebruik beperkt is tot het surfen op het web, het schrijven van e-mails en soms het gebruik van een Excel-spreadsheet, is de minimale kwaliteit van de computer essentieel. Het is noodzakelijk om te kunnen rekenen op een kwaliteitslaptop die je niet in 2 jaar tijd in de steek laat door veroudering. De sleutel is het bereiken van evenwicht met een goedkope maar degelijke laptop. Dit product zal dus perfect voldoen aan uw behoeften. Een laptop die aan alle eisen voldoet! Dit is wat de Spectre x360 15-eb0016nf Noir van HP lijkt te zijn.
 Met een grootte van 15 inch is het ongeveer gemiddeld, en je zult het relatief gemakkelijk kunnen dragen. 
De fabrikant heeft ervoor gekozen om dit model uit te rusten met een Core i7-10510U-processor. Inderdaad, de kracht die het levert is interessant, ook al is het niet de nieuwste generatie componenten. In tegenstelling tot het gebruik van een videobewerkingsstijl die rekenkracht vereist, is dit model correct voor het surfen op het internet; een gebruik dat niet te veel rekenkracht vereist. Met 16 GB RAM is de Spectre x360 15-eb0016nf Noir een goed product. Zelfs als er vrije slots zijn waarin u geheugenstrips kunt toevoegen, is het meer dan genoeg om u op weg te helpen.
 
De 500 GB maken van deze laptop een mid-range notebook wat betreft de beschikbare ruimte. Echter, als je foto’s, video of muziek opslaat, zal het snel vollopen. Met deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir levert HP een laptop af die u een paar jaar hebt voordat hij verouderd is.
 Tot slot, voor webgebruik, moet u weten dat dit model een autonomie heeft van 12 uur. Dat is een goede zaak voor het geval je hem op vakantie wilt nemen. Een functie die je lang zal blijven surfen.
 

De Spectre x360 15-eb0016nf Noir – het juiste model voor streaming en video’s? 

Deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir is een verstandige optie voor iedereen die er films mee wil kijken en naar muziek wil luisteren. Niet de beste, maar wel een van de modellen in een krappe prijsklasse.
 Via alle beschikbare laptops weet u of deze, ondanks een gemiddelde score, overeenkomen met uw behoeften.
 HP heeft gekozen voor een middelgroot scherm om aan ieders behoeften te voldoen. Met zijn 15 inch en zijn resolutie van 3840×2160 kan hij voor vele doeleinden worden gebruikt, waaronder het bekijken van films. Het weergegeven beeld is goed gedetailleerd, met een heldere en levendige weergave. Duidelijk, groot genoeg om je ogen te vermoeien bij het kijken naar films, maar ook nogal licht (1.9 kg) als je het moet dragen.
 Meerderheid op de laptop scherm markt, dit model is uitgerust met de glanzende afwerking. Deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir is ideaal voor films, foto’s en games in een donkere of clair-obscur omgeving, en waarop je de middelen hebt om de lichtintensiteit te controleren. Merk ook op dat dit scherm mogelijk meer stress veroorzaakt voor de ogen, na 2 tot 3 uur achter elkaar te zijn gebruikt.
 Voor het geluidsgedeelte is de Spectre x360 15-eb0016nf Noir uitgerust met een goede geluidskaart en luidsprekers. Door op het volume te drukken met muziek, hebben we de weergave getest. Zelfs als het resultaat goed is, weet dan dat op dit punt zelfs de beste laptops nooit een hifisysteem zullen verslaan. Om het duidelijk te zeggen, het is hier relevant om te overwegen om extra luidsprekers te kopen als u zeer gevoelig bent voor de kwaliteit van deze functie.
 De Spectre x360 15-eb0016nf Noir is voorzien van een Core i7-10510U-processor, die iets krachtiger is dan gemiddeld, in vergelijking met die voor kantoorgebruik. Hiermee bent u zeker van een schaalbaar product (indien nodig), dat perfect past bij uw randapparatuur (luidsprekers, videoprojectoren, etc…). Dus uw multimediale sessies zullen vloeiend verlopen.
 Wat de toepassingen betreft, heeft HP er geen geïnstalleerd. Er is alleen het besturingssysteem. Dit is een Windows 10 die het mogelijk maakt om de gratis (gratis) of betaalde software toe te voegen die u wilt. Duidelijk, om films te kijken, niets meer.
 Wat de grafische kaart betreft, heb je een NVIDIA GeForce MX330, die met 16 GB Ram, je in staat stelt om multimedia te doen (film bekijken, en wat eenvoudige foto’s retoucheren). Niet goed genoeg voor professionals in 3D-beeldvorming, maar goed genoeg voor de meesten van ons.
 Voor de connectiviteit heeft u 5 poorten. In de norm in vergelijking met de meeste andere computers van de concurrentie. Tussen de luidsprekers, de muis en de externe harde schijf heeft u weinig mogelijkheden om nog veel meer randapparatuur toe te voegen.
 Een laptop heeft meestal een batterijlevensduur van enkele uren. Op deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir rapporteert HP 12 uur levensduur van de batterij, wat beter is dan de concurrentie. Het is niet nodig om het batterijniveau constant te controleren; u zult films kunnen bekijken en lange tijd naar muziek kunnen luisteren.
 

Spectre x360 15-eb0016nf Noir, de juiste keuze voor aangesloten reizen? 

Gemakkelijker te transporteren dan een vaste computer, feit blijft dat deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir niet bedoeld is voor reizen. Dit lijkt het probleem te zijn waar HP niet echt rekening mee heeft gehouden bij het ontwerpen van deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir. Voor het hebben getest deze laptop in situaties zo divers als reizen, in een valise tussen shirts en jeans, bij het reizen tussen huis en werk, in een weekend met het gezin, hier is wat te onthouden.
 Met andere woorden, laat het thuis en neem het slechts af en toe mee voor korte ritten.
 Een tussenliggende acceptabel voor de verplaatsing van deze 1.9 kg zware Spectre x360 15-eb0016nf Noir. U kunt het gemakkelijk vervoeren, zonder al te veel moeite. Op de knieën houdt deze laptop goed stand, en de grootte van het scherm en de basis blijven acceptabel. Een van de redenen hiervoor is het 15-inch scherm.
 Geen verlicht toetsenbord op deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir. Maar tenzij je in het donker werkt, zie je het nut niet in.
 De glanzende plaat biedt een beter kijkcomfort dan het vorige model. De weergave op het scherm is goed. Aan de andere kant kan deze glanzende plaat hinderlijk zijn in fel verlichte ruimtes.
 Helaas niet voorzien van anti-reflecterende tegels. Ook vermijdt u het gebruik van deze laptop buitenshuis of met te veel licht.
 Door dit model uit te rusten met een Core i7-10510U-processor, staat de fabrikant op gelijke voet met de meeste van zijn concurrenten; hij bevindt zich in het middenbereik en maakt een beheerst stroomverbruik mogelijk.
 Houd er echter rekening mee dat de door HP aangegeven autonomie moet worden verminderd. Reken bij standaardgebruik eerder op 70% van deze waarde; hoe meer je de processor laadt, hoe lager het getal zal zijn.
 Wat betreft de autonomie van deze laptop heeft u 12 uur de tijd om opnieuw verbinding te maken, dat wil zeggen een score onder de sterkste op de markt.
 Om het opstarten en de berekeningen te versnellen, is deze laptop uitgerust met een 500 GB SSD harde schijf. Deze schijftechnologie (solid-state drive), die zich al meer dan 20 jaar heeft bewezen, maakt het mogelijk om gegevens op te slaan, volgens hetzelfde principe als de usb-sleutel. Zonder bewegende mechanische onderdelen is er minder kans op brosheid en warmteontwikkeling. En als u absoluut meer opslagruimte nodig hebt, kunt u een externe schijf kopen of een account in de cloud aanmaken.
 Met dit model heeft HP geprobeerd een computer te ontwerpen die gemakkelijk te transporteren is, maar niet te klein is. Door zijn grootte, 15, is deze laptop een goed compromis.
 Deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir maakt het mogelijk om externe elementen te koppelen via 5 connectoren. Hij is een van de gemiddelde laptops.
 De techno bluetooth van dit model zal u toelaten om lokaal verbinding te maken met om het even welk type van apparaat dat dit communicatieprotocol aanvaardt: telefoon, aangesloten luidsprekers, auto…
 Ten slotte levert HP met de Spectre x360 15-eb0016nf Noir een laptop tegen een krappe prijs, maar niet om te reizen, of bij wijze van uitzondering.
 

Spectre x360 15-eb0016nf Noir, de juiste keuze voor audio- of videobewerking? 

Voor dit soort gebruik lijkt het noodzakelijk om over te gaan tot een hoogwaardig product. Met deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir kunt u er zeker van zijn dat u de juiste machine heeft. Sinds de laatste generatie die door HP is ontworpen, zijn er veel onderdelen verbeterd. Jobverwerking in parallel met Windows 10 zijn perfect ontworpen voor audio- of videobewerking.
 Bij incidenteel audiovisueel gebruik ligt de Core i7-10510U-processor van deze laptop binnen het marktgemiddelde. Met zijn 16 GB RAM heeft hij voldoende geheugen voor beeldverwerking. Dit model is standaard uitgerust met een suite van voorgeïnstalleerde software. Als u daarentegen begint met pro-toepassingen, zal het nodig zijn om meer geheugen toe te voegen.
 Zelfs als dit overeenkomt met kwaliteitscomponenten, heeft HP de keuze gemaakt om slechts één SSD te plaatsen. Voor audiovisueel gebruik hadden we echter liever een dubbelschijfsysteem gehad: een harde schijf met een grote capaciteit voor de back-up en een SSD voor de snelheid. De Spectre x360 15-eb0016nf Noir maakt een prijsverlaging mogelijk met deze keuze, met een beschikbare ruimte van 500 GB. Het is een product dat genoeg ruimte biedt om al uw audio- en videocreaties op te slaan.
 Zoals bij veel laptops is autonomie een delicaat onderwerp. Door alleen op batterijen te zitten, heeft u 12 uur autonomie tot uw beschikking. Ter herinnering, met zo’n krachtige laptop is het voor HP moeilijk om het veel beter te doen.
 Aan de aansluitzijde is de Spectre x360 15-eb0016nf Noir voorzien van USB 3 technologie. Hierdoor kunt u een externe opslagschijf aansluiten voor nog meer ruimte wanneer uw lokale schijf vol is. Deze standaard laat transmissiesnelheden tot 5 Gbit per seconde toe, ongeveer tien keer sneller dan USB 2.0.
 Deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir is daarom goed ontworpen voor dit soort gebruik. En nog veel meer als u uiteindelijk besluit om het alleen te gebruiken voor tekstverwerking of surfen op het web, in plaats van audio-video bewerking. Kortom een uitstekende keuze in deze prijsklasse.
 Dit is een goed product om te beginnen met audiovisuele bewerking. 

De Spectre x360 15-eb0016nf Noir – het juiste model om op te spelen? 

De meest populaire gaming titels van vandaag de dag vereisen prestaties en kunnen enorme hoeveelheden opslagruimte in beslag nemen: deze laptop voldoet aan deze beide eisen. Lange tijd waren laptops niet krachtig genoeg om te worden gebruikt voor het spelen van games. Met deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir heeft HP een laptop ontworpen die krachtig genoeg is om aan deze behoefte te voldoen.
 Hoe hoger de resolutie van het beeld, hoe gedetailleerder de visuele weergave. Met een resolutie van 3840×2160 is deze laptop een van de beste in zijn klasse.
 HP koos bovendien voor een processor Core i7-10510U die de verdienste heeft om veel berekeningen parallel te maken, en voor het grafische gedeelte, de NVIDIA GeForce MX330, voor een goed resultaat. Natuurlijk zijn er veel betere, maar met de rekenkracht van de Core i7-10510U-processor is het gereconstrueerde beeld qua colorimetrie en vloeibaarheid van goede kwaliteit.
 Voor de overgrote meerderheid van de gebruikers brengt dit een resultaat dat perfect is aangepast aan de meeste spellen van het moment.
 Voor de meeste spellen zal dit model geschikt zijn voor de spelmodus. Het is een middenkeuze, noch extreem krachtig, noch te duur.
 
Een ruimte van 500 GB om een back-up te maken van uw gegevens; dit is in het gemiddelde van wat andere merken aanbieden. Niet noodzakelijk voor iedereen die online speelt, maar handig voor degenen die liever lokaal spelen.
 Voor online gaming heeft deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir een hoge kwaliteit Wi-Fi en een Ethernet-poort. Een kwaliteitsgarantie die het mogelijk maakt om, als uw woonruimte ermee is uitgerust, een snellere en over het algemeen betrouwbaardere webtoegang te hebben.
 Met een gewicht van 1.9 en een schermformaat van 15 inch is het een hulpmiddel in het gemiddelde van andere laptops.
 Een uitstekende autonomie van 12 zal u toelaten om bijna overal te spelen.
 Tot slot werden we verleid door de balans tussen prestaties en componenten. Wetende dat je bovendien een autonomie hebt van 12 uur. Het juiste gereedschap voor maximale prestaties!
 

De Spectre x360 15-eb0016nf Noir aangepast aan de kantoorautomatisering ? 

Toegang op efficiëntie, deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir is een van de laptops ontworpen voor kantoorautomatisering. Het is een volwassen product.
 Hier draait dit model onder een standaard OS. In dit geval is het Windows 10.
 Deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir is niet uitgerust met alle toepassingen die u nodig heeft. U zult de applicaties die u nodig heeft moeten downloaden, wat voor sommige software een lichte stijging van de totale kosten met zich meebrengt.
 In tegenstelling tot andere grotere modellen staat dit model in het midden voor het niveau van de benodigde ruimte. Een gemiddeld gewicht, met 1.9 kg.
 Door de grootte van het toetsenbord zijn alle kantoorgerichte elementen aanwezig. Vandaar het goede idee om een standaard numeriek toetsenbord te hebben als aanvulling.
 Uitgerust met een plaat zonder specifieke behandeling, zien we helaas veel reflecties op deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir. Het testen van de lamp naast het scherm kan de kwaliteit van het werk in het kantoorgebruik beïnvloeden. Wat het kleurenpalet betreft, het is goed uitgebalanceerd, zelfs als de kleuren minder getrouw zijn dan de kleuren die u van uw tv-toestel krijgt.
 Onder normale gebruiksomstandigheden, d.w.z. overdag, zult u geen moeite hebben met het ontbreken van een verlicht toetsenbord.
 De opslag bij dit model bevindt zich in het midden van wat elders beschikbaar is. Ongeveer 500 GB, meer dan genoeg voor kantoorgebruik.
 Al met al is de Spectre x360 15-eb0016nf Noir een goed compromis. De gulden middenweg voor terugkerend gebruik in de kantoorautomatiseringsmodus.
 

Spectre x360 15-eb0016nf Noir, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Er bestaat niet zoiets als een perfecte laptop voor elk doel, tenzij u er een prijskaartje aan hangt, en wetende dat hij te krachtig zal zijn voor de meeste van uw behoeften. Deze Spectre x360 15-eb0016nf Noir is gemiddeld, maar zal het werk heel goed doen.
 Dit model lijkt ons niet relevant voor :
 – reisgebruik
 Deze laptop is gemiddeld voor de volgende toepassingen:
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – kantoortaken
 En we raden deze laptop ten zeerste aan voor :
 – surfen op het internet
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen