de Pavilion Power 15-ec0000na van HP: perfect voor multimediagebruik

Om te beginnen

Zelfs als er niet meer echt een slechte keuze is in laptops, is het belangrijk om te weten dat sommige modellen meer voor multimedia zijn, en andere meer voor games. Sommige computers hebben stroom, andere hebben meer basiseigenschappen. Om de keuze makkelijker te maken, hebben we deze HP Pavilion Power 15-ec0000na beoordeeld op basis van wat u ermee ging doen.
 Na het lezen van dit artikel weet u of dit model aan uw wensen voldoet.
 

Pavilion Power 15-ec0000na, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kans is groot dat uw dagelijks gebruik niet beperkt blijft tot het surfen op het internet, en dat u ook de andere functies nodig heeft. Een minimum aan kwaliteit is belangrijk om de betrouwbaarheid in de loop van de tijd te garanderen. Het is een balans tussen een 1e prijs en de nieuwste multi-processor ontworpen voor professionals. De sleutel is het bereiken van evenwicht met een goedkope maar degelijke laptop. Hier heb je een bijna perfect product. Een laptop die aan alle eisen voldoet! Dit is wat de Pavilion Power 15-ec0000na van HP lijkt te zijn.
 Het scherm is vrij groot, op 15.6 inch. Niet noodzakelijkerwijs gemakkelijk te vervoeren. Zelfs als het model niet is uitgerust met een aanraakscherm, is het toch gemakkelijk te gebruiken. Het is niet verplicht, maar het is wel een interessante technologie; helaas is deze Pavilion Power 15-ec0000na er niet mee uitgerust.
 De gebruikte materialen voor het scherm, toetsenbord en touchpad lijken nog steeds van goede kwaliteit te zijn. HP is ons immers gewend geraakt aan het ontwerpen van kwaliteitsproducten, net als dit model, die u nog lang van dienst zullen zijn.
 
De computer is uitgerust met een van de nieuwste Ryzen 5-3550H-processoren. Een component die een indrukwekkend vermogen en reactievermogen biedt. Bovendien beschikt u met dit model over een tool die uw internetnavigatie vloeiend laat verlopen. Met 8 GB RAM is de Pavilion Power 15-ec0000na een goed product. Het is de zekerheid dat de computer beter en langer zal werken.
 
Voor het dimensioneren van de harde schijf heeft HP besloten om 256 GB te gebruiken. Dit is de standaard. Echter, als je foto’s, video of muziek opslaat, zal het snel vollopen. Gezien de aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn op het gebied van public cloud, en uw internetgebruik, is het zeer waarschijnlijk dat u de schijfruimte van deze laptop nooit volledig zult vullen.
 Met een autonomie van 7 uur heb je uiteindelijk niet al te veel tijd om op het web te surfen. U zult een beperkte tijd van vrijheid hebben en de stroomkit in de buurt moeten hebben. Het is vervelend, want het belang van een mobiele telefoon is nog steeds om hem overal te kunnen gebruiken, zonder dat hij wordt aangesloten.
 

Pavilion Power 15-ec0000na voor video’s? 

Met het gebruik van de Pavilion Power 15-ec0000na kunt u vandaag de dag verder gaan dan het exclusieve gebruik van het werk en zult u ook dienen als een digitaal entertainmentmiddel.  Een mix van uw TV, stereo en mediaspelers in één machine. We kwamen er via de tests achter dat hij een van de beste op de markt is. Een kwaliteit van beeld en geluid die het mogelijk maakt om een uitstekende score te behalen in deze categorie.
 HP presenteert dit model in een grote uitvoering. Een 15.6″ scherm en een resolutie van 1920×1080 maken het een van de grote producten die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn. Dit model heeft een groot scherm dat essentieel zal zijn voor het bekijken van uw films en video-streaming. Het kleurcontrast is scherp en het beeld is helder, ongeacht vanuit welke hoek je het bekijkt.
 Let op een eliminatiecriterium voor sommige nomadische gebruikers, gewicht; hier weegt dit model 2.2 kg, mede door deze schermafmeting.
 Helaas is er op dit model geen glanzend scherm beschikbaar. Het effect is minder kwaliteit in omgevingen met een gemiddeld of zelfs laag lichtniveau – wat vaak overeenkomt met de omstandigheden waarin een film wordt bekeken. Het zal delicater zijn om de beelden perfect te onderscheiden zonder moe te worden.
 Kortom, u geeft de voorkeur aan deze afwerking voor het bekijken van films overdag.
 Voor het geluidsgedeelte is de Pavilion Power 15-ec0000na uitgerust met een goede geluidskaart en luidsprekers. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Ondanks de goede kwaliteit krijg je niet hetzelfde geluidsniveau als een fatsoenlijke set externe luidsprekers. Met andere woorden, als u veeleisend bent op het gebied van het geluid, zult u externe luidsprekers moeten toevoegen.
 Dit model heeft een van de beste processoren van het moment; de Ryzen 5-3550H. Het resultaat is uiterst efficiënt voor het managen van meerdere taken tegelijkertijd, zoals het bekijken van een film en het downloaden van een andere. Met dit model beschikt u over een tool waarmee u enkele miljarden berekeningen per seconde kunt maken.
 Met de hoogwaardige NVIDIA GeForce GTX 1050 grafische kaart en 8 GB dedicated RAM kun je films met vloeiende beelden bekijken, foto’s af en toe bewerken of video’s bewerken. Dit zal natuurlijk een beetje licht zijn als u 3D-beeldvorming wilt doen, maar het zal aan uw behoeften voldoen.
 Wat de aansluitingen betreft, heeft dit model 5 beschikbare poorten. Veel beter dan het grootste deel van de concurrentie. U zult in staat zijn om al uw randapparatuur aan te sluiten.
 Wat betreft de levensduur van de batterij, kan deze Pavilion Power 15-ec0000na u in staat stellen om een multimediale toepassing te hebben in de nomadische modus. HP belooft 7 uur batterijduur; dat is ongeveer gemiddeld. 

Is Pavilion Power 15-ec0000na ontworpen voor reizen? 

Gemakkelijker te transporteren dan een vaste computer, feit blijft dat deze Pavilion Power 15-ec0000na niet bedoeld is voor reizen. Dit lijkt het probleem te zijn waar HP niet echt rekening mee heeft gehouden bij het ontwerpen van deze Pavilion Power 15-ec0000na. Moeilijk op te bergen in een koffer, niet erg geschikt voor transport, tests hebben aangetoond dat deze laptop meer in zijn element zal zijn voor zeer uitzonderlijke reizen.
 Met andere woorden, laat het thuis en neem het slechts af en toe mee voor korte ritten.
 Het is een van de zwaarste laptops in zijn klasse met 2.2 kg. Het is onaangenaam om te dragen. Het is omvangrijk, en als je onderweg bent zul je alleen maar dromen van een van deze ultra slanke modellen van de concurrentie. De reden daarvoor? De grootte van het scherm. Voor 15.6 inch, aan de andere kant, het stelt u in staat om een duidelijke weergave wanneer u wilt surfen op het internet of e-mails te schrijven.
 Als u de voorkeur geeft aan touchscreenbediening, zult u teleurgesteld zijn in deze Pavilion Power 15-ec0000na. Je moet onthouden dat je altijd een muis bij je hebt. Het alternatief zou het toetsenbordtrackpad kunnen zijn.
 Het toetsenbord van de Pavilion Power 15-ec0000na is voorzien van achtergrondverlichting. Bovendien is het goed ontworpen met hoogwaardige materialen.
 Tot slot doet de afwezigheid van een glanzende plaat geen afbreuk aan de beeldkwaliteit. Deze laptop geeft diepe en levendige kleuren weer.
 Dit model biedt een aangenaam gebruikscomfort. Goede beelddefinitie en een matte antireflecterende tegel die u zult waarderen als u buiten bent, zonder zonneschijn.
 Met zijn Ryzen 5-3550H heeft deze computer een beperkt stroomverbruik, een van de beste op dit moment. Met deze processor is deze laptop een van de beste in termen van vermogen.
 Dat betekent niet dat je dat aantal gaat halen, want het is een gemiddelde schatting van de fabrikant.
 Wat het autonomiegedeelte betreft, kunnen de batterijen ongeveer 7 uur meegaan.
 Vanwege de gebruikte technologie zal het beter zijn om deze computer niet te veel te verplaatsen. Want door zijn gewicht en omvang loopt u bij elke beweging het risico dat u hem beschadigt. Uitgerust met een standaard 256 GB harde schijf, zal het een bijna onbeperkt aantal schrijfcycli (record/verwijdering) mogelijk maken. Het nadeel is dat de opstartfasen langzamer verlopen dan op een schijf met SSD-technologie.
 Als het gaat om reizen, denk je waarschijnlijk twee keer na voordat je die computer meeneemt. En de enige keer dat je het moet dragen is tussen de bus of de trein en je hotelkamer. De reden hiervoor is de grootte; met 15.6 inch is het een van de grootste laptops van dit moment.
 Het connectorgedeelte is zeer interessant, met 5 beschikbare ingangen. Handig voor de reis die je nodig hebt, het behoort tot degenen met de meeste.
 Met de bluetooth-functionaliteit van dit model kunt u ook eenvoudig verbinding maken met de apparaten van uw dierbaren.
 Vanwege al deze elementen wordt deze Pavilion Power 15-ec0000na niet aanbevolen voor gebruik op reis.
 

Pavilion Power 15-ec0000na voor audio- of videobewerking? 

Gezien het feit dat de montage die u van plan bent uit te voeren van de orde van de vrije tijd is, kan deze Pavilion Power 15-ec0000na bij u passen. Dankzij zijn processor en zijn RAM, accepteert hij multitasking zonder te aarzelen. Natuurlijk zijn er modellen met veel betere prestaties, maar dit is al een goed model.
 Het is een laptop, efficiënt en minder duur dan de meeste van zijn directe concurrenten voor dergelijk gebruik. Standaard uitgerust met een softwarepakket, kunt u beginnen met het bewerken van films en muziek. Maar als je gaat voor zakelijke toepassingen, zullen de prestaties van de Ryzen 5-3550H-processor, en de grootte van de 256GB aan opslag, u in staat stellen om dit te doen.
 De 256 GB opslagcapaciteit zou voldoende moeten zijn. Dit formaat is een van de beste in de markt in dit productassortiment. Dit is een belangrijke overweging omdat een paar minuten home video uw speler sneller zal vullen dan u dacht. Wat betreft de snelheid bij het opstarten heeft HP gekozen voor de conventionele harde schijf. Een keuze van degelijkheid die zeker relevant is, tegen een keuze van snelheid die in 5 jaar had kunnen breken.
 In termen van autonomie heeft HP het eenvoudig gehouden. Aangegeven door de fabrikant voor 7 uur autonomie, is het beter om uw lader in de buurt te houden als u onderweg wijzigingen moet aanbrengen of als u veel middelen gebruikt voor uw audio- of videobewerking. Een resultaat in het gemiddelde van de concurrenten.
 Aan de aansluitzijde is de Pavilion Power 15-ec0000na voorzien van USB 3 technologie. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Bovendien biedt deze technologie een hogere snelheid van bestandsoverdracht met hoge snelheid tussen uw laptop en externe schijven.
 U zult het ook elke dag kunnen gebruiken om op het internet te surfen. Duidelijk, een relevante keuze voor een ingehouden prijs.
 

Pavilion Power 15-ec0000na voor videospelletjes? 

Gezien het feit dat de huidige spellen veel snelle bewegingen met zich meebrengen, met duizenden berekeningen per seconde en waarvoor veel middelen nodig zijn, kan deze laptop ervoor worden gemaakt. Lange tijd waren laptops niet krachtig genoeg om te worden gebruikt voor het spelen van games. HP heeft de componenten geïnstalleerd die het een formidabel hulpmiddel voor gaming maken, met een soepele beeldstroom en een uitstekende beeldsnelheid.

 Wat betreft de beeldresolutie is het belangrijk dat deze hoog is om een goede weergave te verkrijgen. Dit model wordt aangeboden met een resolutie van 1920×1080, d.w.z. een van de beste op de markt.
 HP koos bovendien voor een processor Ryzen 5-3550H die de verdienste heeft om veel berekeningen parallel te maken, en voor het grafische gedeelte, de NVIDIA GeForce GTX 1050, voor een goed resultaat. Natuurlijk zijn er veel betere, maar met de rekenkracht van de Ryzen 5-3550H-processor is het gereconstrueerde beeld qua colorimetrie en vloeibaarheid van goede kwaliteit.
 Voor de overgrote meerderheid van de gebruikers brengt dit een resultaat dat perfect is aangepast aan de meeste spellen van het moment.
 Met een gemiddelde score op de GPU (Graphics Processing Unit) ranking, maakt deze laptop het mogelijk om bepaalde spellen te proberen. Het is een middenkeuze, noch extreem krachtig, noch te duur.
 
Een ruimte van 256 GB om een back-up te maken van uw gegevens; dit is in het gemiddelde van wat andere merken aanbieden. Nuttig voor lokale games; want er zijn er nog steeds veel, ook al zijn de online games in volle gang.
 Voor online gaming heeft deze Pavilion Power 15-ec0000na een hoge kwaliteit Wi-Fi en een Ethernet-poort. Meer snelheid voor degenen die in volledige Wi-Fi gebieden wonen.
 Een van de zwaarste laptops van het moment, mede door zijn grootte van 15.6 inch, is het helaas een van de zwaarste met 2.2 kg.
 Merk tegelijkertijd op dat met een autonomie van 7, je genoeg tijd hebt voor je videogames die weinig middelen nodig hebben.
 Het is duidelijk dat een goede kwaliteit rendering op de graphics, een grootte van 15.6 inch, dun en vrij licht (2.2 kg), maken deze Pavilion Power 15-ec0000na een uitstekende op voor een gebruik video games. Bovendien is het een goede prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van de concurrentie. Het juiste gereedschap voor maximale prestaties!
 

De Pavilion Power 15-ec0000na voor kantoorautomatisering 

Ongeacht het type besturingssysteem is het nu mogelijk om op alle laptops gebruik te maken van een kantoor. Voor degenen onder u die gebruikers zijn van specifieke besturingssystemen, zal uw keuze waarschijnlijk alleen in deze richting gaan. De Pavilion Power 15-ec0000na is duidelijk bedoeld voor degenen die het zullen gebruiken voor kantoorgebruik.
 Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos HP zoals gebruikelijk. In dit geval is het Windows 10.
 Deze Pavilion Power 15-ec0000na is niet ontworpen om getransporteerd te worden, maar zal het werk doen in het geval van een uitsluitend vast gebruik, en weinig verplaatsing. Dit model weegt 2.2 kg, waardoor het een zwaargewicht is.
 De sleutelafstand zal belangrijk zijn voor het gebruik op kantoor. Als u regelmatig aan een spreadsheet werkt, zult u de aanwezigheid van het numerieke toetsenbord op prijs stellen.
 Met deze Pavilion Power 15-ec0000na zijn de problemen van lichtreflectie op het scherm voorbij, omdat het profiteert van de matte afwerking. Maar tegelijkertijd is de lichtintensiteit laag genoeg om de ogen in het donker niet te vermoeien.
 Bij het werken in halfdonkere gebieden zult u de achtergrondverlichting op het toetsenbord van deze Pavilion Power 15-ec0000na op prijs stellen.
 Voor zover het opslag betreft, staat deze computer in het honkbalveld. Ongeveer 256 GB, meer dan genoeg voor kantoorgebruik.
 Tot slot is de Pavilion Power 15-ec0000na een uitstekende keuze voor kantoorgebruik. Het combineert ergonomie met kracht, met een interessante prijs-kwaliteitverhouding.
 

Tot slot, de Pavilion Power 15-ec0000na… 

De sleutel tot het kiezen van een nieuwe laptop is het duidelijk definiëren van uw gebruik; het is bijna overal goed. De Pavilion Power 15-ec0000na presteert op bijna alle gebieden goed, maar is tegelijkertijd niet te duur.
 Dit model lijkt ons niet relevant voor :
 – reisgebruik
 Toch kan deze laptop als acceptabel worden beschouwd voor :
 – audio- en videomontages maken
 En we raden deze laptop ten zeerste aan voor :
 – surfen op het internet
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – videospelletjes spelen
 – kantoortaken