De perfecte laptop voor videospelletjes: Pavilion 14-ce3031nf Mauve – van HP

Als preambule van deze test

Het kiezen van een nieuwe laptop betekent dat u moet kiezen tussen verschillende modellen. De algehele kwaliteit van een model hangt af van het gebruik dat je ervan maakt. We hebben deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – getest op basis van het gebruik dat u ervan zult maken.
 Dit artikel is daarom uitgesplitst in gebruik; Wat is het doel van dit model?
 

Pavilion 14-ce3031nf Mauve -, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Uw behoeften bestaan bijna uitsluitend uit het surfen op het web, en wat tekstverwerkingsdocumenten, maar u wilt geen kwaliteitsgebrek in deze laptop. Het doel is om de goede uitvoering van de door u gevraagde taken te waarborgen.
 Het is in deze geest dat HP deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – heeft ontwikkeld. Een laptop van goede kwaliteit die zich in het midden van het assortiment bevindt ten opzichte van de concurrentie en vanwege de prijs. Materialen die goed ontworpen lijken.
 Met een grootte van 14 inch is het ongeveer gemiddeld, en je zult het relatief gemakkelijk kunnen dragen. 
De fabrikant heeft ervoor gekozen om dit model uit te rusten met een Core i5-1035G1-processor. HP gaat uit van het idee dat je niet te veel gaat vragen van deze laptop. In tegenstelling tot het gebruik van een videobewerkingsstijl die rekenkracht vereist, is dit model correct voor het surfen op het internet; een gebruik dat niet te veel rekenkracht vereist. De 8 GB RAM zitten in het gemiddelde voor dit type product. Iedereen is vrij om wat meer geheugen in te leveren, voor werk dat dat vereist.
 
Met zijn 500 GB harde schijf zit je midden in het peloton. Bijna hetzelfde als de concurrenten en wat er nu op de markt is, heb je ruimte om op te slaan. Gezien de aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn op het gebied van public cloud, en uw internetgebruik, is het zeer waarschijnlijk dat u de schijfruimte van deze laptop nooit volledig zult vullen.
 Tot slot, voor webgebruik, moet u weten dat dit model een autonomie heeft van 9 uur. Dit is een van de belangrijkste laptops op de markt op dit moment in vergelijking met andere laptops op de markt. Bovendien zult u er des te meer plezier aan beleven om hem lang te gebruiken, omdat hij met zijn scherm zeer aangenaam is.
 

Pavilion 14-ce3031nf Mauve – voor video’s? 

