De hoogwaardige laptop voor audiovisuele bewerking: Surface Pro 7 van Microsoft.

Om te beginnen

Ervaren gebruikers hebben niet dezelfde behoeften als beginners. U bent op zoek naar een laptop en u aarzelt tussen verschillende modellen. Sommige computers hebben stroom, andere hebben meer basiseigenschappen. Van basisgebruik (het web, en e-mail) tot online games met krachtige machines.
 Dan weet je wat er aan de hand is met dit artikel.
 

Surface Pro 7 geschikt voor het surfen op het internet ? 

Zelfs als uw gebruik beperkt is tot het surfen op het web, het schrijven van e-mails en soms het gebruik van een Excel-spreadsheet, is de minimale kwaliteit van de computer essentieel. Deze laptop zal ervoor zorgen dat de taken die u uitvoert betrouwbaar en probleemloos zijn voor de komende jaren. In feite gaat het om het vinden van een product met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.  Je hoeft het alleen maar in de hand te nemen om te zien dat het materiaal van kwaliteit is.
 Een laptop die aan alle eisen voldoet! Dit is wat de Surface Pro 7 van Microsoft lijkt te zijn.
 U zult hem gemakkelijk kunnen dragen dankzij het 12.3 inch formaat. Voor alle gebruikers die het gebruik van de muis (met of zonder draden) niet op prijs stellen, wordt de Surface Pro 7 standaard geleverd met een aanraakscherm. De materialen lijken te zijn ontworpen om meerdere jaren mee te gaan. Het lijkt erop dat Microsoft een solide model heeft ontworpen met state-of-the-art componenten.
 
Een keuze van de reden waarom dit model is uitgerust; de Intel Core i7-8650U-processor. Inderdaad, de kracht die het levert is interessant, ook al is het niet de nieuwste generatie componenten. Bovendien bent u door deze processor verzekerd van een tool voor correcte internetnavigatie. Het wordt standaard geleverd met 16 GB RAM. Zelfs als er vrije slots zijn waarin u geheugenstrips kunt toevoegen, is het meer dan genoeg om u op weg te helpen.
 
De 256 GB maken van deze laptop een mid-range notebook wat betreft de beschikbare ruimte. In ieder geval zou het genoeg moeten zijn voor een gebruik als surfen op het web. En als u tot het uiterste gaat, als u het haalt, kunt u altijd een externe harde schijf of een lokale bestandsserver zoals Synlogy NAS kopen.
 Tot slot, zelfs als u, zoals veel gebruikers, deze computer aangesloten houdt, maakt de 10.5 uur durende levensduur van de batterij het een van de meest duurzame modellen op de markt. Dat is een goede zaak voor het geval je hem op vakantie wilt nemen. Bovendien zult u er des te meer plezier aan beleven om hem lang te gebruiken, omdat hij met zijn scherm zeer aangenaam is.
 

Surface Pro 7 voor video’s? 

Met het gebruik van de Surface Pro 7 kunt u vandaag de dag verder gaan dan het exclusieve gebruik van het werk en zult u ook dienen als een digitaal entertainmentmiddel.  In het tijdperk van de multimedia is deze laptop geëvolueerd en is het een kruising tussen een TV, radio en een desktopcomputer. En om het eenvoudig te zeggen, dit model is duidelijk een van de beste in zijn klasse voor het bekijken van video’s of het luisteren naar muziek. Het geluidsreproductieniveau en de weergavekwaliteit van dit topmodel staan bij dit topmodel op het programma.
 Met een klein 12.3-inch scherm heeft het een resolutie formaat van 2736×1824. Toch blijven de kleuren mooi, met gedetailleerde contrasten op de beelden. Het grote nadeel van de kleine omvang is dat in de multimediamodus het kijken naar een film vermoeiend kan zijn voor de ogen. Het belangrijkste voordeel van deze omvang is daarentegen het totale gewicht: 0.8 kg dat gemakkelijk overal mee naartoe kan worden genomen.
 Aan de geluidskant heeft de Surface Pro 7 goede componenten: board en geïntegreerde luidsprekers. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Zelfs als hij het goed doet, zal deze laptop niet kunnen concurreren met een goed hifisysteem. Met andere woorden, als u veeleisend bent op het gebied van het geluid, zult u externe luidsprekers moeten toevoegen.
 De processor die op dit model is geïnstalleerd is een Intel Core i7-8650U die voldoende is voor audio en video. Hiermee bent u zeker van een schaalbaar product (indien nodig), dat perfect past bij uw randapparatuur (luidsprekers, videoprojectoren, etc…). U hoeft zich geen zorgen te maken over de lancering van uw audio- en videotoepassingen.
 Aan de toepassingskant heeft Microsoft ervoor gekozen om het u te laten doen. Het besturingssysteem en dat is het. Dit is een Windows 10 Famille die het mogelijk maakt om de gratis (gratis) of betaalde software toe te voegen die u wilt. Kan alleen VLC zijn om het audio- en videogedeelte te beheren.
 Uitgerust met een Intel Iris Plus grafische kaart, en met 16GB RAM, kun je je films bekijken en zelfs foto’s bewerken als dat nodig is. Dit zal natuurlijk een beetje licht zijn als u 3D-beeldvorming wilt doen, maar het zal aan uw behoeften voldoen.
 Er worden u weinig mogelijkheden geboden voor het aansluitende deel. De Surface Pro 7 biedt u slechts 5 poorten. U zult eerst moeten kiezen welke items u wilt aansluiten, omdat er geen ruimte is voor al uw randapparatuur.
 Of je gaat het gebruiken in de reismodus of onderweg, of je zit tussen je kantoor en de woonkamer. Op deze Surface Pro 7 rapporteert Microsoft 10.5 uur levensduur van de batterij, wat beter is dan de concurrentie. Geniet van streaming, lokaal of op uw Netflix-sessie, elk ander streamingplatform.
 

Surface Pro 7, de juiste keuze voor aangesloten reizen? 

Gemakkelijk te dragen, en bruikbaar waar je ook gaat. Met dit in gedachten hebben we de Surface Pro 7 getest. Onder welke voorwaarden kunt u het meenemen op reis, in het weekend of met het openbaar vervoer? Of zal het uiteindelijk een functie zijn om thuis te blijven?
 A priori, voor vakanties en woon-werkverkeer, behoort het tot de beste van het moment.
 Dankzij het lichte gewicht kunt u hem overal mee naartoe nemen waar u maar wilt. Het is een van de lichtste in deze categorie. Het is moeilijk om een grote en lichte laptop te hebben; de afweging is waar je hem voor gebruikt. Een 12.3-inch taille die pijn kan doen als je er langer dan een uur moet blijven.
 Microsoft heeft besloten om de Surface Pro 7 van een aanraakscherm te voorzien. Hier bevindt u zich in een vertrouwde omgeving; een gebruiksgemak dat identiek is aan dat van uw smartphone. De precisie van de navigatieselecties is aan u.
 Deze laptop is zeer comfortabel in gebruik. Het beeld is mooi, en met zijn antireflecterende matte tegel, geen problemen meer, zelfs niet buiten.
 Met zijn Intel Core i7-8650U processor heeft deze laptop een stroomverbruik in het gemiddelde van de andere. U zult echter de gegevens van de fabrikant met betrekking tot de autonomiecijfers die voor deze Surface Pro 7 worden gegeven, moeten verminderen. Dit zijn schattingen voor het gemiddelde huidige gebruik; u kunt er rekening mee houden dat het werkelijke bereik ongeveer 75% zal zijn.
 Wat betreft de autonomie van deze laptop heeft u 10.5 uur de tijd om opnieuw verbinding te maken, dat wil zeggen een score onder de sterkste op de markt.
 Om het opstarten en de berekeningen te versnellen, is deze laptop uitgerust met een 256 GB SSD harde schijf. Deze schijftechnologie (solid-state drive), die zich al meer dan 20 jaar heeft bewezen, maakt het mogelijk om gegevens op te slaan, volgens hetzelfde principe als de usb-sleutel. Zonder bewegende mechanische onderdelen is er minder kans op brosheid en warmteontwikkeling. Voor degenen die niet genoeg ruimte op de schijf hebben, zult u de optie van een abonnement op de cloud moeten doorlopen; de prijs daalt regelmatig.
 Dankzij een verminderde ruimtebehoefte zal het vertrek op vakantie met alle vliegtuig-bus-hotel transfers eenvoudig zijn. Uitgerust met een compact 12.3-inch scherm is het een van de kleinste modellen van het moment.
 De fabrikant biedt weinig aansluitmogelijkheden, met slechts 5 connectoren. Hij is een van de minst uitgeruste laptops op dit moment.
 Helaas heeft dit model geen bluetooth; een schande als het gaat om het uitwisselen van foto’s met uw dierbaren op vakantie, of het delen van een internetverbinding.
 Concluderend kan worden gesteld dat deze Surface Pro 7 kan worden gebruikt voor reisdoeleinden.
 

Surface Pro 7, de juiste keuze voor audio- of videobewerking? 

Voor dit soort gebruik lijkt het noodzakelijk om over te gaan tot een hoogwaardig product. Met deze Surface Pro 7 kunt u er zeker van zijn dat u de juiste machine heeft. Sinds de laatste generatie die door Microsoft is ontworpen, zijn er veel onderdelen verbeterd. Het is een laptop die is ontworpen voor multitasking en wordt gepresenteerd met Windows 10 Famille, waarmee tegelijkertijd de audio-videotoepassingen kunnen worden beheerd die berekeningen verbruiken.
 Mogelijk voor incidenteel gebruik, zal de Intel Core i7-8650U-processor u in staat stellen bepaalde taken uit te voeren, indien deze individueel worden geïnitieerd. Met 16 GB aan ram is hij goed en voldoende krachtig. Dit model is standaard uitgerust met een suite van voorgeïnstalleerde software. En als je verder wilt gaan, kun je dat doen, mits je een beetje geheugen toevoegt.
 Zelfs als dit overeenkomt met kwaliteitscomponenten, heeft Microsoft de keuze gemaakt om slechts één SSD te plaatsen. Voor audiovisueel gebruik hadden we echter liever een dubbelschijfsysteem gehad: een harde schijf met een grote capaciteit voor de back-up en een SSD voor de snelheid. De Surface Pro 7 heeft er slechts één, met een totaal van 256GB aan opslagruimte voor je films en muziek. Het is een product dat genoeg ruimte biedt om al uw audio- en videocreaties op te slaan.
 Zoals bij veel laptops is autonomie een delicaat onderwerp. Met 10.5 uur batterijgevoede computertijd kunt u onderweg aan uw audio- of videobewerking werken. Dit model is een van de krachtigste van het moment.
 Voor het aansluitgedeelte heeft de Surface Pro 7 het USB3-formaat. Hierdoor kunt u een externe opslagschijf aansluiten voor nog meer ruimte wanneer uw lokale schijf vol is. Met een snelheid die ongeveer 10 keer sneller is dan de vorige standaard (USB 2.0), kunt u al uw video- en audiobestanden gemakkelijk overbrengen.
 Met de Surface Pro 7 gaat u op weg naar een zeer goed product. Audio- en videobewerking wordt nog eenvoudiger. En voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
 

De Surface Pro 7 voor online of lokale games 

De meest populaire gaming titels van vandaag de dag vereisen prestaties en kunnen enorme hoeveelheden opslagruimte in beslag nemen: deze laptop voldoet aan deze beide eisen. Tot voor kort konden, op zeldzame uitzonderingen na, alleen desktopcomputers worden gebruikt. Microsoft heeft de componenten geïnstalleerd die het een formidabel hulpmiddel voor gaming maken, met een soepele beeldstroom en een uitstekende beeldsnelheid.

 Wat betreft de beeldresolutie is het belangrijk dat deze hoog is om een goede weergave te verkrijgen. Met een resolutie van 2736×1824 is deze laptop een van de beste in zijn klasse.
 De Intel Iris Plus grafische kaart en de Intel Core i7-8650U processor zullen genoeg zijn om uw scherm te vullen. Dankzij de technische elementen die op deze laptop zijn geïnstalleerd, zijn de Intel Iris Plus-kaart en de Intel Core i7-8650U-processor op een zeer goed niveau gebracht.
 Tijdens de tests die we op deze laptop hebben uitgevoerd, bleek dat de onderdelen die door de ingenieurs van het merk werden gebruikt, de lading konden vasthouden.
 Wat je verwacht van een gamer’s laptop is snelheid. Dit model is een van de meest krachtige van het moment, het zal in staat zijn om zeer complexe berekeningen te maken en uw games weer te geven op een vloeiende en realistische manier.
 
Een gemiddelde capaciteit/prijsverhouding die deze Surface Pro 7 tot een interessante keuze maakt met een 256 GB schijf. Nuttig voor lokale games; want er zijn er nog steeds veel, ook al zijn de online games in volle gang.
 In termen van praktisch transport is dit model met 0.8 kg een van de lichtste op de markt.
 Het heeft een autonomie van 10.5 uur, meer dan vele andere.
 Het is duidelijk dat een goede kwaliteit rendering op de graphics, een grootte van 12.3 inch, dun en vrij licht (0.8 kg), maken deze Surface Pro 7 een uitstekende op voor een gebruik video games. Wetende dat je bovendien een autonomie hebt van 10.5 uur. En als het nodig is, kunt u het zelfs gebruiken voor kantoorfuncties tussen twee partijen.
 

De Surface Pro 7 voor kantoorautomatisering 

Net als de meeste van zijn concurrenten heeft Microsoft Surface Pro 7 ontworpen voor kantoorautomatisering. Met dit product brengt de fabrikant een kwaliteitscomputer op de markt.
 Microsoft heeft voor het merendeel van de gebruikers voor deze nieuwe laptop gekozen. In dit geval is het Windows 10 Famille.
 Bij voornamelijk kantoorgebruik zal deze laptop wat werk aan uw zijde vergen. U zult de applicaties die u nodig heeft moeten downloaden, wat voor sommige software een lichte stijging van de totale kosten met zich meebrengt.
 Ervan uitgaande dat u deze laptop mee moet nemen naar het kantoor, op reis, of een andere reis, zult u het gewicht ervan op prijs stellen. Dit model, met zijn 0.8 kg, is een van de ultracompacte modellen.
 Geen numeriek toetsenbord is standaard op dit model. In feite, als je er een wilt, zal het nodig zijn om een pad te kopen dat is aangesloten via de usb-poort.
 Microsoft koos voor de matte tegeloptie voor deze Surface Pro 7, die het licht niet reflecteert. U profiteert van een meer diffuus natuurlijk beeld, wat het voordeel heeft dat u minder last van uw ogen heeft.
 Voor zover het opslag betreft, staat deze computer in het honkbalveld. Ongeveer 256 GB, meer dan genoeg voor kantoorgebruik.
 Al met al is de Surface Pro 7 een goed compromis. Goed geplaatst in termen van prijs, zal het voldoen aan uw behoeften voor kantoorgebruik.
 

Hoe zit het met Surface Pro 7? 

Al met al behoort deze laptop tot de beste, waar je hem ook voor gebruikt. En tegen een betaalbare prijs – de Microsoft Surface Pro 7.
 Deze laptop is gemiddeld voor de volgende toepassingen:
 – kantoortaken
 Ook raden wij deze laptop aan op :
 – surfen op het internet
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – reisgebruik
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen