Een laptop voor audiovisuele bewerking: 13-ar0002ne envy laptop

Om te beginnen

Het kiezen van een nieuwe laptop betekent dat u moet kiezen tussen verschillende modellen. Onze analyse is gemaakt volgens 6 gebruikerstypologieën. Om de keuze makkelijker te maken, hebben we deze Hp 13-ar0002ne envy laptop beoordeeld op basis van wat u ermee ging doen.
 Dit artikel is daarom uitgesplitst in gebruik; Wat is het doel van dit model?
 

13-ar0002ne envy laptop, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Zelfs als uw gebruik beperkt is tot het surfen op het web, het schrijven van e-mails en soms het gebruik van een Excel-spreadsheet, is de minimale kwaliteit van de computer essentieel. Een minimum aan kwaliteit is belangrijk om de betrouwbaarheid in de loop van de tijd te garanderen. Het is een balans tussen een 1e prijs en de nieuwste multi-processor ontworpen voor professionals. In feite gaat het om het vinden van een product met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.  Dit product zal dus perfect voldoen aan uw behoeften. Een laptop die aan alle eisen voldoet! Dit is wat de 13-ar0002ne envy laptop van Hp lijkt te zijn.
 Met een grootte van 13 inch, zult u in staat zijn om het gemakkelijk te dragen. Deze laptop is uitgerust met een touchscreen; altijd interessant voor die momenten dat je moe wordt van de gladde muismat of dat er geen vlakke ondergrond beschikbaar is als je deze 13-ar0002ne envy laptop op schoot hebt. De materialen lijken te zijn ontworpen om meerdere jaren mee te gaan. Zichtbare onderdelen die solide zijn (de schelp, het toetsenbord,…) en interne componenten van bijna de laatste generatie zijn door Hp met veel aandacht gekozen.
 
De processor die dit model uitrust, een AMD Ryzen 7 3700U, zal meer dan genoeg zijn; het kan zelfs te krachtig zijn in vergelijking met de behoefte. Een component die een indrukwekkend vermogen en reactievermogen biedt. Bovendien beschikt u met dit model over een tool die uw internetnavigatie vloeiend laat verlopen. Het wordt standaard geleverd met 16 GB RAM. Het is de zekerheid dat de computer beter en langer zal werken.
 
Door een harde schijf van deze omvang aan te bieden, maakt het bedrijf dit model tot een van de laptops met de meeste schijfruimte op de markt. In feite heb je genoeg ruimte om bestanden en video’s lokaal op te slaan op de 512 GB die beschikbaar is. De 13-ar0002ne envy laptop stelt u dus in staat om lokaal op te slaan en garandeert dat u alle films die u wilt kunnen bekijken zonder internettoegang.
 Tot slot, zelfs als u, zoals veel gebruikers, deze computer aangesloten houdt, maakt de 12 uur durende levensduur van de batterij het een van de meest duurzame modellen op de markt. Hp is een van de beste in termen van tijd in de batterijmodus. Een functie die je lang zal blijven surfen.
 

De 13-ar0002ne envy laptop voor het bekijken van films en het luisteren naar muziek? 

De ingenieurs van Hp hebben ervoor gekozen om van deze 13-ar0002ne envy laptop de top-of-the-line voor vrijetijdsbesteding te maken: films, muziek, foto’s. In het tijdperk van de multimedia is deze laptop geëvolueerd en is het een kruising tussen een TV, radio en een desktopcomputer. En om het eenvoudig te zeggen, dit model is duidelijk een van de beste in zijn klasse voor het bekijken van video’s of het luisteren naar muziek. Het geluidsreproductieniveau en de weergavekwaliteit van dit topmodel staan bij dit topmodel op het programma.
 Met een klein 13-inch scherm heeft het een resolutie formaat van 1920×1080. Toch blijven de kleuren mooi, met gedetailleerde contrasten op de beelden. De enige kritiek die op het apparaat kan worden geuit is zijn grootte, waardoor het een klein apparaat is in vergelijking met andere concurrerende modellen voor dezelfde prijs; over een hele dag kan het de ogen vermoeien. Het belangrijkste voordeel van deze omvang is daarentegen het totale gewicht: 2.2 kg dat gemakkelijk overal mee naartoe kan worden genomen.
 Briljante schermen zijn het meest geschikt voor het binnenmilieu. Deze 13-ar0002ne envy laptop is ideaal voor films, foto’s en games in een donkere of clair-obscur omgeving, en waarop je de middelen hebt om de lichtintensiteit te controleren. Merk ook op dat dit scherm mogelijk meer stress veroorzaakt voor de ogen, na 2 tot 3 uur achter elkaar te zijn gebruikt.
 Voor het geluidsgedeelte is de 13-ar0002ne envy laptop uitgerust met een goede geluidskaart en luidsprekers. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Zelfs als het resultaat goed is, weet dan dat op dit punt zelfs de beste laptops nooit een hifisysteem zullen verslaan. Met andere woorden, als u veeleisend bent op het gebied van het geluid, zult u externe luidsprekers moeten toevoegen.
 Met een AMD Ryzen 7 3700U-processor biedt Hp een hoogwaardige oplossing. In tegenstelling tot de oudere processoren van het merk is de energie-efficiëntie optimaal en het verbruik goed gecontroleerd. Dit betekent dat er meerdere miljarden berekeningen tegelijk kunnen worden uitgevoerd.
 Wat de grafische kaart betreft, heb je een Radeon RX Vega 10, die met 16 GB Ram, je in staat stelt om multimedia te doen (film bekijken, en wat eenvoudige foto’s retoucheren). Voldoende voor de meerderheid van jullie, dit zal niet het geval zijn voor diegenen die 3D-beelden willen maken.
 Wat de aansluitingen betreft, heeft dit model 5 beschikbare poorten. Het is beter dan de concurrentie. U zult in staat zijn om al uw randapparatuur aan te sluiten.
 Of je gaat het gebruiken in de reismodus of onderweg, of je zit tussen je kantoor en de woonkamer. Op deze 13-ar0002ne envy laptop rapporteert Hp 12 uur levensduur van de batterij, wat beter is dan de concurrentie. Het is niet nodig om het batterijniveau constant te controleren; u zult films kunnen bekijken en lange tijd naar muziek kunnen luisteren.
 

Is 13-ar0002ne envy laptop ontworpen voor reizen? 

Een van de belangrijkste functies van een laptop is dat deze gemakkelijk te transporteren is. Dus we hebben die test naar de 13-ar0002ne envy laptop gebracht. Is het gemaakt om op reis te gaan, netjes in je valiezen? Zal het worden voorzien voor uw huis-naar-werk transfers? Moet u het alleen overwegen voor weekendtrips met uw gezin? Of zal het uiteindelijk een functie zijn om thuis te blijven?
 We hebben echter door zijn totaalscore kunnen ontdekken dat hij tot de beste behoort voor het reisaspect.
 Dit is een van de zwaarste modellen in vergelijking met de concurrentie: 2.2 kg. Het is ingewikkeld als je het moet dragen. Het is gênant om te verhuizen voor een laptop. Het gewicht is voornamelijk gerelateerd aan de grootte van het scherm. Een 13-inch taille die pijn kan doen als je er langer dan een uur moet blijven.
 Hp heeft besloten om de 13-ar0002ne envy laptop van een aanraakscherm te voorzien. Altijd handig, de bedieningsmodus is net zo eenvoudig als op uw smartphone. De nauwkeurigheid van de touchdown voor de navigatie is zonder probleem.
 De ontwerpers van deze 13-ar0002ne envy laptop vonden het niet nuttig om het toetsenbord met achtergrondverlichting te integreren. Niet echt nodig.
 De glanzende plaat biedt een beter kijkcomfort dan het vorige model. Het scherm geeft een goede beelddefinitie en mooie kleuren weer. Aan de andere kant kan deze glanzende plaat hinderlijk zijn in fel verlichte ruimtes.
 Dit model heeft geen matte of antireflecterende tegel. U zult het gebruik moeten beperken als de zon te fel is.
 Met zijn AMD Ryzen 7 3700U heeft deze computer een beperkt stroomverbruik, een van de beste op dit moment. Deze processor heeft voornamelijk betrekking op laagspanning en biedt een bovengemiddelde (on-paper) levensduur van de batterij. Houd er rekening mee dat de autonomie door Hp als richtlijn wordt verstrekt, en dat u eerder rekening moet houden met 70% van deze waarde.
 Wat betreft de autonomie van deze laptop heeft u 12 uur de tijd om opnieuw verbinding te maken, dat wil zeggen een score onder de sterkste op de markt.
 Vanwege het waarschijnlijke gebruik (reizen) werd deze laptop dun en licht geacht met een 512 GB SSD harde schijf. SSD’s zijn veel sneller en lichter en hebben geen bewegende delen. Als gevolg daarvan was Hp in staat om het geluid dat wordt veroorzaakt door roterende platen en bewegende lees-/schrijfkoppen die op conventionele schijven worden aangetroffen, bijna volledig te elimineren. En als u absoluut meer opslagruimte nodig hebt, kunt u een externe schijf kopen of een account in de cloud aanmaken.
 Dankzij een verminderde ruimtebehoefte zal het vertrek op vakantie met alle vliegtuig-bus-hotel transfers eenvoudig zijn. Met een 13 scherm en een ultralicht gewicht behoort hij tot de beste in zijn klasse.
 Dit model heeft 5 ingangen op de connectoren. Hij staat dus aan de top van de ranglijst, vergeleken met andere laptops op de markt.
 Met de bluetooth-functionaliteit van dit model kunt u ook eenvoudig verbinding maken met de apparaten van uw dierbaren.
 Concluderend kan worden gesteld dat deze 13-ar0002ne envy laptop kan worden gebruikt voor reisdoeleinden.
 

