De Macbook Pro 15 is perfect voor het surfen op het internet.

Om te beginnen

Zelfs als er geen echt slechte keuzes meer zijn in laptops, is het belangrijk om te weten dat sommige modellen meer voor multimedia zijn, en andere meer voor games.
Dus we hebben de Apple Macbook Pro 15 getest om uit te vinden wat het waard was. Het resultaat hangt af van hoe je het gebruikt. Onze analyse is gemaakt volgens 6 gebruikerstypologieën. Om de keuze makkelijker te maken, hebben we deze Apple Macbook Pro 15 beoordeeld op basis van wat u ermee ging doen.
 Dit artikel is daarom uitgesplitst in gebruik; Wat is het doel van dit model?
 

Macbook Pro 15 voor het surfen op het internet ? 

Het feit dat het gebruik van uw laptop beperkt is tot e-mail en surfen op het web, betekent niet dat u eender welk model moet kopen. Een minimum aan kwaliteit is belangrijk om de betrouwbaarheid in de loop van de tijd te garanderen. Het is een balans tussen een 1e prijs en de nieuwste multi-processor ontworpen voor professionals. Een vrij krachtige multi-processor, maar een die geen krediet nodig heeft om te betalen. Dit product zal dus perfect voldoen aan uw behoeften. Met deze Macbook Pro 15 is Apple goed gepositioneerd ten opzichte van andere concurrerende modellen. Met een grootte van 15 inch is het ongeveer gemiddeld, en je zult het relatief gemakkelijk kunnen dragen. 
Een keuze van de reden waarom dit model is uitgerust; de Intel Core i7-processor. Aangezien de onderdelen zeer snel evolueren, biedt Apple een laptop van goede kwaliteit die nog vele jaren een goede keuze zal blijven. Een logische beslissing met betrekking tot het gebruik van deze computer: surfen op het internet en voldoende rekenkracht. De verstrekte hoeveelheid RAM is 16 GB. Het is de zekerheid dat de computer beter en langer zal werken.
 
Van alle computers van het moment is deze momenteel een van de beschikbare modellen, waarbij de laptop de grootste harde schijf heeft. Hoewel het 2000 GB heeft, kun je er zeker van zijn dat je een groot aantal video- en audiobestanden continu kunt opslaan. In gevallen waar je het zonder internetverbinding zou moeten doen, kan deze grootte van de ruimte interessant zijn.
 Tot slot, zelfs als u, zoals veel gebruikers, deze computer aangesloten houdt, maakt de 10 uur durende levensduur van de batterij het een van de meest duurzame modellen op de markt. Apple is een van de beste in termen van tijd in de batterijmodus. Een functie die je lang zal blijven surfen.
 

Macbook Pro 15, de juiste keuze voor het bekijken van films? 

Met het gebruik van de Macbook Pro 15 kunt u vandaag de dag verder gaan dan het exclusieve gebruik van het werk en zult u ook dienen als een digitaal entertainmentmiddel.  U profiteert van een ongeëvenaard gebruiksgemak. Van alle laptops van het moment leek het ons een van de beste voor multimediagebruik. In deze sectie kijken we naar functies zoals schermgrootte, resolutie, ingebouwde luidsprekers.
 Apple heeft gekozen voor een middelgroot scherm om aan ieders behoeften te voldoen. Met zijn 15 inch en zijn resolutie van 2560×1600 kan hij voor vele doeleinden worden gebruikt, waaronder het bekijken van films. De beeldkwaliteit is helder en kleurrijk en zorgt voor een meeslepende ervaring. Kortom, het is een evenwichtig product dat het mogelijk maakt om de films correct te bekijken; en met een ingeperkt gewicht van 1.4 kg is het gemakkelijk te transporteren.
 De optie voor een glanzend scherm is op dit model niet mogelijk; dit zou de weergave beter leesbaar hebben gemaakt. Dit resulteert in een lagere kwaliteit in omgevingen met een gemiddeld tot laag lichtniveau. Een leesbaarheid van de display die dus een beetje achterblijft.
 Bij gebruik in daglicht zult u dit gebrek aan functionaliteit dus op prijs stellen, omdat het licht reflecties veroorzaakt, wat het kijken bemoeilijkt.
 Wat betreft het geluid zijn de kaartapparatuur en de luidsprekers in deze Macbook Pro 15 geïntegreerd. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Zelfs als het resultaat goed is, weet dan dat op dit punt zelfs de beste laptops nooit een hifisysteem zullen verslaan. Met andere woorden, als u veeleisend bent op het gebied van het geluid, zult u externe luidsprekers moeten toevoegen.
 Deze Macbook Pro 15, uitgerust met een Intel Core i7 processor, komt overeen met een prijs/kracht verhouding in het gemiddelde, voldoende voor een toegewijd multimedia gebruik. Een middenklasse component met de nieuwste chipsets voor een betere compatibiliteit met uw randapparatuur. Dit zal resulteren in vloeiende video- en audiosessies.
 Uitgerust met een AMD Radeon Pro grafische kaart, en met 16GB RAM, kun je je films bekijken en zelfs foto’s bewerken als dat nodig is. Niet goed genoeg voor professionals in 3D-beeldvorming, maar goed genoeg voor de meesten van ons.
 Er worden u weinig mogelijkheden geboden voor het aansluitende deel. Inderdaad, deze Macbook Pro 15 heeft slechts 5 poorten. Het is alleen maar zodat ik alles in één keer kan aansluiten.
 Een laptop heeft meestal een batterijlevensduur van enkele uren. Met 10 uur autonomie is het een van de beste modellen in zijn gamma. Geniet van streaming, lokaal of op uw Netflix-sessie, elk ander streamingplatform.
 

Is Macbook Pro 15 ontworpen voor reizen? 

Gemakkelijker te transporteren dan een vaste computer, feit blijft dat deze Macbook Pro 15 niet bedoeld is voor reizen. Dat lijkt niet Apple’s prioriteit te zijn geweest toen ze dit model ontwierpen. Het past alleen in een computertas die op maat gemaakt is, en als je besluit om het in je koffer mee te nemen, gaat het ten koste van de kleding, het is zo groot.
 Met andere woorden, laat het thuis en neem het slechts af en toe mee voor korte ritten.
 Met een gewicht van 1.4 kg is hij gemakkelijk te vervoeren. Het is een van de lichtste in deze categorie. Het is moeilijk om een grote en lichte laptop te hebben; de afweging is waar je hem voor gebruikt. De belangrijkste reden hiervoor is de grootte van het scherm: 15 inch.
 Geen verlicht toetsenbord op deze Macbook Pro 15. Maar tenzij je in het donker werkt, zie je het nut niet in.
 We genieten van het kijken op dit scherm dat diepe en levendige kleuren weergeeft. We waarderen het bekijken van dit scherm.
 Het is een gemakkelijk en aangenaam product om te gebruiken. Het beeld is mooi, en met zijn antireflecterende matte tegel, geen problemen meer, zelfs niet buiten.
 Door dit model uit te rusten met een Intel Core i7-processor, staat de fabrikant op gelijke voet met de meeste van zijn concurrenten; hij bevindt zich in het middenbereik en maakt een beheerst stroomverbruik mogelijk.
 U zult echter de gegevens van de fabrikant met betrekking tot de autonomiecijfers die voor deze Macbook Pro 15 worden gegeven, moeten verminderen. Het is onwaarschijnlijk dat u de fabrikant zult bereiken; overweeg 70-20% in het beste geval.
 In het geval van deze laptop, met een autonomie van 10 uur, heb je in feite een van de beste modellen van het moment.
 Om het opstarten en de berekeningen te versnellen, is deze laptop uitgerust met een 2000 GB SSD harde schijf. Het voordeel hiervan is dat er geen vertragingen optreden, vooral in de herstelfase na een stand-by of door langdurige inactiviteit. Als gevolg daarvan was Apple in staat om het geluid dat wordt veroorzaakt door roterende platen en bewegende lees-/schrijfkoppen die op conventionele schijven worden aangetroffen, bijna volledig te elimineren. En als u absoluut meer opslagruimte nodig hebt, kunt u een externe schijf kopen of een account in de cloud aanmaken.
 Zelfs als een reislaptop 20% van de tijd in het hotel verblijft, is het relevant om een scherm te hebben dat niet te groot is om niet gestoord te worden, maar genoeg om van het beeld te genieten. De Macbook Pro 15 is met zijn 15 inch het juiste alternatief.
 De Macbook Pro 15 heeft slechts 5 aansluitingen. Op dit moment is het op alle beschikbare modellen de laptop die het minste heeft.
 De Bluetooth-technologie is geweldig als u onderweg bent en u zult genieten van een eenvoudige verbinding met een telefoon of luidsprekers.
 Na onze testen bleek dat deze Macbook Pro 15 niet echt gemaakt is voor het reizen.
 

Macbook Pro 15 voor audio- of videobewerking? 

Als je serieus bent over het bewerken en maken van muziek, dan besteed je veel aandacht aan de snelheid en het geheugen van de processor. Met deze Macbook Pro 15 kunt u er zeker van zijn dat u de juiste machine heeft. Met deze componenten voorziet Apple u van een laptop waarvan de computersnelheid sinds de laatste generatie is verbeterd. Bij incidenteel audiovisueel gebruik ligt de Intel Core i7-processor van deze laptop binnen het marktgemiddelde. Met 16 GB aan ram is hij goed en voldoende krachtig. Standaard beschikt u over de applicaties voor het maken van uw videobewerking of voor het aanpassen van uw foto of muziek. En als je verder wilt gaan, kun je dat doen, mits je een beetje geheugen toevoegt.
 De ontwerpers van Apple hebben voor deze laptop gekozen voor één enkele schijf, een SSD. Als herinnering, een audio- en videobewerking te gebruiken, omvat een hoge capaciteit harde schijf voor de opslag, en de snelheid van de uitvoering met een SSD. Hier heb je 2000 GB ruimte om alles op te slaan. Toch is het een van de goede laptops qua opslag, in vergelijking met zijn concurrenten.
 Zoals bij veel laptops is autonomie een delicaat onderwerp. Door alleen op batterijen te zitten, heeft u 10 uur autonomie tot uw beschikking. Dit is de beste op de markt van vandaag.
 Helaas niet standaard voorzien van een USB 3.0-poort. Het impliceert een meer gelogde tijd wanneer u besluit om uw bestanden naar een externe schijf over te brengen.
 Door te kiezen voor deze Macbook Pro 15, weet u dat u veel verder gaat dan wat de meeste laptops bieden. Perfect ontworpen voor audio-video gebruik. Kortom een uitstekende keuze in deze prijsklasse.
 

Macbook Pro 15, de juiste keuze om online te spelen? 

Als de vraag die je jezelf stelt is “Kan je spelletjes spelen met deze laptop” dan is het antwoord ja, ook al kunnen de meeste computers vandaag de dag aan deze behoefte voldoen. Tot voor kort konden, op zeldzame uitzonderingen na, alleen desktopcomputers worden gebruikt. Met deze Macbook Pro 15 hebben de technici van Apple de juiste balans gevonden tussen de juiste grafische chip, het juiste processorvermogen, het juiste schermformaat en de juiste koeling.
 Wat betreft de beeldresolutie is het belangrijk dat deze hoog is om een goede weergave te verkrijgen. Op deze computer is het een resolutie van 2560×1600, wat de beste is die momenteel beschikbaar is.
 De AMD Radeon Pro grafische kaart en de Intel Core i7 processor zullen genoeg zijn om uw scherm te vullen. Natuurlijk zijn er veel betere, maar met de rekenkracht van de Intel Core i7-processor is het gereconstrueerde beeld qua colorimetrie en vloeibaarheid van goede kwaliteit.
 Voor de overgrote meerderheid van de gebruikers brengt dit een resultaat dat perfect is aangepast aan de meeste spellen van het moment.
 Het grote voordeel van het kiezen van een gamerlaptop is dat ze alles heel snel kunnen doen. Het behoort tot de beste in termen van GPU’s (Graphics Processing Unit).
 
Hoewel je het niet nodig hebt vanwege online games, is het waarschijnlijk een van de grootste harde schijven van vandaag. De 2000 GB van de Macbook Pro 15 kan nog steeds door een groot aantal spelers worden gebruikt in het geval van lokaal geïnstalleerde spellen.
 Een betere wifi toegang op deze Macbook Pro 15 die standaard is uitgerust met de 5GHz band. Een kwaliteitsgarantie die het mogelijk maakt om, als uw woonruimte ermee is uitgerust, een snellere en over het algemeen betrouwbaardere webtoegang te hebben.
 In termen van praktisch transport is dit model met 1.4 kg een van de lichtste op de markt.
 Het heeft een autonomie van 10 uur, meer dan vele andere.
 Kortom, een uitstekende machine, of het nu gaat om de graphics, de processor of het ingehouden gewicht, deze Macbook Pro 15 is een uitstekende keuze voor het gebruik van videogames. Goedkoper dan veel andere, minder krachtige laptops. Perfect voor een volgehouden spelsessie!
 

De Macbook Pro 15 aangepast aan de kantoorautomatisering ? 

Toegang op efficiëntie, deze Macbook Pro 15 is een van de laptops ontworpen voor kantoorautomatisering. Met dit product brengt de fabrikant een kwaliteitscomputer op de markt.
 Een laptop die niet overeenkomt met de gebruikers die in Windows zijn aangeschaft. Ervan uitgaande dat u deze laptop mee moet nemen naar het kantoor, op reis, of een andere reis, zult u het gewicht ervan op prijs stellen. Dit model, met zijn 1.4 kg, is een van de ultracompacte modellen.
 Voor kantoorgebruik zal de afwezigheid van het numerieke toetsenbord u na verloop van tijd waarschijnlijk ergeren. Tenzij u alleen tekstverwerking doet die het gebruik ervan niet vereist.
 Apple koos voor de matte tegeloptie voor deze Macbook Pro 15, die het licht niet reflecteert. U profiteert van een meer diffuus natuurlijk beeld, wat het voordeel heeft dat u minder last van uw ogen heeft.
 Als u ’s avonds op uw computer werkt, kunt u er spijt van krijgen dat de optie voor achtergrondverlichting niet is voorzien op deze laptop.
 Met meer dan 2000 GB is het niet langer een van de grootste. Dat geeft u een beetje tijd voordat u een andere dataopslagruimte moet vinden.
 Al met al is de Macbook Pro 15 een goed compromis. Het maakt het mogelijk om kantoorautomatisering te maken voor een beperkte prijs.
 

Kortom, de Macbook Pro 15, de juiste keuze? 

Deze laptop is eindelijk degene die u in staat stelt om te genieten van zijn uitstekende prestaties, ongeacht het gebruik dat u ervan zult maken. De Macbook Pro 15 presteert op bijna alle gebieden goed, maar is tegelijkertijd niet te duur.
 En voor de goede orde, we raden deze laptop niet aan voor :
 – reisgebruik
 Deze laptop is gemiddeld voor de volgende toepassingen:
 – kantoortaken
 Ook raden wij deze laptop aan op :
 – surfen op het internet
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen