Een laptop voor audio-videobewerking: Surface Pro 7

Om te beginnen

Is de Surface Pro 7 voor jou? Welke macht? Welk besturingssysteem? Linux, Windows of Mac OS X? Zoveel punten dat je niet weet of je de juiste keuze maakt.
 Om u te helpen, hebben we dit model getest aan de hand van verschillende parameters.
 Het detail van onze analyse in dit artikel.
 

Surface Pro 7 geschikt voor het surfen op het internet ? 

Uw behoeften bestaan bijna uitsluitend uit het surfen op het web, en wat tekstverwerkingsdocumenten, maar u wilt geen kwaliteitsgebrek in deze laptop. Om een goede werking te kunnen garanderen, is het noodzakelijk dat de fabrikant over kwaliteitscomponenten en bewezen technologische competentie beschikt.
 Het is in deze geest dat Microsoft deze Surface Pro 7 heeft ontwikkeld. De computer staat op hetzelfde niveau als concurrerende modellen in deze prijsklasse. Materialen die goed ontworpen lijken.
 Met een grootte van 12 inch, zult u in staat zijn om het gemakkelijk te dragen. 
De processor die dit model uitrust, een Intel Core i5-1035G4, zal meer dan genoeg zijn; het kan zelfs te krachtig zijn in vergelijking met de behoefte. De kracht ervan geeft je de zekerheid dat je een laptop hebt die 10 jaar lang heel goed zal werken. Bovendien zal dit model uw webbrowsing-sessies aangenaam en vloeiend maken. Met 8 GB RAM is de Surface Pro 7 een goed product. Zelfs als er vrije slots zijn waarin u geheugenstrips kunt toevoegen, is het meer dan genoeg om u op weg te helpen.
 
De meeste andere concurrerende computers hebben meer opslagruimte. Met slechts 128 GB is Microsoft van mening dat u niet te veel bestanden lokaal hoeft op te slaan en dat u dit liever op een publieke cloud doet. Niet onbetaalbaar in uw dagelijks gebruik, maar wel vervelend; Als u gewend bent om ruimte te gebruiken, overweeg dan om een grote USB-stick of externe harde schijf in de buurt te hebben.
 Met een autonomie van 8 uur heb je uiteindelijk niet al te veel tijd om op het web te surfen. Deze laptop bevindt zich in het midden van het assortiment voor zijn autonomie. Het is vervelend, want het belang van een mobiele telefoon is nog steeds om hem overal te kunnen gebruiken, zonder dat hij wordt aangesloten.
 

De Surface Pro 7 – het juiste model voor streaming en video’s? 

U overweegt laptops voor standaard multimediagebruik (films kijken, foto’s opslaan, muziek luisteren)! Microsoft stelt de Surface Pro 7 voor die daarvoor gemaakt is. Het is gemakkelijk om veel betere te vinden, maar toch zul je er geen vinden in deze prijsklasse.
 Via alle beschikbare laptops weet u of deze, ondanks een gemiddelde score, overeenkomen met uw behoeften.
 Met een klein 12-inch scherm heeft het een resolutie formaat van 2736×1824. De kleuren zijn trouw, warm genoeg en de contrasten laten een hoog detailniveau toe. Tijdens het werk of het bekijken van een film kunt u zich moe voelen; zo’n klein scherm betekent dat u zich meer moet concentreren om beter te kunnen zien. Het grote voordeel van dit formaat is echter het gewicht: hier heb je een laptop die slechts 0.8 kg weegt.
 Briljante schermen zijn het meest geschikt voor het binnenmilieu. Deze Surface Pro 7 is ideaal voor films, foto’s en games in een donkere of clair-obscur omgeving, en waarop je de middelen hebt om de lichtintensiteit te controleren. Aan de andere kant is het scherm hierdoor visueel veeleisend, waardoor er om de 2 uur een pauze nodig is.
 Aan de geluidskant heeft de Surface Pro 7 goede componenten: board en geïntegreerde luidsprekers. We hebben het getest met films en muziek op maximaal volume. Zelfs als het resultaat goed is, weet dan dat op dit punt zelfs de beste laptops nooit een hifisysteem zullen verslaan. Om het duidelijk te zeggen, het is hier relevant om te overwegen om extra luidsprekers te kopen als u zeer gevoelig bent voor de kwaliteit van deze functie.
 De processor die op dit model is geïnstalleerd is een high-end Intel Core i5-1035G4. Het resultaat is uiterst efficiënt voor het managen van meerdere taken tegelijkertijd, zoals het bekijken van een film en het downloaden van een andere. Prestaties die overeenkomen met miljarden berekeningen per seconde.
 Wat de grafische kaart betreft, heb je een Intel Iris Plus G4, die met 8 GB Ram, je in staat stelt om multimedia te doen (film bekijken, en wat eenvoudige foto’s retoucheren). Voldoende voor de meerderheid van jullie, dit zal niet het geval zijn voor diegenen die 3D-beelden willen maken.
 Microsoft heeft geen prioriteit gegeven aan connectiviteit op deze laptop. Inderdaad, deze Surface Pro 7 heeft slechts 5 poorten. Niet genoeg om alles te verbinden, je zult moeten kiezen.
 Tot slot, wat betreft de levensduur van de batterij, heeft u nog tijd voordat u moet nadenken over het opnieuw aansluiten van de voedingskabel. Microsoft belooft 8 uur batterijduur; dat is ongeveer gemiddeld. 

De Surface Pro 7 – het juiste model om tijdens de reis verbonden te blijven? 

Het veranderen van deze laptop in een gemakkelijk te transporteren computer lijkt Microsoft’s prioriteit in het ontwerp van deze Surface Pro 7 niet te zijn. We hebben het in verschillende configuraties getest: Voor reizen, opgeslagen in een geldige, in home-to-work modus, als onderdeel van een familieweekend, of gewoon om van de woonkamer naar de keuken te gaan. Hier is wat het leek: Als u op vakantie en in het woon-werkverkeer moet gaan, en vanwege de configuratiegrootte/gewicht / kwaliteit van de materialen, is het een zeer goede keuze.
 Met een gewicht van 0.8 kg is hij gemakkelijk te vervoeren. Het is een van de lichtste in zijn klasse. Als je met de computer op schoot zit, zit hij perfect vastgeklemd om te voorkomen dat hij omvalt. Met een 12-inch scherm is het niet eenvoudig om te surfen op het internet of foto’s te bekijken in een groep.
 Geen verlicht toetsenbord op deze Surface Pro 7. Niet echt nodig.
 Uitgerust met een glanzende plaat biedt het een zeer goed visueel comfort. Een mooi scherm en kwaliteitsvolle beelden. Het nadeel is dat je het buitenshuis met veel licht gebruikt.
 Op dit model zijn geen anti-reflecterende tegels voorzien. Het zou een beter gebruik van dit model in de buitenlucht mogelijk hebben gemaakt.
 Met zijn Intel Core i5-1035G4 heeft deze computer een beperkt stroomverbruik, een van de beste op dit moment. Deze processor heeft voornamelijk betrekking op laagspanning en biedt een bovengemiddelde (on-paper) levensduur van de batterij. Dat betekent niet dat je dat aantal gaat halen, want het is een gemiddelde schatting van de fabrikant.
 Voor het batterijgedeelte is de autonomie correct met 8 uur voor de storing.
 Om het risico op breuk tijdens het rijden te beperken, is dit model uitgerust met een 128 GB SSD-harde schijf. Deze schijftechnologie (solid-state drive), die zich al meer dan 20 jaar heeft bewezen, maakt het mogelijk om gegevens op te slaan, volgens hetzelfde principe als de usb-sleutel. Zonder bewegende mechanische onderdelen is er minder kans op brosheid en warmteontwikkeling. En als u absoluut meer opslagruimte nodig hebt, kunt u een externe schijf kopen of een account in de cloud aanmaken.
 Reizen en reizen zal slechts een formaliteit zijn als je besluit om haar mee te nemen. Uitgerust met een compact 12-inch scherm is het een van de kleinste modellen van het moment.
 De Surface Pro 7 heeft slechts 5 aansluitingen. Dit maakt dit model tot een van de minst bedeelde op dit moment.
 De Bluetooth-technologie is geweldig als u onderweg bent en u zult genieten van een eenvoudige verbinding met een telefoon of luidsprekers.
 Kortom, deze Surface Pro 7 kan als nuttig worden beschouwd wanneer u besluit om te reizen.
 

Surface Pro 7 voor audio- of videobewerking? 

Als je serieus bent over het bewerken en maken van muziek, dan besteed je veel aandacht aan de snelheid en het geheugen van de processor. Met deze Surface Pro 7 kunt u er zeker van zijn dat u de juiste machine heeft. Of het nu gaat om de computersnelheid of de geheugencapaciteit, Microsoft heeft een interessant product ontworpen. Jobverwerking in parallel met Windows 10 zijn perfect ontworpen voor audio- of videobewerking.
 Het is een laptop, efficiënt en minder duur dan de meeste van zijn directe concurrenten voor dergelijk gebruik. De softwaresuite van dit model bevat alles wat je nodig hebt om foto’s, video’s en muziek te kunnen bewerken. In het geval dat u wilt upgraden naar professionele toepassingen, zal de Intel Core i5-1035G4-processor en de 128 GB schijfgrootte meer dan voldoende zijn.
 Zelfs als dit overeenkomt met kwaliteitscomponenten, heeft Microsoft de keuze gemaakt om slechts één SSD te plaatsen. Voor audiovisueel gebruik hadden we echter liever een dubbelschijfsysteem gehad: een harde schijf met een grote capaciteit voor de back-up en een SSD voor de snelheid. De Surface Pro 7 heeft er slechts één, met een totaal van 128GB aan opslagruimte voor je films en muziek. Het is een product dat genoeg ruimte biedt om al uw audio- en videocreaties op te slaan.
 In termen van autonomie heeft Microsoft het eenvoudig gehouden. Voor 8 uur autonomie heb je een beetje tijd om aan je assemblages te werken. Het is nog steeds een fatsoenlijk gemiddeld bereik.
 Voor het aansluitgedeelte heeft de Surface Pro 7 het USB3-formaat. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Deze standaard laat transmissiesnelheden tot 5 Gbit per seconde toe, ongeveer tien keer sneller dan USB 2.0.
 Door te kiezen voor deze Surface Pro 7, weet u dat u veel verder gaat dan wat de meeste laptops bieden. Audio- en videobewerking wordt nog eenvoudiger. Kortom een uitstekende keuze in deze prijsklasse.
 De Microsoft Surface Pro 7 is een geweldig startproduct voor geavanceerd gebruik van audio- en videobewerking. 

De Surface Pro 7 – het juiste model om op te spelen? 

De meeste fabrikanten zijn zich ervan bewust dat het gebruik van laptops niet beperkt is tot tekstverwerking en spreadsheets. De tests die we op deze Surface Pro 7 hebben uitgevoerd, hebben aangetoond dat de keuzes van Microsoft op het gebied van componenten – de chip, de processorgeneratie of de kwaliteit van de koeling – ervoor zorgen dat dit een gemiddelde laptop voor gaming is. Maar als je gewend bent om de nieuwste spellen te spelen, zul je al snel de grenzen bereiken.
 Wat betreft de beeldresolutie is het belangrijk dat deze hoog is om een goede weergave te verkrijgen. Dit model wordt aangeboden met een resolutie van 2736×1824, d.w.z. een van de beste op de markt.
 De Intel Iris Plus G4 grafische kaart en de Intel Core i5-1035G4 processor zullen genoeg zijn om uw scherm te vullen. Zelfs als de componenten niet op het beste niveau zijn, zorgen de Intel Core i5-1035G4-processor en de Intel Iris Plus G4-kaart voor een zeer goed resultaat qua beeld en kleuren.
 Voor de overgrote meerderheid van de gebruikers brengt dit een resultaat dat perfect is aangepast aan de meeste spellen van het moment.
 Voor de meeste spellen zal dit model geschikt zijn voor de spelmodus. Met een displaysysteem zorgt deze machine voor een snelheid in het gemiddelde van wat er op dat moment wordt gedaan.
 Als het gaat om schijfruimte, staat deze computer op een laag pitje. 
Het is een van de ergste van het moment, met slechts 128 GB.
 Voor online gaming heeft deze Surface Pro 7 een hoge kwaliteit Wi-Fi en een Ethernet-poort. Meer snelheid voor degenen die in volledige Wi-Fi gebieden wonen.
 Zelfs als het gewicht is niet erg belangrijk in de voorwaarden voor het gebruik van het type games, weet dat dit model is een van de lichtste van de markt met zijn 0.8 kg.
 Deze computer biedt 8 uur autonomie en bevindt zich in het gemiddelde bereik van de markt.
 Dus het is een vrolijk medium voor gaming; genoeg prestaties voor de juiste prijs. En als het nodig is, kunt u het gebruiken voor surfen op het internet en e-mail.
 

Surface Pro 7, de juiste keuze voor kantoorautomatisering? 

Dit product kan je ten onrechte doen denken dat dit is wat je nodig hebt. Hier zijn de belangrijkste redenen.
 Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos Microsoft zoals gebruikelijk. In dit geval is het Windows 10.
 Ervan uitgaande dat u deze laptop mee moet nemen naar het kantoor, op reis, of een andere reis, zult u het gewicht ervan op prijs stellen. Dit model, met zijn 0.8 kg, is een van de ultracompacte modellen.
 Het numerieke toetsenbord is niet aanwezig op dit model. Tenzij u alleen tekstverwerking doet die het gebruik ervan niet vereist.
 Uitgerust met een plaat zonder specifieke behandeling, zien we helaas veel reflecties op deze Surface Pro 7. Als u echter de hele dag op tekst of spreadsheets werkt, heeft een mat scherm de voorkeur. Voor heldere gebieden zijn ze scherp gesneden, de kleuren zijn intens, met een hoge mate van helderheid en beeldscherpte.
 Overdag zal het ontbreken van een verlicht toetsenbord geen probleem zijn.
 Met slechts 128 GB is dit model een van de kleinere modellen. Als u gewend bent om lokaal een back-up te maken van alles, zult u moeten nadenken over het toevoegen van een externe harde schijf, omdat de harde schijf van de Surface Pro 7 snel kan worden gevuld.
 Samenvattend blijkt dus dat deze Surface Pro 7 minder interessant is dan zijn concurrenten. Voor dezelfde prijs vindt u meer aangepaste en krachtigere modellen.
 

De Surface Pro 7 – in een notendop 

Moeilijk om het voor alle doeleinden goed te doen; in ieder geval doet deze computer het goed. De Surface Pro 7 is een gemiddeld maar effectief product.
 Dit model lijkt ons niet relevant voor :
 – kantoortaken
 Deze laptop is gemiddeld voor de volgende toepassingen:
 – webbrowsen
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – reisgebruik
 – videospelletjes spelen
 Ook raden wij deze laptop aan op :
 – audio- en videomontages maken