De 13-ar0002ne envy laptop voor audio- of videobewerking 

Het gebruik van een laptop voor audio- of videobewerking vereist een hoogwaardig product. Het lijkt erop dat de 13-ar0002ne envy laptop perfect aan deze behoefte voldoet. Of het nu gaat om de computersnelheid of de geheugencapaciteit, Hp heeft een interessant product ontworpen. Het is een laptop die is ontworpen voor multitasking en wordt gepresenteerd met Windows 10, waarmee tegelijkertijd de audio-videotoepassingen kunnen worden beheerd die berekeningen verbruiken.
 Het is een laptop, efficiënt en minder duur dan de meeste van zijn directe concurrenten voor dergelijk gebruik. Standaard uitgerust met een softwarepakket, kunt u beginnen met het bewerken van films en muziek. In het geval dat u wilt upgraden naar professionele toepassingen, zal de AMD Ryzen 7 3700U-processor en de 512 GB schijfgrootte meer dan voldoende zijn.
 Dit model bevat een SSD voor het besturingssysteem en het back-upgedeelte. Het voordeel is de snelheid van opstarten en uitvoeren, maar het nadeel is de kortere levensduur van de schijf. De 13-ar0002ne envy laptop maakt een prijsverlaging mogelijk met deze keuze, met een beschikbare ruimte van 512 GB. Het is een product dat genoeg ruimte biedt om al uw audio- en videocreaties op te slaan.
 Zoals bij veel laptops is autonomie een delicaat onderwerp. Hier is 12 uur autonomie beschikbaar. Dit model is een van de krachtigste van het moment.
 Aan de aansluitzijde is de 13-ar0002ne envy laptop voorzien van USB 3 technologie. Hierdoor kunt u een externe opslagschijf aansluiten voor nog meer ruimte wanneer uw lokale schijf vol is. Deze standaard laat transmissiesnelheden tot 5 Gbit per seconde toe, ongeveer tien keer sneller dan USB 2.0.
 Met de 13-ar0002ne envy laptop gaat u op weg naar een zeer goed product. Perfect ontworpen voor audio-video gebruik. Kortom een uitstekende keuze in deze prijsklasse.
 

13-ar0002ne envy laptop voor videospelletjes? 

De meest populaire gaming titels van vandaag de dag vereisen prestaties en kunnen enorme hoeveelheden opslagruimte in beslag nemen: deze laptop voldoet aan deze beide eisen. Lange tijd waren laptops niet krachtig genoeg om te worden gebruikt voor het spelen van games. Hp heeft de componenten geïnstalleerd die het een formidabel hulpmiddel voor gaming maken, met een soepele beeldstroom en een uitstekende beeldsnelheid.

 Wat betreft de beeldresolutie is het belangrijk dat deze hoog is om een goede weergave te verkrijgen. Op deze computer is het een resolutie van 1920×1080, wat de beste is die momenteel beschikbaar is.
 Met zijn Radeon RX Vega 10 grafische kaart en AMD Ryzen 7 3700U-processor heeft Hp inderdaad voor een interessante optie gekozen. Dankzij de technische elementen die op deze laptop zijn geïnstalleerd, zijn de Radeon RX Vega 10-kaart en de AMD Ryzen 7 3700U-processor op een zeer goed niveau gebracht.
 Tijdens de tests die we op deze laptop hebben uitgevoerd, bleek dat de onderdelen die door de ingenieurs van het merk werden gebruikt, de lading konden vasthouden.
 Voor de meeste spellen zal dit model geschikt zijn voor de spelmodus. Het is een middenkeuze, noch extreem krachtig, noch te duur.
 
Deze laptop heeft een van de grootste interne opslagruimtes. De 512 GB van de 13-ar0002ne envy laptop kan nog steeds door een groot aantal spelers worden gebruikt in het geval van lokaal geïnstalleerde spellen.
 Voor online gaming heeft deze 13-ar0002ne envy laptop een hoge kwaliteit Wi-Fi en een Ethernet-poort. Interessant als je buiten kunt spelen met volledige breedband.
 Een van de zwaarste laptops van het moment, mede door zijn grootte van 13 inch, is het helaas een van de zwaarste met 2.2 kg.
 Met 12 uur autonomie is het beter dan de concurrentie.
 Het is duidelijk dat een goede kwaliteit rendering op de graphics, een grootte van 13 inch, dun en vrij licht (2.2 kg), maken deze 13-ar0002ne envy laptop een uitstekende op voor een gebruik video games. Wetende dat je bovendien een autonomie hebt van 12 uur. Het juiste gereedschap voor maximale prestaties!
 

13-ar0002ne envy laptop, de juiste keuze voor kantoorautomatisering? 

Welk besturingssysteem moet u kiezen? In werkelijkheid zijn er vandaag de dag geen slechte keuzes meer. De op de markt beschikbare OS’en zijn allemaal verschillende technische ecosystemen met eigen toepassingen. Deze 13-ar0002ne envy laptop is perfect kantoorgericht en efficiënt.
 Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos Hp zoals gebruikelijk. Dit is Windows 10, de nieuwste generatie.
 Gezien de omvang is het niet raadzaam om te vaak te worden genomen. Met een gewicht van 2.2 kg beperkt u de verschillende bewegingen van deze laptop zoveel mogelijk.
 Het numerieke toetsenbord is niet aanwezig op dit model. Zodra je een aantal spreadsheetberekeningen moet doen, zal het niet zo gemakkelijk zijn.
 Uitgerust met een plaat zonder specifieke behandeling, zien we helaas veel reflecties op deze 13-ar0002ne envy laptop. Als u echter de hele dag op tekst of spreadsheets werkt, heeft een mat scherm de voorkeur. Voor heldere gebieden zijn ze scherp gesneden, de kleuren zijn intens, met een hoge mate van helderheid en beeldscherpte.
 Onder normale gebruiksomstandigheden, d.w.z. overdag, zult u geen moeite hebben met het ontbreken van een verlicht toetsenbord.
 Het heeft een opslagruimte van 512 GB. U mag het nooit invullen, zeker niet als u alleen webbrowsing, tekstverwerking en spreadsheets doet.
 Tot slot is de 13-ar0002ne envy laptop een uitstekende keuze voor kantoorgebruik. Goed doordacht in termen van ergonomie.
 

13-ar0002ne envy laptop, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

De sleutel tot het kiezen van een nieuwe laptop is het duidelijk definiëren van uw gebruik; het is bijna overal goed. Compact, stijlvol en efficiënt, de 13-ar0002ne envy laptop is de perfecte tool voor iedereen die een mobiele computer wil.
 Samenvattend bevelen wij dit model aan voor :
 – surfen op het internet
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – reisgebruik
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen
 – kantoortaken