De Spectre x360 13-aw0008ne is perfect voor het surfen op het internet.

Om te beginnen

Zelfs als er niet meer echt een slechte keuze is in laptops, is het belangrijk om te weten dat sommige modellen meer voor multimedia zijn, en andere meer voor games. Prijs en type technologie alleen rechtvaardigen niet de keuze van een model. We hebben onze test georiënteerd op criteria zoals gebruik voor reizen, kantoorautomatisering, surfen op het internet, spelletjes of multimedia.
 Het detail van onze analyse in dit artikel.
 

Spectre x360 13-aw0008ne geschikt voor het surfen op het internet ? 

De kans is groot dat uw dagelijks gebruik niet beperkt blijft tot het surfen op het internet, en dat u ook de andere functies nodig heeft. Deze laptop zal ervoor zorgen dat de taken die u uitvoert betrouwbaar en probleemloos zijn voor de komende jaren. In feite gaat het om het vinden van een product met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.  Dit product zal dus perfect voldoen aan uw behoeften. Met de introductie van de Spectre x360 13-aw0008ne biedt Hp een doordacht product van hoge kwaliteit.
 Het is bijna het perfecte gereedschap om te reizen. Een 13″ scherm maakt dit model overal draagbaar. 
De computer is uitgerust met een van de nieuwste Intel Core i7-1065G7-processoren. De kracht ervan geeft je de zekerheid dat je een laptop hebt die 10 jaar lang heel goed zal werken. Bovendien beschikt u met dit model over een tool die uw internetnavigatie vloeiend laat verlopen. Het wordt standaard geleverd met 16 GB RAM. Het is de zekerheid dat de computer beter en langer zal werken.
 
Door de grootte van de harde schijf is dit een van de grootste laptops. Zelfs als je denkt dat 1032 GB meer dan genoeg is, is het verrassend om te ontdekken dat het gemakkelijk is om een schijf volledig te vullen met foto’s, films of games in een zeer korte tijd. De Spectre x360 13-aw0008ne stelt u dus in staat om lokaal op te slaan en garandeert dat u alle films die u wilt kunnen bekijken zonder internettoegang.
 Tot slot, zelfs als u, zoals veel gebruikers, deze computer aangesloten houdt, maakt de 12 uur durende levensduur van de batterij het een van de meest duurzame modellen op de markt. Dat is een goede zaak voor het geval je hem op vakantie wilt nemen. Een functie die waarschijnlijk het belangrijkste is dat je van een laptop zou verwachten.
 

Spectre x360 13-aw0008ne, de juiste keuze voor het bekijken van films? 

De ingenieurs van Hp hebben ervoor gekozen om van deze Spectre x360 13-aw0008ne de top-of-the-line voor vrijetijdsbesteding te maken: films, muziek, foto’s. U profiteert van een ongeëvenaard gebruiksgemak. Van alle laptops van het moment leek het ons een van de beste voor multimediagebruik. Een kwaliteit van beeld en geluid die het mogelijk maakt om een uitstekende score te behalen in deze categorie.
 Dit kleine model is uitgerust met een 13″ scherm, in de 3840×2160 modus, en met een goede kwaliteit colorimetrie. Desondanks zijn de kleuren correct, en de contrasten laten u de details zien. Het grote nadeel van de kleine omvang is dat in de multimediamodus het kijken naar een film vermoeiend kan zijn voor de ogen. Het grote voordeel van dit formaat is echter het gewicht: hier heb je een laptop die slechts 1.3 kg weegt.
 Aangeboden met een glanzende plaatafwerking, verbetert deze Spectre x360 13-aw0008ne vooral het multimediale gebruik. Hp’s Spectre x360 13-aw0008ne is voornamelijk ontworpen voor filmliefhebbers. Door optimaal gebruik te maken van de achtergrondverlichting profiteert deze tegel van de glanzende coating die meer contrast biedt. Aan de andere kant kunt u zich na 2 of 3 uur kijken visueel vermoeid voelen.
 Wat betreft het geluid zijn de kaartapparatuur en de luidsprekers in deze Spectre x360 13-aw0008ne geïntegreerd. Door op het volume te drukken met muziek, hebben we de weergave getest. Zelfs als hij het goed doet, zal deze laptop niet kunnen concurreren met een goed hifisysteem. Indien nodig kunt u later nog aanvullen met externe elementen als u de resultaten te onvoldoende vindt.
 De processor die op dit model is geïnstalleerd is een high-end Intel Core i7-1065G7. In tegenstelling tot de oudere processoren van het merk is de energie-efficiëntie optimaal en het verbruik goed gecontroleerd. Prestaties die overeenkomen met miljarden berekeningen per seconde.
 Uitgerust met een Intel Iris Plus grafische kaart, en met 16GB RAM, kun je je films bekijken en zelfs foto’s bewerken als dat nodig is. Voldoende voor de meerderheid van jullie, dit zal niet het geval zijn voor diegenen die 3D-beelden willen maken.
 Voor de connectiviteit heeft u 5 poorten. Gemiddeld genomen in vergelijking met de concurrentie. U zult moeten prioriteren welke apparaten u moet aansluiten, omdat ze niet allemaal tegelijk passen.
 Door het toewijzen van batterijen kunt u uw TV bijna vervangen door deze Spectre x360 13-aw0008ne. Op deze Spectre x360 13-aw0008ne rapporteert Hp 12 uur levensduur van de batterij, wat beter is dan de concurrentie. Geniet van streaming, lokaal of op uw Netflix-sessie, elk ander streamingplatform.
 

Spectre x360 13-aw0008ne compatibel met het gebruik van de reismodus? 

Gemakkelijk te dragen, en bruikbaar waar je ook gaat. Daarom hebben we deze Spectre x360 13-aw0008ne geanalyseerd vanuit het oogpunt van nomadisch gebruik. Is het gemaakt om op reis te gaan, netjes in je valiezen? Zal het worden voorzien voor uw huis-naar-werk transfers? Moet u het alleen overwegen voor weekendtrips met uw gezin? Of zal het uiteindelijk een functie zijn om thuis te blijven?
 A priori, voor vakanties en woon-werkverkeer, behoort het tot de beste van het moment.
 Het gewicht van 1.3 kg maakt hem gemakkelijk verplaatsbaar. Het is een van de beste in zijn klasse. Het is moeilijk om een groot scherm en een vedergewicht voor een laptop te krijgen. Het 13-inch scherm is nauwelijks genoeg voor het surfen op het internet of het schrijven van e-mails.
 De ontwerpers van deze Spectre x360 13-aw0008ne vonden het niet nuttig om het toetsenbord met achtergrondverlichting te integreren. Niet echt nodig.
 Uitgerust met een glanzende plaat biedt het een zeer goed visueel comfort. De weergave op het scherm is goed. Aan de andere kant kan deze glanzende plaat hinderlijk zijn in fel verlichte ruimtes.
 Dit model heeft geen matte of antireflecterende tegel. U zult het gebruik moeten beperken als de zon te fel is.
 Dankzij de Spectre x360 13-aw0008ne-processor is het gebruik in de exclusieve batterijmodus een van de belangrijkste van de concurrentie. Deze processor heeft voornamelijk betrekking op laagspanning en biedt een bovengemiddelde (on-paper) levensduur van de batterij. Houd er rekening mee dat de autonomie door Hp als richtlijn wordt verstrekt, en dat u eerder rekening moet houden met 70% van deze waarde.
 In het geval van deze laptop, met een autonomie van 12 uur, heb je in feite een van de beste modellen van het moment.
 
Omdat het gebruik waarschijnlijk bestaat uit reizen en reizen, was deze laptop dun en relatief licht met 2 harde schijven, de ene SSD, de andere normaal, voor een totale grootte van 1032 GB. Het belangrijkste voordeel van deze diskmix is dat de SSD minder bewegende delen bevat, en sneller is, en dat de standaard disk meer opnamefasen mogelijk maakt. Door het ontbreken van mechanische bewegende delen op het OS en het opstartgedeelte, is er minder kans op brosheid en hitte die de laptop kan doen falen. Als je nog steeds geen ruimte hebt, hoef je alleen maar een externe schijf te kopen.
 Reizen en reizen zal slechts een formaliteit zijn als je besluit om haar mee te nemen. Het 13-inch scherm is zo compact dat het bijna net zo groot is als een grote tablet.
 Hp levert 5 connectoren op dit model. Dit is in het gemiddelde van wat er op concurrerende modellen wordt gedaan.
 De Bluetooth-technologie is geweldig als u onderweg bent en u zult genieten van een eenvoudige verbinding met een telefoon of luidsprekers.
 Hp’s Spectre x360 13-aw0008ne is een geweldige keuze voor reizen.
 

De Spectre x360 13-aw0008ne voor audio- of videobewerking 

Als je serieus bent over het bewerken en maken van muziek, dan besteed je veel aandacht aan de snelheid en het geheugen van de processor. Met deze Spectre x360 13-aw0008ne kunt u er zeker van zijn dat u de juiste machine heeft. Met deze componenten voorziet Hp u van een laptop waarvan de computersnelheid sinds de laatste generatie is verbeterd. Het is een laptop die is ontworpen voor multitasking en wordt gepresenteerd met Windows 10, waarmee tegelijkertijd de audio-videotoepassingen kunnen worden beheerd die berekeningen verbruiken.
 Het is een laptop, efficiënt en minder duur dan de meeste van zijn directe concurrenten voor dergelijk gebruik. Standaard uitgerust met een softwarepakket, kunt u beginnen met het bewerken van films en muziek. In het geval dat u wilt upgraden naar professionele toepassingen, zal de Intel Core i7-1065G7-processor en de 1032 GB schijfgrootte meer dan voldoende zijn.
 Met dubbele technologie, met een standaard harde schijf en een SSD, bent u verzekerd van een goede opslagcapaciteit. De opslaggrootte van 1032 GB behoort tot de beste in de markt in dit productassortiment. Het is een van de top van het bereik voor deze parameter. Indien u een extra externe opslagschijf nodig heeft, geen probleem met een verbinding met externe media. In extreme gevallen heeft u nog steeds de oplossing van externe opslag via usb-poorten.
 Het plezier van het werken op een computer zonder een slaaf te zijn van de elektrische aansluiting. Hier is 12 uur autonomie beschikbaar. Dit is de beste op de markt van vandaag.
 Goed doordacht qua aansluitingen, deze Spectre x360 13-aw0008ne heeft een USB3 aansluiting. Hierdoor kunt u een externe opslagschijf aansluiten voor nog meer ruimte wanneer uw lokale schijf vol is. Deze standaard laat transmissiesnelheden tot 5 Gbit per seconde toe, ongeveer tien keer sneller dan USB 2.0.
 Met de Spectre x360 13-aw0008ne gaat u op weg naar een zeer goed product. Audio- en videobewerking wordt nog eenvoudiger. En voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
 

De Spectre x360 13-aw0008ne voor online of lokale games 

Gezien het feit dat de huidige spellen veel snelle bewegingen met zich meebrengen, met duizenden berekeningen per seconde en waarvoor veel middelen nodig zijn, kan deze laptop ervoor worden gemaakt. Tot voor kort konden, op zeldzame uitzonderingen na, alleen desktopcomputers worden gebruikt. Met deze Spectre x360 13-aw0008ne hebben de technici van Hp de juiste balans gevonden tussen de juiste grafische chip, het juiste processorvermogen, het juiste schermformaat en de juiste koeling.
 Wat betreft de beeldresolutie is het belangrijk dat deze hoog is om een goede weergave te verkrijgen. Op deze computer is het een resolutie van 3840×2160, wat de beste is die momenteel beschikbaar is.
 De Intel Iris Plus grafische kaart en de Intel Core i7-1065G7 processor zullen genoeg zijn om uw scherm te vullen. Dankzij de technische elementen die op deze laptop zijn geïnstalleerd, zijn de Intel Iris Plus-kaart en de Intel Core i7-1065G7-processor op een zeer goed niveau gebracht.
 Voor de overgrote meerderheid van de gebruikers brengt dit een resultaat dat perfect is aangepast aan de meeste spellen van het moment.
 Voor de meeste spellen zal dit model geschikt zijn voor de spelmodus. Het is een middenkeuze, noch extreem krachtig, noch te duur.
 
Hoewel je het niet nodig hebt vanwege online games, is het waarschijnlijk een van de grootste harde schijven van vandaag. De 1032 GB van de Spectre x360 13-aw0008ne kan nog steeds door een groot aantal spelers worden gebruikt in het geval van lokaal geïnstalleerde spellen.
 Een betere wifi toegang op deze Spectre x360 13-aw0008ne die standaard is uitgerust met de 5GHz band. Interessant als je buiten kunt spelen met volledige breedband.
 In termen van praktisch transport is dit model met 1.3 kg een van de lichtste op de markt.
 Met 12 uur autonomie is het beter dan de concurrentie.
 Kortom, een uitstekende machine, of het nu gaat om de graphics, de processor of het ingehouden gewicht, deze Spectre x360 13-aw0008ne is een uitstekende keuze voor het gebruik van videogames. Bovendien is het een goede prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van de concurrentie. En als het nodig is, kunt u het zelfs gebruiken voor kantoorfuncties tussen twee partijen.
 

Spectre x360 13-aw0008ne voor kantoorautomatisering? 

Welk besturingssysteem moet u kiezen? In werkelijkheid zijn er vandaag de dag geen slechte keuzes meer. De op de markt beschikbare OS’en zijn allemaal verschillende technische ecosystemen met eigen toepassingen. In ieder geval is deze Spectre x360 13-aw0008ne ideaal voor kantoorgebruik.
 Hp heeft voor het merendeel van de gebruikers voor deze nieuwe laptop gekozen. In dit geval is het Windows 10.
 Een van de grote voordelen van een laptop is natuurlijk de mogelijkheid om je onderweg te volgen. Een bijna vedergewicht van 1.3 kg.
 Geen numeriek toetsenbord is standaard op dit model. Zodra je een aantal spreadsheetberekeningen moet doen, zal het niet zo gemakkelijk zijn.
 De Spectre x360 13-aw0008ne heeft geen matte plaat. Het matte display is ideaal voor gebruik buitenshuis of in de buurt van fel licht. Als u echter de hele dag op tekst of spreadsheets werkt, heeft een mat scherm de voorkeur. Voor heldere gebieden zijn ze scherp gesneden, de kleuren zijn intens, met een hoge mate van helderheid en beeldscherpte.
 Overdag zal het ontbreken van een verlicht toetsenbord geen probleem zijn.
 Het heeft een opslagruimte van 1032 GB. Dat geeft u een beetje tijd voordat u een andere dataopslagruimte moet vinden.
 Kortom, deze Spectre x360 13-aw0008ne is uitermate geschikt voor tekstverwerking en spreadsheetgebruik. De juiste keuze voor iedereen die een efficiënte computer wil.
 

Tot slot, de Spectre x360 13-aw0008ne… 

De sleutel tot het kiezen van een nieuwe laptop is het duidelijk definiëren van uw gebruik; het is bijna overal goed. Compact, stijlvol en efficiënt, de Spectre x360 13-aw0008ne is de perfecte tool voor iedereen die een mobiele computer wil.
 Ook raden wij deze laptop aan op :
 – surfen op het internet
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – reisgebruik
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen
 – kantoortaken