Microsoft Surface pro 6 Intel Core i5 : de laptop voor onderweg

Om te beginnen

Zelfs als er niet meer echt een slechte keuze is in laptops, is het belangrijk om te weten dat sommige modellen meer voor multimedia zijn, en andere meer voor games. Prijs en type technologie alleen rechtvaardigen niet de keuze van een model. Dus we hebben de Microsoft Surface pro 6 Intel Core i5 getest om uit te vinden wat het waard was.
 Dit artikel is daarom uitgesplitst in gebruik; Wat is het doel van dit model?
 

Surface pro 6 Intel Core i5, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Gezien het feit dat het gebruik van een computer eenvoudig is (surfen op het internet, e-mails en/of brieven schrijven, berekeningen maken op een Excel-spreadsheet), is het belangrijk om te focussen op een laptop die zowel van hoge kwaliteit is als sterk genoeg is om lang mee te gaan. Het doel is om de goede uitvoering van de door u gevraagde taken te waarborgen.
 Dat is de richting die Microsoft is ingeslagen op deze Surface pro 6 Intel Core i5. De computer staat op hetzelfde niveau als concurrerende modellen in deze prijsklasse. Gemakkelijk te hanteren, en slim doordacht tijdens de ontwikkeling.
 Het is bijna het perfecte gereedschap om te reizen. Een 12.3″ scherm maakt dit model overal draagbaar. 
De gekozen processor voor dit model is een Intel Core i5-8350U. Aangezien de onderdelen zeer snel evolueren, biedt Microsoft een laptop van goede kwaliteit die nog vele jaren een goede keuze zal blijven. In tegenstelling tot het gebruik van een videobewerkingsstijl die rekenkracht vereist, is dit model correct voor het surfen op het internet; een gebruik dat niet te veel rekenkracht vereist. Met 8 GB RAM is de Surface pro 6 Intel Core i5 een goed product. Een grote hoeveelheid, meer dan je nodig hebt voor strikt internetgebruik.
 
De 256 GB maken van deze laptop een mid-range notebook wat betreft de beschikbare ruimte. Echter, als je foto’s, video of muziek opslaat, zal het snel vollopen. Met deze Surface pro 6 Intel Core i5 levert Microsoft een laptop af die u een paar jaar hebt voordat hij verouderd is.
 Tot slot, zelfs als u, zoals veel gebruikers, deze computer aangesloten houdt, maakt de 10 uur durende levensduur van de batterij het een van de meest duurzame modellen op de markt. Microsoft is een van de beste in termen van tijd in de batterijmodus. Bovendien zult u er des te meer plezier aan beleven om hem lang te gebruiken, omdat hij met zijn scherm zeer aangenaam is.
 

De Surface pro 6 Intel Core i5 – het juiste model voor streaming en video’s? 

Deze Surface pro 6 Intel Core i5 is een interessante optie voor iedereen die een laptop gebruikt om films en foto’s te bekijken of naar muziek te luisteren. Het model heeft voldoende basisuitrusting voor dit doel.
 Het is soms ingewikkeld om een keuze te maken uit alle laptops die specifiek voor dit soort gebruik bedoeld zijn; dit deel is gemaakt om vast te stellen of dit model voor u gemaakt is.
 Voor het scherm is het een model van gereduceerd formaat, 12.3 inch, met een resolutie van 2736×1824. Desondanks zijn de kleuren correct, en de contrasten laten u de details zien. De enige kritiek die op het apparaat kan worden geuit is zijn grootte, waardoor het een klein apparaat is in vergelijking met andere concurrerende modellen voor dezelfde prijs; over een hele dag kan het de ogen vermoeien. Deze computer heeft echter een criterium dat sommige nomadische gebruikers zal interesseren, het gewicht; hier weegt hij slechts 0.77 kg, mede dankzij dit kleine schermformaat.
 Meerderheid op de laptop scherm markt, dit model is uitgerust met de glanzende afwerking. Deze Surface pro 6 Intel Core i5 is ideaal voor films, foto’s en games in een donkere of clair-obscur omgeving, en waarop je de middelen hebt om de lichtintensiteit te controleren. Aan de andere kant is het scherm hierdoor visueel veeleisend, waardoor er om de 2 uur een pauze nodig is.
 Wat betreft het geluid zijn de kaartapparatuur en de luidsprekers in deze Surface pro 6 Intel Core i5 geïntegreerd. Door op het volume te drukken met muziek, hebben we de weergave getest. Zelfs als hij het goed doet, zal deze laptop niet kunnen concurreren met een goed hifisysteem. Met andere woorden, als u veeleisend bent op het gebied van het geluid, zult u externe luidsprekers moeten toevoegen.
 De processor die op dit model is geïnstalleerd is een Intel Core i5-8350U die voldoende is voor audio en video. Hiermee bent u zeker van een schaalbaar product (indien nodig), dat perfect past bij uw randapparatuur (luidsprekers, videoprojectoren, etc…). U hoeft zich geen zorgen te maken over de lancering van uw audio- en videotoepassingen.
 Wat de grafische kaart betreft, heb je een Intel HD Graphics 620, die met 8 GB Ram, je in staat stelt om multimedia te doen (film bekijken, en wat eenvoudige foto’s retoucheren). Niet goed genoeg voor professionals in 3D-beeldvorming, maar goed genoeg voor de meesten van ons.
 Microsoft heeft geen prioriteit gegeven aan connectiviteit op deze laptop. De Surface pro 6 Intel Core i5 biedt u slechts 5 poorten. Het is alleen maar zodat ik alles in één keer kan aansluiten.
 Door het toewijzen van batterijen kunt u uw TV bijna vervangen door deze Surface pro 6 Intel Core i5. Op deze Surface pro 6 Intel Core i5 rapporteert Microsoft 10 uur levensduur van de batterij, wat beter is dan de concurrentie. Uw bezichtiging wordt niet abrupt gestopt in het midden van uw film, Netflix-sessie of een ander streaming-platform.
 

Is Surface pro 6 Intel Core i5 ontworpen voor reizen? 

Het belangrijkste voordeel van de laptop is dat hij gemakkelijk mee te nemen is. Daarom hebben we deze Surface pro 6 Intel Core i5 geanalyseerd vanuit het oogpunt van nomadisch gebruik. Is hij thuiswerkgericht? Of kun je hem meenemen op reis? Dat zijn de vragen die we zullen beantwoorden. Of is deze laptop, zoals in veel huizen, slechts een vervanging voor een vaste computer?
 Het blijkt een van de beste te zijn die voldoet aan de belangrijkste criteria voor nomadisme, namelijk grootte, gewicht, kwaliteit van de materialen en beschikbaarheid van wifi.
 Het gewicht van 0.77 kg maakt hem gemakkelijk verplaatsbaar. Het is een van de beste in zijn klasse. Het is moeilijk om een groot scherm en een vedergewicht voor een laptop te krijgen. Het 12.3-inch scherm is nauwelijks genoeg voor het surfen op het internet of het schrijven van e-mails.
 Tenzij u misschien gewend bent om in slecht verlichte ruimtes te werken, zult u geen last hebben van de afwezigheid van een verlicht toetsenbord. Maar tenzij je in het donker werkt, zie je het nut niet in.
 Uitgerust met een glanzende plaat biedt het een zeer goed visueel comfort. Het scherm geeft een goede beelddefinitie en mooie kleuren weer. Aan de andere kant kan deze glanzende plaat hinderlijk zijn in fel verlichte ruimtes.
 Op dit model zijn geen anti-reflecterende tegels voorzien. Ook vermijdt u het gebruik van deze laptop buitenshuis of met te veel licht.
 De Intel Core i5-8350U-processor die op dit model is geïnstalleerd, bespaart batterijen. De fabrikant schat een mogelijk bereik in dat u kunt verkleinen. Reken bij standaardgebruik eerder op 70% van deze waarde; hoe meer je de processor laadt, hoe lager het getal zal zijn.
 Dit model heeft een van de beste autonomie van het moment met 10 uur.
 Om het risico op breuk tijdens het rijden te beperken, is dit model uitgerust met een 256 GB SSD-harde schijf. Het belangrijkste voordeel van dit type harde schijf is dat het minder bewegende delen bevat, en het is sneller dan standaard schijven. Zonder bewegende mechanische onderdelen is er minder kans op brosheid en warmteontwikkeling. En als u absoluut meer opslagruimte nodig hebt, kunt u een externe schijf kopen of een account in de cloud aanmaken.
 Reizen en reizen zal slechts een formaliteit zijn als je besluit om haar mee te nemen. Met een 12.3 scherm en een ultralicht gewicht behoort hij tot de beste in zijn klasse.
 De Surface pro 6 Intel Core i5 heeft slechts 5 aansluitingen. Dit maakt dit model tot een van de minst bedeelde op dit moment.
 Met de bluetooth-functionaliteit van dit model kunt u ook eenvoudig verbinding maken met de apparaten van uw dierbaren.
 Al met al is deze Surface pro 6 Intel Core i5 een interessant product voor op reis.
 

Surface pro 6 Intel Core i5 voor audio- of videobewerking? 

Het gebruik van een laptop voor audio- of videobewerking vereist een hoogwaardig product. Met deze Surface pro 6 Intel Core i5 kunt u er zeker van zijn dat u de juiste machine heeft. Sinds de laatste generatie die door Microsoft is ontworpen, zijn er veel onderdelen verbeterd. Deze laptop zal multitasking vergemakkelijken en u zult in staat zijn om tegelijkertijd applicaties zoals Photoshop, Magix Video of Vegas pro met een Windows 10 Pro-besturingssysteem uit te voeren.
 Over het algemeen maakt de keuze van de Intel Core i5-8350U-processor voor incidenteel gebruik dit soort gebruik mogelijk. Met 8 GB RAM is de rendersnelheid voldoende voor de beeldverwerking. Standaard beschikt u over de applicaties voor het maken van uw videobewerking of voor het aanpassen van uw foto of muziek. En als je verder wilt gaan, kun je dat doen, mits je een beetje geheugen toevoegt.
 De ontwerpers van Microsoft hebben voor deze laptop gekozen voor één enkele schijf, een SSD. Het voordeel is de snelheid van opstarten en uitvoeren, maar het nadeel is de kortere levensduur van de schijf. De Surface pro 6 Intel Core i5 heeft er slechts één, met een totaal van 256GB aan opslagruimte voor je films en muziek. Toch is het een van de goede laptops qua opslag, in vergelijking met zijn concurrenten.
 Zoals bij veel laptops is autonomie een delicaat onderwerp. Door alleen op batterijen te zitten, heeft u 10 uur autonomie tot uw beschikking. Dit is de beste op de markt van vandaag.
 Aan de aansluitzijde is de Surface pro 6 Intel Core i5 voorzien van USB 3 technologie. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Bovendien biedt deze technologie een hogere snelheid van bestandsoverdracht met hoge snelheid tussen uw laptop en externe schijven.
 Met de Surface pro 6 Intel Core i5 gaat u op weg naar een zeer goed product. Perfect ontworpen voor audio-video gebruik. En voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
 Dit is een goed product om te beginnen met audiovisuele bewerking. 

De Surface pro 6 Intel Core i5 – het juiste model om op te spelen? 

De meeste fabrikanten zijn zich ervan bewust dat het gebruik van laptops niet beperkt is tot tekstverwerking en spreadsheets. En deze Surface pro 6 Intel Core i5 is een van de gemiddelde laptops waar je mee kunt spelen. Aan de andere kant, als je er meerdere keren doorheen moet, zullen deze zelfde onderdelen je zwak lijken.
 Hoe hoger de resolutie van het beeld, hoe gedetailleerder de visuele weergave. Dit model wordt aangeboden met een resolutie van 2736×1824, d.w.z. een van de beste op de markt.
 Gezien de technologische evolutie doet dit model het veel minder goed dan veel andere laptops. Na onze analyse blijkt dat het gebruik in de spelmodus oververhitting van de processor en degradatie in termen van beelden en kleuren genereert. Het is duidelijk dat, als je het wilt gebruiken om de hele dag te spelen, het gepast kan zijn om te kijken naar een krachtiger model.
 Onze tests hebben aangetoond dat Microsoft niet van plan is deze computer te gebruiken voor het maken van videospelletjes. Tenzij je spellen speelt met ontwerpen die ouder zijn dan 5-10 jaar.
 
Een gemiddelde capaciteit/prijsverhouding die deze Surface pro 6 Intel Core i5 tot een interessante keuze maakt met een 256 GB schijf. Nuttig voor lokale games; want er zijn er nog steeds veel, ook al zijn de online games in volle gang.
 Een betere wifi toegang op deze Surface pro 6 Intel Core i5 die standaard is uitgerust met de 5GHz band. Interessant als je buiten kunt spelen met volledige breedband.
 Omdat je het soms moet dragen, zul je het gewicht, 0.77 kg, bij de lichtste van het moment waarderen.
 Een uitstekende autonomie van 10 zal u toelaten om bijna overal te spelen.
 Deze Surface pro 6 Intel Core i5 is eindelijk een interessant compromis voor degenen die willen presteren, zonder al te veel uit te geven bij de aankoop. U kunt het ook gebruiken voor tekstverwerking als u het nodig heeft.
 

De Surface pro 6 Intel Core i5 voor kantoorautomatisering 

In het geval dat uw enige en belangrijkste dagelijkse gebruik als een kantoorhulpmiddel is, kan Microsoft een computer op de markt hebben gebracht die een beetje out of the box is. In detail, dit is wat er aan de hand is.
 Microsoft heeft voor het merendeel van de gebruikers voor deze nieuwe laptop gekozen. Dit is Windows 10 Pro, de nieuwste generatie.
 Een van de grote voordelen van een laptop is natuurlijk de mogelijkheid om je onderweg te volgen. Een bijna vedergewicht van 0.77 kg.
 Geen numeriek toetsenbord is standaard op dit model. In feite, als je er een wilt, zal het nodig zijn om een pad te kopen dat is aangesloten via de usb-poort.
 De Surface pro 6 Intel Core i5 heeft geen matte plaat. Het matte display is ideaal voor gebruik buitenshuis of in de buurt van fel licht. Het testen van de lamp naast het scherm kan de kwaliteit van het werk in het kantoorgebruik beïnvloeden. Voor heldere gebieden zijn ze scherp gesneden, de kleuren zijn intens, met een hoge mate van helderheid en beeldscherpte.
 Als u ’s avonds op uw computer werkt, kunt u er spijt van krijgen dat de optie voor achtergrondverlichting niet is voorzien op deze laptop.
 Voor zover het opslag betreft, staat deze computer in het honkbalveld. Uitgerust met een harde schijf van 256 GB, geeft het u de mogelijkheid om al uw documenten lokaal op te slaan.
 Kortom, de Surface pro 6 Intel Core i5 is een gemiddelde keuze. Voor dezelfde prijs vindt u meer aangepaste en krachtigere modellen.
 

De Surface pro 6 Intel Core i5 ter afsluiting 

Het is bijna onmogelijk voor een laptop om overal goed te zijn, maar aan de andere kant is het mogelijk om een gemiddeld resultaat te behalen. Met de Surface pro 6 Intel Core i5 kunt u er zeker van zijn dat u een efficiënte laptop heeft, in vergelijking met de concurrentie.
 En voor de goede orde, we raden deze laptop niet aan voor :
 – kantoortaken
 Deze laptop is gemiddeld voor de volgende toepassingen:
 – webbrowsen
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – videospelletjes spelen
 Samenvattend bevelen wij dit model aan voor :
 – reisgebruik
 – audio- en videomontages maken