Een laptop die bijzonder geschikt is voor het surfen op het internet

Om te beginnen

Is de Surface Pro BLK 8/256 voor jou? Welke macht? Welk besturingssysteem? Linux, Windows of Mac OS X? Zoveel punten dat je niet weet of je de juiste keuze maakt.
 We hebben onze test georiënteerd op criteria zoals gebruik voor reizen, kantoorautomatisering, surfen op het internet, spelletjes of multimedia.
 Dan weet je wat er aan de hand is met dit artikel.
 

Surface Pro BLK 8/256 compatibel met internetgebruik? 

De kans is groot dat uw dagelijks gebruik niet beperkt blijft tot het surfen op het internet, en dat u ook de andere functies nodig heeft. Een minimum aan kwaliteit is belangrijk om de betrouwbaarheid in de loop van de tijd te garanderen. Het is een balans tussen een 1e prijs en de nieuwste multi-processor ontworpen voor professionals. Een vrij krachtige multi-processor, maar een die geen krediet nodig heeft om te betalen. Dit product zal dus perfect voldoen aan uw behoeften. Met de introductie van de Surface Pro BLK 8/256 biedt Microsoft een doordacht product van hoge kwaliteit.
 Dit model is een middenklasse model met een schermformaat van 15 inch. Gemakkelijk mee te nemen van tijd tot tijd. Voor alle gebruikers die het gebruik van de muis (met of zonder draden) niet op prijs stellen, wordt de Surface Pro BLK 8/256 standaard geleverd met een aanraakscherm. Het totale ontwerp is van kwaliteit en is gemaakt om lang mee te gaan, een product dat gemaakt is om lang mee te gaan. Het lijkt erop dat Microsoft een solide model heeft ontworpen met state-of-the-art componenten.
 
Met een AMD A4-processor biedt Microsoft een reeds verouderde technologie. Een technische keuze om de uiteindelijke prijs van de laptop te verlagen. Een processor van de laatste generatie zou een hogere prijs hebben betekend. Uiteindelijk moet je niet te veel van deze computer vragen, anders zul je je ergeren aan de traagheid ervan als je meerdere applicaties tegelijk lanceert. Met 8 GB RAM is de Surface Pro BLK 8/256 een goed product. Het is de zekerheid dat de computer beter en langer zal werken.
 
Voor het dimensioneren van de harde schijf heeft Microsoft besloten om 256 GB te gebruiken. Dit is de standaard. Bijna hetzelfde als de concurrenten en wat er nu op de markt is, heb je ruimte om op te slaan. En als u tot het uiterste gaat, als u het haalt, kunt u altijd een externe harde schijf of een lokale bestandsserver zoals Synlogy NAS kopen.
 Tot slot, zelfs als u, zoals veel gebruikers, deze computer aangesloten houdt, maakt de 13 uur durende levensduur van de batterij het een van de meest duurzame modellen op de markt. Dit is een van de belangrijkste laptops op de markt op dit moment in vergelijking met andere laptops op de markt. Een functie die je lang zal blijven surfen.
 

De Surface Pro BLK 8/256 – het juiste model voor streaming en video’s? 

U overweegt laptops voor standaard multimediagebruik (films kijken, foto’s opslaan, muziek luisteren)! Microsoft stelt de Surface Pro BLK 8/256 voor die daarvoor gemaakt is. Het is gemakkelijk om veel betere te vinden, maar toch zul je er geen vinden in deze prijsklasse.
 Het is soms ingewikkeld om een keuze te maken uit alle laptops die specifiek voor dit soort gebruik bedoeld zijn; dit deel is gemaakt om vast te stellen of dit model voor u gemaakt is.
 Microsoft heeft besloten om van deze laptop een zeer veelzijdig product te maken. Met zijn 15 inch en zijn resolutie van 2736×1824 kan hij voor vele doeleinden worden gebruikt, waaronder het bekijken van films. Het weergegeven beeld is goed gedetailleerd, met een heldere en levendige weergave. Kortom, het is een evenwichtig product dat het mogelijk maakt om de films correct te bekijken; en met een ingeperkt gewicht van 1.25 kg is het gemakkelijk te transporteren.
 Meerderheid op de laptop scherm markt, dit model is uitgerust met de glanzende afwerking. Verbeterd contrast, merkbare scherpte en kleurhelderheid zijn de belangrijkste voordelen die u met deze Surface Pro BLK 8/256 krijgt. Aan de andere kant kunt u zich na 2 of 3 uur kijken visueel vermoeid voelen.
 Aan de geluidskant heeft de Surface Pro BLK 8/256 goede componenten: board en geïntegreerde luidsprekers. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Zelfs als hij het goed doet, zal deze laptop niet kunnen concurreren met een goed hifisysteem. Indien nodig kunt u later nog aanvullen met externe elementen als u de resultaten te onvoldoende vindt.
 Helaas heeft deze laptop alleen de AMD A4 processor, die een beetje licht is voor dit soort gebruik. Hierdoor kan het in de belangrijke rekenfase iets helderder zijn en zal het meer energie verbruiken. Toch kan het voldoende zijn voor multimediagebruik, zolang u maar één applicatie tegelijk uitvoert.
 Aan de toepassingskant heeft Microsoft ervoor gekozen om het u te laten doen. Het besturingssysteem en dat is het. Dit is een Windows 10 Famille die het mogelijk maakt om de gratis (gratis) of betaalde software toe te voegen die u wilt. Duidelijk, om films te kijken, niets meer.
 Wat de grafische kaart betreft, heb je een Intel HD Graphics 620, die met 8 GB Ram, je in staat stelt om multimedia te doen (film bekijken, en wat eenvoudige foto’s retoucheren). Niet goed genoeg voor professionals in 3D-beeldvorming, maar goed genoeg voor de meesten van ons.
 Connectiviteit is waarschijnlijk niet een van Microsoft’s prioriteiten. De Surface Pro BLK 8/256 biedt u slechts 5 poorten. Het is alleen maar zodat ik alles in één keer kan aansluiten.
 Of je gaat het gebruiken in de reismodus of onderweg, of je zit tussen je kantoor en de woonkamer. Op deze Surface Pro BLK 8/256 rapporteert Microsoft 13 uur levensduur van de batterij, wat beter is dan de concurrentie. Geniet van streaming, lokaal of op uw Netflix-sessie, elk ander streamingplatform.
 

De Surface Pro BLK 8/256 – het juiste model om tijdens de reis verbonden te blijven? 

Het is een laptop, het is op te vouwen als een laptop, maar door zijn grootte en gewicht is er niets dat deze Surface Pro BLK 8/256 gemakkelijk mee te nemen is. Dat lijkt niet Microsoft’s prioriteit te zijn geweest toen ze dit model ontwierpen. Voor het hebben getest deze laptop in situaties zo divers als reizen, in een valise tussen shirts en jeans, bij het reizen tussen huis en werk, in een weekend met het gezin, hier is wat te onthouden.
 Met andere woorden, laat het thuis en neem het slechts af en toe mee voor korte ritten.
 Het gewicht van 1.25 kg maakt hem gemakkelijk verplaatsbaar. Het is een van de lichtste in zijn klasse. Als je met de computer op schoot zit, zit hij perfect vastgeklemd om te voorkomen dat hij omvalt. Een van de oorzaken van zijn gewicht is gerelateerd aan de grootte van zijn 15-inch scherm.
 Houd er rekening mee dat het scherm van deze Surface Pro BLK 8/256 aanraakgevoelig is, zodat u de muis niet hoeft te gebruiken. Een paar vingerknijpers om in te zoomen, zijwaartse glijbanen om het gebruikscomfort te testen. De nauwkeurigheid van de touchdown voor de navigatie is zonder probleem.
 De glanzende plaat biedt een beter kijkcomfort dan het vorige model. Het scherm geeft een goede beelddefinitie en mooie kleuren weer. Aan de andere kant zal deze laatste eigenschap minder interessant zijn in het gebruik buitenshuis, vanwege de zonreflecties die zullen optreden.
 De AMD A4-processor is inferieur aan andere concurrerende producten. Houd er rekening mee dat Microsoft, net als alle andere fabrikanten, optimistisch is over het assortiment van deze Surface Pro BLK 8/256. Dit cijfer is een schatting en denk er in plaats daarvan aan dat u 70% van deze autonomie krijgt.
 Dit model heeft een van de beste autonomie van het moment met 13 uur.
 Vanwege het waarschijnlijke gebruik (reizen) werd deze laptop dun en licht geacht met een 256 GB SSD harde schijf. Het voordeel hiervan is dat er geen vertragingen optreden, vooral in de herstelfase na een stand-by of door langdurige inactiviteit. Met SSD-technologie profiteert u echter van een aanzienlijke verbetering in de tijd die uw notebook nodig heeft om op te starten en uit de slaapstand te komen. Voor degenen die niet genoeg ruimte op de schijf hebben, zult u de optie van een abonnement op de cloud moeten doorlopen; de prijs daalt regelmatig.
 Zelfs als een reislaptop 20% van de tijd in het hotel verblijft, is het relevant om een scherm te hebben dat niet te groot is om niet gestoord te worden, maar genoeg om van het beeld te genieten. Door zijn grootte, 15, is deze laptop een goed compromis.
 De fabrikant biedt weinig aansluitmogelijkheden, met slechts 5 connectoren. Dit maakt dit model tot een van de minst bedeelde op dit moment.
 De Bluetooth-technologie is geweldig als u onderweg bent en u zult genieten van een eenvoudige verbinding met een telefoon of luidsprekers.
 Ten slotte levert Microsoft met de Surface Pro BLK 8/256 een laptop tegen een krappe prijs, maar niet om te reizen, of bij wijze van uitzondering.
 

Surface Pro BLK 8/256 voor audio- of videobewerking? 

Het gebruik van een laptop voor audio- of videobewerking vereist een hoogwaardig product. Heel duidelijk komt deze Surface Pro BLK 8/256 perfect overeen met de behoeften die aan dit gebruik verbonden zijn. Sinds de laatste generatie die door Microsoft is ontworpen, zijn er veel onderdelen verbeterd. Jobverwerking in parallel met Windows 10 Famille zijn perfect ontworpen voor audio- of videobewerking.
 Het zal iets moeilijker zijn op dit model dan op sommige andere in de competitie. Het is mogelijk om te bewerken, maar het maakt geen deel uit van wat de AMD A4-processor het beste kan. Je zult snel ontdekken dat het de processor aan kracht en geheugen ontbreekt.
 Zelfs als dit overeenkomt met kwaliteitscomponenten, heeft Microsoft de keuze gemaakt om slechts één SSD te plaatsen. Voor audiovisueel gebruik hadden we echter liever een dubbelschijfsysteem gehad: een harde schijf met een grote capaciteit voor de back-up en een SSD voor de snelheid. De Surface Pro BLK 8/256 heeft er slechts één, met een totaal van 256GB aan opslagruimte voor je films en muziek. Deze computer is, ook al is hij niet bedoeld voor dit gebruik, toch een goed product wat betreft de opslag.
 Het plezier van het werken op een computer zonder een slaaf te zijn van de elektrische aansluiting. Met 13 uur batterijgevoede computertijd kunt u onderweg aan uw audio- of videobewerking werken. Dit model is een van de krachtigste van het moment.
 Goed doordacht qua aansluitingen, deze Surface Pro BLK 8/256 heeft een USB3 aansluiting. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Met een snelheid die ongeveer 10 keer sneller is dan de vorige standaard (USB 2.0), kunt u al uw video- en audiobestanden gemakkelijk overbrengen.
 Deze Surface Pro BLK 8/256 is daarom goed ontworpen voor dit soort gebruik. En nog veel meer als u uiteindelijk besluit om het alleen te gebruiken voor tekstverwerking of surfen op het web, in plaats van audio-video bewerking. En voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
 Een kwaliteitsproduct, ontworpen door Microsoft, met faciliteiten voor het gebruik in de audiovisuele bewerkingsmodus. 

Surface Pro BLK 8/256 voor videospelletjes? 

De meeste fabrikanten zijn zich ervan bewust dat het gebruik van laptops niet beperkt is tot tekstverwerking en spreadsheets. De tests die we op deze Surface Pro BLK 8/256 hebben uitgevoerd, hebben aangetoond dat de keuzes van Microsoft op het gebied van componenten – de chip, de processorgeneratie of de kwaliteit van de koeling – ervoor zorgen dat dit een gemiddelde laptop voor gaming is. Maar als je gewend bent om de nieuwste spellen te spelen, zul je al snel de grenzen bereiken.
 Simpel gezegd, hoe hoger de schermresolutie, hoe nauwkeuriger de details in een spel. Op deze computer is het een resolutie van 2736×1824, wat de beste is die momenteel beschikbaar is.
 Deze generaties van processor en grafische kaart zijn tegenwoordig een beetje verouderd, dus dit model is onder de andere. Tests hebben de beperkingen van deze laptop aangetoond, met inbegrip van wat beelddegradatie en CPU-temperatuurstijgingen. Het is duidelijk dat, als je het wilt gebruiken om de hele dag te spelen, het gepast kan zijn om te kijken naar een krachtiger model.
 Onze tests hebben aangetoond dat Microsoft niet van plan is deze computer te gebruiken voor het maken van videospelletjes. Een uitzondering hierop is als je op spellen speelt die meer dan 5 jaar oud zijn.
 
Een ruimte van 256 GB om een back-up te maken van uw gegevens; dit is in het gemiddelde van wat andere merken aanbieden. Niet noodzakelijk voor iedereen die online speelt, maar handig voor degenen die liever lokaal spelen.
 Zelfs als het gewicht is niet erg belangrijk in de voorwaarden voor het gebruik van het type games, weet dat dit model is een van de lichtste van de markt met zijn 1.25 kg.
 Het heeft een autonomie van 13 uur, meer dan vele andere.
 Dus het is een vrolijk medium voor gaming; genoeg prestaties voor de juiste prijs. Goed voor spelletjes, maar ook voor vele andere toepassingen.
 

De Surface Pro BLK 8/256 voor kantoorautomatisering 

Dit product kan je ten onrechte doen denken dat dit is wat je nodig hebt. Hier zijn de belangrijkste redenen.
 Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos Microsoft zoals gebruikelijk. Dit is Windows 10 Famille, de nieuwste generatie.
 Deze Surface Pro BLK 8/256 is niet uitgerust met alle toepassingen die u nodig heeft. U zult de applicaties die u nodig heeft moeten downloaden, wat voor sommige software een lichte stijging van de totale kosten met zich meebrengt.
 Ervan uitgaande dat u deze laptop mee moet nemen naar het kantoor, op reis, of een andere reis, zult u het gewicht ervan op prijs stellen. Dit model, met zijn 1.25 kg, is een van de ultracompacte modellen.
 Geen numeriek toetsenbord is standaard op dit model. Tenzij u alleen tekstverwerking doet die het gebruik ervan niet vereist.
 De opslag bij dit model bevindt zich in het midden van wat elders beschikbaar is. Uitgerust met een harde schijf van 256 GB, geeft het u de mogelijkheid om al uw documenten lokaal op te slaan.
 Kortom, de Surface Pro BLK 8/256 is een gemiddelde keuze. Voor dezelfde prijs vindt u meer aangepaste en krachtigere modellen.
 

De Surface Pro BLK 8/256 ter afsluiting 

Het is bijna onmogelijk voor een laptop om overal goed te zijn, maar aan de andere kant is het mogelijk om een gemiddeld resultaat te behalen. Met de Surface Pro BLK 8/256 kunt u er zeker van zijn dat u een efficiënte laptop heeft, in vergelijking met de concurrentie.
 En voor de goede orde, we raden deze laptop niet aan voor :
 – reisgebruik
 – kantoortaken
 Deze laptop is gemiddeld voor de volgende toepassingen:
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – videospelletjes spelen
 Ook raden wij deze laptop aan op :
 – surfen op het internet
 – audio- en videomontages maken