U overweegt laptops voor standaard multimediagebruik (films kijken, foto’s opslaan, muziek luisteren)! HP stelt de Pavilion 14-ce3031nf Mauve – voor die daarvoor gemaakt is. Het is gemakkelijk om veel betere te vinden, maar toch zul je er geen vinden in deze prijsklasse.
 Het is soms ingewikkeld om een keuze te maken uit alle laptops die specifiek voor dit soort gebruik bedoeld zijn; dit deel is gemaakt om vast te stellen of dit model voor u gemaakt is.
 De computer die HP aanbiedt is een middelgrote computer. Met zijn 14 inch en zijn resolutie van 1920×1080 kan hij voor vele doeleinden worden gebruikt, waaronder het bekijken van films. De beeldkwaliteit is helder en kleurrijk en zorgt voor een meeslepende ervaring. Uiteindelijk een homogeen product dat het mogelijk maakt om films te bekijken en met zijn 1.6 kg gemakkelijk mee te nemen.
 De optie voor een glanzend scherm is op dit model niet mogelijk; dit zou de weergave beter leesbaar hebben gemaakt. Dit resulteert in een lagere kwaliteit in omgevingen met een gemiddeld tot laag lichtniveau. De leesbaarheid van de display is daardoor iets minder goed.
 Om geen last te hebben van weerkaatsingen op het scherm, moet u immers beschikken over volledige lichtcondities.
 Wat betreft het geluid zijn de kaartapparatuur en de luidsprekers in deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – geïntegreerd. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Ondanks de goede kwaliteit krijg je niet hetzelfde geluidsniveau als een fatsoenlijke set externe luidsprekers. Om het duidelijk te zeggen, het is hier relevant om te overwegen om extra luidsprekers te kopen als u zeer gevoelig bent voor de kwaliteit van deze functie.
 De Pavilion 14-ce3031nf Mauve – is voorzien van een Core i5-1035G1-processor, die iets krachtiger is dan gemiddeld, in vergelijking met die voor kantoorgebruik. Hiermee bent u zeker van een schaalbaar product (indien nodig), dat perfect past bij uw randapparatuur (luidsprekers, videoprojectoren, etc…). Dus uw multimediale sessies zullen vloeiend verlopen.
 U kunt doen wat u wilt met de applicaties, want HP heeft ze niet standaard geïnstalleerd. Alleen het besturingssysteem is geïnstalleerd. Het is een Windows 10 waarop je de software kunt installeren die je nodig hebt. Voor multimedia, kunt u VLC uiteindelijk nemen.
 Met de hoogwaardige NVIDIA GeForce MX130 grafische kaart en 8 GB dedicated RAM kun je films met vloeiende beelden bekijken, foto’s af en toe bewerken of video’s bewerken. Niet goed genoeg voor professionals in 3D-beeldvorming, maar goed genoeg voor de meesten van ons.
 In het connectiviteitsgedeelte heeft u 5 poorten tot uw beschikking. In de norm in vergelijking met de meeste andere computers van de concurrentie. Precies wat u nodig heeft om uw muis, luidsprekers en andere USB-sticks aan te sluiten.
 Of je gaat het gebruiken in de reismodus of onderweg, of je zit tussen je kantoor en de woonkamer. Op deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – rapporteert HP 9 uur levensduur van de batterij, wat beter is dan de concurrentie. Wat een genot is het om het batterijniveau niet regelmatig te hoeven controleren!
 

Pavilion 14-ce3031nf Mauve -, de juiste keuze voor aangesloten reizen? 

Een van de belangrijkste functies van een laptop is dat deze gemakkelijk te transporteren is. Daarom hebben we deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – geanalyseerd vanuit het oogpunt van nomadisch gebruik. Onder welke voorwaarden kunt u het meenemen op reis, in het weekend of met het openbaar vervoer? Of zal het uiteindelijk een functie zijn om thuis te blijven?
 Het blijkt een van de beste te zijn die voldoet aan de belangrijkste criteria voor nomadisme, namelijk grootte, gewicht, kwaliteit van de materialen en beschikbaarheid van wifi.
 Een tussenliggende acceptabel voor de verplaatsing van deze 1.6 kg zware Pavilion 14-ce3031nf Mauve -. U kunt het gemakkelijk vervoeren, zonder al te veel moeite. Op de knieën houdt deze laptop goed stand, en de grootte van het scherm en de basis blijven acceptabel. Een van de redenen hiervoor is het 14-inch scherm.
 Geen verlicht toetsenbord op deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve -. Niet echt nodig.
 Ondanks de afwezigheid van een glanzende plaat heb je een goede beelddefinitie. Het scherm toont een interessant resultaat.
 Dit model biedt een aangenaam gebruikscomfort. Goede beelddefinitie en een matte antireflecterende tegel die u zult waarderen als u buiten bent, zonder zonneschijn.
 De energie die de Core i5-1035G1 processor verbruikt is in het gemiddelde van het moment. Houd er echter rekening mee dat de door HP aangegeven autonomie moet worden verminderd. Reken bij standaardgebruik eerder op 70% van deze waarde; hoe meer je de processor laadt, hoe lager het getal zal zijn.
 Wat betreft de autonomie van deze laptop heeft u 9 uur de tijd om opnieuw verbinding te maken, dat wil zeggen een score onder de sterkste op de markt.
 Om het opstarten en de berekeningen te versnellen, is deze laptop uitgerust met een 500 GB SSD harde schijf. Het belangrijkste voordeel van dit type harde schijf is dat het minder bewegende delen bevat, en het is sneller dan standaard schijven. Zonder bewegende mechanische onderdelen is er minder kans op brosheid en warmteontwikkeling. Voor degenen die niet genoeg ruimte op de schijf hebben, zult u de optie van een abonnement op de cloud moeten doorlopen; de prijs daalt regelmatig.
 Met dit model heeft HP geprobeerd een computer te ontwerpen die gemakkelijk te transporteren is, maar niet te klein is. De Pavilion 14-ce3031nf Mauve – zit precies in het midden ten opzichte van de concurrentie met 14 en een acceptabel gewicht.
 Met 5 connectoren maakt deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – meerdere aansluitingen mogelijk. Dit is ongeveer gelijk aan wat de concurrentie te bieden heeft.
 Met de bluetooth-functionaliteit van dit model kunt u ook eenvoudig verbinding maken met de apparaten van uw dierbaren.
 HP’s Pavilion 14-ce3031nf Mauve – is een geweldige keuze voor reizen.
 

Pavilion 14-ce3031nf Mauve -, de juiste keuze voor audio- of videobewerking? 

Het gebruik van een laptop voor audio- of videobewerking vereist een hoogwaardig product. Met deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – kunt u er zeker van zijn dat u de juiste machine heeft. Of het nu gaat om de computersnelheid of de geheugencapaciteit, HP heeft een interessant product ontworpen. Jobverwerking in parallel met Windows 10 zijn perfect ontworpen voor audio- of videobewerking.
 Bij incidenteel audiovisueel gebruik ligt de Core i5-1035G1-processor van deze laptop binnen het marktgemiddelde. Met 8 GB aan ram is hij goed en voldoende krachtig. Alle applicaties die u nodig heeft om aan de slag te gaan zijn beschikbaar. En als je verder wilt gaan, kun je dat doen, mits je een beetje geheugen toevoegt.
 Zelfs als dit overeenkomt met kwaliteitscomponenten, heeft HP de keuze gemaakt om slechts één SSD te plaatsen. Als herinnering, een audio- en videobewerking te gebruiken, omvat een hoge capaciteit harde schijf voor de opslag, en de snelheid van de uitvoering met een SSD. De Pavilion 14-ce3031nf Mauve – heeft er slechts één, met een totaal van 500GB aan opslagruimte voor je films en muziek. Toch is het een van de goede laptops qua opslag, in vergelijking met zijn concurrenten.
 Zoals bij veel laptops is autonomie een delicaat onderwerp. Door alleen op batterijen te zitten, heeft u 9 uur autonomie tot uw beschikking. Dit is de beste op de markt van vandaag.
 Aan de aansluitzijde is de Pavilion 14-ce3031nf Mauve – voorzien van USB 3 technologie. Hierdoor kunt u een externe opslagschijf aansluiten voor nog meer ruimte wanneer uw lokale schijf vol is. Bovendien biedt deze technologie een hogere snelheid van bestandsoverdracht met hoge snelheid tussen uw laptop en externe schijven.
 Door te kiezen voor deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve -, weet u dat u veel verder gaat dan wat de meeste laptops bieden. Audio- en videobewerking wordt nog eenvoudiger. En tegen een prijs die goed geplaatst is.
 Een kwaliteitsproduct, ontworpen door HP, met faciliteiten voor het gebruik in de audiovisuele bewerkingsmodus. 

Pavilion 14-ce3031nf Mauve -, de juiste keuze om online te spelen? 

