De GF75 9SD-002XFR Thin – is perfect voor het surfen op het internet.

Om te beginnen

Is de GF75 9SD-002XFR Thin – voor jou? Welke macht? Welk besturingssysteem? Linux, Windows of Mac OS X? Zoveel punten dat je niet weet of je de juiste keuze maakt.
 Om de keuze makkelijker te maken, hebben we deze MSI GF75 9SD-002XFR Thin – beoordeeld op basis van wat u ermee ging doen.
 Dit artikel is daarom uitgesplitst in gebruik; Wat is het doel van dit model?
 

GF75 9SD-002XFR Thin -, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Zelfs als uw gebruik beperkt is tot het surfen op het web, het schrijven van e-mails en soms het gebruik van een Excel-spreadsheet, is de minimale kwaliteit van de computer essentieel. Een minimum aan kwaliteit is belangrijk om de betrouwbaarheid in de loop van de tijd te garanderen. Het is een balans tussen een 1e prijs en de nieuwste multi-processor ontworpen voor professionals. Een vrij krachtige multi-processor, maar een die geen krediet nodig heeft om te betalen. Dit product zal dus perfect voldoen aan uw behoeften. Met deze GF75 9SD-002XFR Thin – is MSI goed gepositioneerd ten opzichte van andere concurrerende modellen. Het scherm is vrij groot, op 17 inch. Niet noodzakelijkerwijs gemakkelijk te vervoeren. 
De computer is uitgerust met een relatief oude processor, de Core i5-9300H. In feite begint deze processor tot op heden te lopen in vergelijking met wat er nu op de markt is. Een processor van de laatste generatie zou een hogere prijs hebben betekend. Het vermogen dat nodig is voor een vloeiende internetnavigatie, zal soms licht zijn op dit model en kan een nieuwe aankoop vereisen in 3 jaar. Met 8 GB RAM is GF75 9SD-002XFR Thin – een gemiddelde laptop. Iedereen is vrij om wat meer geheugen in te leveren, voor werk dat dat vereist.
 
Door een harde schijf van deze omvang aan te bieden, maakt het bedrijf dit model tot een van de laptops met de meeste schijfruimte op de markt. In feite heb je genoeg ruimte om bestanden en video’s lokaal op te slaan op de 1200 GB die beschikbaar is. In gevallen waar je het zonder internetverbinding zou moeten doen, kan deze grootte van de ruimte interessant zijn.
 Tot slot, dankzij een autonomie van 7 uur, heeft u genoeg tijd om te surfen op het web in de internetbrowserstand met actieve Wifi. MSI is een van de beste in termen van tijd in de batterijmodus. Bovendien zult u er des te meer plezier aan beleven om hem lang te gebruiken, omdat hij met zijn scherm zeer aangenaam is.
 

GF75 9SD-002XFR Thin -, de juiste keuze voor het bekijken van films? 

Met het gebruik van de GF75 9SD-002XFR Thin – kunt u vandaag de dag verder gaan dan het exclusieve gebruik van het werk en zult u ook dienen als een digitaal entertainmentmiddel.  In het tijdperk van de multimedia is deze laptop geëvolueerd en is het een kruising tussen een TV, radio en een desktopcomputer. Van alle laptops van het moment leek het ons een van de beste voor multimediagebruik. Een kwaliteit van beeld en geluid die het mogelijk maakt om een uitstekende score te behalen in deze categorie.
 Voor dit model heeft MSI grote plannen. Groot in omvang, met zijn 17 inch en een hoge resolutie van 1920×1080. Multimedia georiënteerd, zult u genieten van het bekijken van uw films. Een zeer goede kwaliteit rendering, zowel in helderheid als in beelddetails.
 Let op een eliminatiecriterium voor sommige nomadische gebruikers, gewicht; hier weegt dit model 2.2 kg, mede door deze schermafmeting.
 De optie voor een glanzend scherm is op dit model niet mogelijk; dit zou de weergave beter leesbaar hebben gemaakt. Aan de andere kant zal het vervelend zijn voor regelmatig gebruik in een donkere kamer. Het zal delicater zijn om de beelden perfect te onderscheiden zonder moe te worden.
 Om geen last te hebben van weerkaatsingen op het scherm, moet u immers beschikken over volledige lichtcondities.
 Wat betreft het geluid zijn de kaartapparatuur en de luidsprekers in deze GF75 9SD-002XFR Thin – geïntegreerd. We hebben het getest met films en muziek op maximaal volume. Zelfs als hij het goed doet, zal deze laptop niet kunnen concurreren met een goed hifisysteem. Indien nodig kunt u later nog aanvullen met externe elementen als u de resultaten te onvoldoende vindt.
 Zelfs als het gebruik waarvoor u deze laptop bedoelt niet de laatste generatie processor nodig heeft, weet dan dat deze Core i5-9300H nu verouderd is. Hierdoor kan het in de belangrijke rekenfase iets helderder zijn en zal het meer energie verbruiken. Toch kan het voldoende zijn voor multimediagebruik, zolang u maar één applicatie tegelijk uitvoert.
 Aan de toepassingskant heeft MSI ervoor gekozen om het u te laten doen. Er is alleen het besturingssysteem. Standaard heeft u Sans OS waarop u alle software kunt toevoegen die u nodig heeft. Voor multimedia, kunt u VLC uiteindelijk nemen.
 Uitgerust met een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti grafische kaart, en met 8GB RAM, kun je je films bekijken en zelfs foto’s bewerken als dat nodig is. Dit zal natuurlijk een beetje licht zijn als u 3D-beeldvorming wilt doen, maar het zal aan uw behoeften voldoen.
 Over connectiviteit gesproken, deze laptop heeft 5 poorten. Veel beter dan het grootste deel van de concurrentie. Luidsprekers, een muis (bedraad), een externe harde schijf en een uitgang naar een zakprojector, als u op reis bent of onderweg.
 Door het toewijzen van batterijen kunt u uw TV bijna vervangen door deze GF75 9SD-002XFR Thin -. Op deze GF75 9SD-002XFR Thin – rapporteert MSI 7 uur levensduur van de batterij, wat beter is dan de concurrentie. Uw bezichtiging wordt niet abrupt gestopt in het midden van uw film, Netflix-sessie of een ander streaming-platform.
 

De GF75 9SD-002XFR Thin – – het juiste model om tijdens de reis verbonden te blijven? 

Deze GF75 9SD-002XFR Thin – is een van de gemiddelde laptops; niet echt nomadisch georiënteerd, maar toch mogelijk om in uitzonderlijke gevallen mee te nemen. We passeerden er verschillende, afhankelijk van het gebruik dat ervan werd gemaakt: voor vakanties, weekends, of doorlopend op het openbaar vervoer voor het werk. En dit is wat er staat: Wat dit een van de beste laptops maakt om mee te nemen is de balans tussen gewicht, grootte en de door MSI gekozen set van componenten.
 Het is een van de zwaarste laptops in zijn klasse met 2.2 kg. Het is onaangenaam om te dragen. Het is gênant om te verhuizen voor een laptop. De reden daarvoor? De grootte van het scherm. Het 17-inch scherm daarentegen zorgt voor een groot beeld.
 Het toetsenbord van de GF75 9SD-002XFR Thin – is voorzien van achtergrondverlichting. Bovendien zijn de gebruikte materialen van goede kwaliteit.
 Tot slot doet de afwezigheid van een glanzende plaat geen afbreuk aan de beeldkwaliteit. De bezichtiging is tot het uiterste gegaan.
 Het is een gemakkelijk en aangenaam product om te gebruiken. Dankzij de matte anti-reflecterende tegel kan deze laptop zelfs in de felle zon buiten worden gebruikt.
 De Core i5-9300H-processor is inferieur aan andere concurrerende producten. Het resultaat is minder autonomie. Dit cijfer is een schatting en denk er in plaats daarvan aan dat u 70% van deze autonomie krijgt.
 In het geval van deze laptop, met een autonomie van 7 uur, heb je in feite een van de beste modellen van het moment.
 
Voor een snellere opstart en berekening, en opslag, heeft deze laptop 2 harde schijven; een type SSD, samen met een andere standaard, van 1200 GB in totaal. Deze dubbele schijftechnologie maakt het mogelijk om het besturingssysteem op te nemen volgens het principe van de usb-sleutel, en om persoonlijke gegevens op te slaan op een standaard schijf, maar dan wel met meer weerstand in de tijd. Dit vermindert het geluid dat wordt veroorzaakt door de beweging van de lees/schrijfkoppen van de standaardschijf en behoudt de opslagcapaciteit. Als je nog steeds geen ruimte hebt, hoef je alleen maar een externe schijf te kopen.
 Voor de reis zal uw laptop het grootste deel van de tijd in het hotel blijven. En de enige keer dat je het moet dragen is tussen de bus of de trein en je hotelkamer. De belangrijkste reden is de 17 inch, waardoor het een van de grootste in zijn klasse is; elke reis, met zijn gewicht, kan pijnlijk zijn.
 Aan de connectorzijde heeft de GF75 9SD-002XFR Thin – 5 connectoren. Dat maakt het een van de best begiftigde modellen op de markt.
 De Bluetooth-technologie is geweldig als u onderweg bent en u zult genieten van een eenvoudige verbinding met een telefoon of luidsprekers.
 Als het een uitzonderlijke reis is, denken we dat het een reis kan zijn.
 

GF75 9SD-002XFR Thin – voor audio- of videobewerking? 

Het gebruik van een laptop voor audio- of videobewerking vereist een hoogwaardig product. Heel duidelijk komt deze GF75 9SD-002XFR Thin – perfect overeen met de behoeften die aan dit gebruik verbonden zijn. Sinds de laatste generatie die door MSI is ontworpen, zijn er veel onderdelen verbeterd. Het is een laptop die is ontworpen voor multitasking en wordt gepresenteerd met Sans OS, waarmee tegelijkertijd de audio-videotoepassingen kunnen worden beheerd die berekeningen verbruiken.
 De componenten en toepassingen van deze laptop komen overeen met een basisgebruik. Niets belet u om foto’s, video’s en muziek te bewerken, ondanks een processor, de Core i5-9300H, die bijna verouderd is. Het algemene ontwerp is nu te oud om dit soort gebruik in een pro-versie te overwegen.
 Voor audio- en videobewerking is het interessant om een laptop te hebben die de harde schijf en SSD combineert; de harde schijf voor grote opslagcapaciteit, de SSD voor snel flashgeheugen. Dit model biedt u het beste van alle mogelijkheden met 1200 GB aan opslagruimte. Het is een van de beste modellen op dit punt. De korte filmscènes die u maakt worden zonder problemen lokaal opgeslagen. Als u het ten slotte echt nodig hebt, kunt u opslagruimte toevoegen via een externe harde schijf.
 Zoals bij veel laptops is autonomie een delicaat onderwerp. Met 7 uur batterijgevoede computertijd kunt u onderweg aan uw audio- of videobewerking werken. Ter herinnering, met zo’n krachtige laptop is het voor MSI moeilijk om het veel beter te doen.
 Voor het aansluitgedeelte heeft de GF75 9SD-002XFR Thin – het USB3-formaat. Hierdoor kunt u een externe opslagschijf aansluiten voor nog meer ruimte wanneer uw lokale schijf vol is. Bovendien biedt deze technologie een hogere snelheid van bestandsoverdracht met hoge snelheid tussen uw laptop en externe schijven.
 Door te kiezen voor deze GF75 9SD-002XFR Thin -, weet u dat u veel verder gaat dan wat de meeste laptops bieden. Perfect ontworpen voor audio-video gebruik. En voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
 

GF75 9SD-002XFR Thin – voor videospelletjes? 

Gezien het feit dat de huidige spellen veel snelle bewegingen met zich meebrengen, met duizenden berekeningen per seconde en waarvoor veel middelen nodig zijn, kan deze laptop ervoor worden gemaakt. Lange tijd waren laptops niet krachtig genoeg om te worden gebruikt voor het spelen van games. Met deze GF75 9SD-002XFR Thin – hebben de technici van MSI de juiste balans gevonden tussen de juiste grafische chip, het juiste processorvermogen, het juiste schermformaat en de juiste koeling.
 Simpel gezegd, hoe hoger de schermresolutie, hoe nauwkeuriger de details in een spel. Dit model wordt aangeboden met een resolutie van 1920×1080, d.w.z. een van de beste op de markt.
 Elk jaar neemt de kracht van de componenten toe, dus dit model ligt nu ver achter op de andere. Ideaal voor oudere designgames, het heeft moeite om de beelden en kleuren van de nieuwste online games te herstellen. Met andere woorden, het is een goed ontwerpmodel, maar door de lagere kracht van de grafische kaart is het minder efficiënt voor gaming.
 Het grote voordeel van het kiezen van een gamerlaptop is dat ze alles heel snel kunnen doen. Het behoort tot de beste in termen van GPU’s (Graphics Processing Unit).
 
Hoewel je het niet nodig hebt vanwege online games, is het waarschijnlijk een van de grootste harde schijven van vandaag. De 1200 GB van de GF75 9SD-002XFR Thin – kan nog steeds door een groot aantal spelers worden gebruikt in het geval van lokaal geïnstalleerde spellen.
 Een betere wifi toegang op deze GF75 9SD-002XFR Thin – die standaard is uitgerust met de 5GHz band. Interessant als je buiten kunt spelen met volledige breedband.
 Een van de zwaarste laptops van het moment, mede door zijn grootte van 17 inch, is het helaas een van de zwaarste met 2.2 kg.
 Met 7 uur autonomie is het beter dan de concurrentie.
 Het is duidelijk dat een goede kwaliteit rendering op de graphics, een grootte van 17 inch, dun en vrij licht (2.2 kg), maken deze GF75 9SD-002XFR Thin – een uitstekende op voor een gebruik video games. Goedkoper dan veel andere, minder krachtige laptops. Perfect voor een volgehouden spelsessie!
 

De GF75 9SD-002XFR Thin – voor kantoorautomatisering 

Welk besturingssysteem moet u kiezen? In werkelijkheid zijn er vandaag de dag geen slechte keuzes meer. Voor degenen die de voorkeur geven aan Apple, zijn er MacBooks, gratis distributies voor Linux, en Windows-computers voor de overgrote meerderheid. De GF75 9SD-002XFR Thin – is duidelijk bedoeld voor degenen die het zullen gebruiken voor kantoorgebruik.
 Voor degenen onder u die bekend zijn met Microsoft Windows, kan deze GF75 9SD-002XFR Thin – u van uw stuk brengen. Het besturingssysteem is inderdaad Sans OS.
 Deze GF75 9SD-002XFR Thin – is niet uitgerust met alle toepassingen die u nodig heeft. Men zou meer verwachten van MSI in deze productlijn.
 Gezien de omvang is het niet raadzaam om te vaak te worden genomen. Dit model weegt 2.2 kg, waardoor het een zwaargewicht is.
 Door de grootte van het toetsenbord zijn alle kantoorgerichte elementen aanwezig. Vandaar het goede idee om een standaard numeriek toetsenbord te hebben als aanvulling.
 Met deze GF75 9SD-002XFR Thin – zijn de problemen van lichtreflectie op het scherm voorbij, omdat het profiteert van de matte afwerking. Met minder of geen schittering blijft dit scherm ook langer schoon – een voordeel als het gaat om het werken aan het scherm voor meerdere uren.
 Een andere interessante functie op deze GF75 9SD-002XFR Thin – is de toetsenbordoptie met achtergrondverlichting waarmee je in een halve kamer kunt werken.
 Wat betreft de grootte van de harde schijf, deze heeft 1200 GB. Dat geeft u een beetje tijd voordat u een andere dataopslagruimte moet vinden.
 Kortom, deze GF75 9SD-002XFR Thin – is uitermate geschikt voor tekstverwerking en spreadsheetgebruik. Goed doordacht in termen van ergonomie.
 

Hoe zit het met GF75 9SD-002XFR Thin -? 

Al met al behoort deze laptop tot de beste, waar je hem ook voor gebruikt. En tegen een betaalbare prijs – de MSI GF75 9SD-002XFR Thin -.
 Toch kan deze laptop als acceptabel worden beschouwd voor :
 – reisgebruik
 Samenvattend bevelen wij dit model aan voor :
 – surfen op het internet
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen
 – kantoortaken