Gezien het feit dat de huidige spellen veel snelle bewegingen met zich meebrengen, met duizenden berekeningen per seconde en waarvoor veel middelen nodig zijn, kan deze laptop ervoor worden gemaakt. Voorbij zijn de dagen dat je moest spelen waar de computer stilstaat; nu kun je overal spelen. Met deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – hebben de technici van HP de juiste balans gevonden tussen de juiste grafische chip, het juiste processorvermogen, het juiste schermformaat en de juiste koeling.
 Hoe hoger de resolutie van het beeld, hoe gedetailleerder de visuele weergave. Dit model wordt aangeboden met een resolutie van 1920×1080, d.w.z. een van de beste op de markt.
 Met zijn NVIDIA GeForce MX130 grafische kaart en Core i5-1035G1-processor heeft HP inderdaad voor een interessante optie gekozen. Natuurlijk zijn er veel betere, maar met de rekenkracht van de Core i5-1035G1-processor is het gereconstrueerde beeld qua colorimetrie en vloeibaarheid van goede kwaliteit.
 Voor de overgrote meerderheid van de gebruikers brengt dit een resultaat dat perfect is aangepast aan de meeste spellen van het moment.
 HP weet, net als de meeste fabrikanten, dat intensief en uitgebreid gebruik van de computer in de spelmodus prestaties vereist. Het is een middenkeuze, noch extreem krachtig, noch te duur.
 
Met zijn 500 GB aan ruimte staat deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – op gelijke voet met zijn concurrenten. Een functie die geïnteresseerd is in degenen, en dat zijn er nog steeds veel, die zich lokaal willen vestigen en spelen.
 Voor de Wi-Fi-technologie heeft HP besloten om het gebruik van de 5GHz draadloze band mogelijk te maken. Meer snelheid voor degenen die in volledige Wi-Fi gebieden wonen.
 Wat de benodigde ruimte betreft, weegt deze computer 1.6 en is hij 14 inch groot, wat overeenkomt met het gemiddelde van andere laptops.
 Met 9 uur autonomie is het beter dan de concurrentie.
 Het is duidelijk dat een goede kwaliteit rendering op de graphics, een grootte van 14 inch, dun en vrij licht (1.6 kg), maken deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – een uitstekende op voor een gebruik video games. Goedkoper dan veel andere, minder krachtige laptops. Perfect voor een volgehouden spelsessie!
 

Pavilion 14-ce3031nf Mauve -, de juiste keuze voor kantoorautomatisering? 

Toegang op efficiëntie, deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – is een van de laptops ontworpen voor kantoorautomatisering. Met dit product brengt de fabrikant een kwaliteitscomputer op de markt.
 Als u al een Linux-gebruiker bent, of Apple, gaat uw keuze waarschijnlijk naar deze laptop. Dit is Windows 10, de nieuwste generatie.
 Deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve – is niet uitgerust met alle toepassingen die u nodig heeft. Het is aan u om de softwaresuite te downloaden en/of aan te schaffen die bij u past. In tegenstelling tot andere grotere modellen staat dit model in het midden voor het niveau van de benodigde ruimte. Een gemiddeld gewicht, met 1.6 kg.
 Het numerieke toetsenbord is niet aanwezig op dit model. Tenzij u alleen tekstverwerking doet die het gebruik ervan niet vereist.
 HP koos voor de matte tegeloptie voor deze Pavilion 14-ce3031nf Mauve -, die het licht niet reflecteert. U profiteert van een meer diffuus natuurlijk beeld, wat het voordeel heeft dat u minder last van uw ogen heeft.
 Overdag zal het ontbreken van een verlicht toetsenbord geen probleem zijn.
 De opslag bij dit model bevindt zich in het midden van wat elders beschikbaar is. Het is 500 GB beschikbaar, perfect voor kantoorgebruik, maar misschien alleen voor het opnemen van films.
 Al met al is de Pavilion 14-ce3031nf Mauve – een goed compromis. Het maakt het mogelijk om kantoorautomatisering te maken voor een beperkte prijs.
 

Tot slot, de Pavilion 14-ce3031nf Mauve -… 

Al met al behoort deze laptop tot de beste, waar je hem ook voor gebruikt. Compact, stijlvol en efficiënt, de Pavilion 14-ce3031nf Mauve – is de perfecte tool voor iedereen die een mobiele computer wil.
 Toch kan deze laptop als acceptabel worden beschouwd voor :
 – webbrowsen
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – kantoortaken
 Ook raden wij deze laptop aan op :
 – reisgebruik
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen