Analyse van Winnovo-VocBook

Om te beginnen

Zelfs als er geen echt slechte keuzes meer zijn in laptops, is het belangrijk om te weten dat sommige modellen meer voor multimedia zijn, en andere meer voor games.
Dus we hebben de Winnovo VocBook getest om uit te vinden wat het waard was. Het resultaat hangt af van hoe je het gebruikt. De algehele kwaliteit van een model hangt af van het gebruik dat je ervan maakt. We hebben deze VocBook getest op basis van het gebruik dat u ervan zult maken.
 Dit artikel zal u helpen de juiste keuze te maken voor uw behoeften.
 

VocBook compatibel met internetgebruik? 

Merk ook op dat dit model is uitgerust met een aanraakscherm; altijd interessant voor die momenten dat je moe wordt van de gladde muismat of dat er geen vlakke ondergrond beschikbaar is als je deze VocBook op je schoot hebt. De materialen zijn hier van zo’n hoog niveau dat ze vele jaren meegaan. In de wetenschap dat de zichtbare delen over het algemeen minder belangrijk zijn dan de interne onderdelen van de computer, kan men raden dat Winnovo grote zorg heeft besteed aan het algemene ontwerp van dit model.
 

VocBook voor video’s? 

Meerderheid op de laptop scherm markt, dit model is uitgerust met de glanzende afwerking. Deze VocBook is ideaal voor films, foto’s en games in een donkere of clair-obscur omgeving, en waarop je de middelen hebt om de lichtintensiteit te controleren. Merk ook op dat dit scherm mogelijk meer stress veroorzaakt voor de ogen, na 2 tot 3 uur achter elkaar te zijn gebruikt.
 Wat betreft het geluid zijn de kaartapparatuur en de luidsprekers in deze VocBook geïntegreerd. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Zelfs als hij het goed doet, zal deze laptop niet kunnen concurreren met een goed hifisysteem. Indien nodig kunt u later nog aanvullen met externe elementen als u de resultaten te onvoldoende vindt.
 U kunt doen wat u wilt met de applicaties, want Winnovo heeft ze niet standaard geïnstalleerd. Het besturingssysteem en dat is het. Het is een Windows 10 waarop je de software kunt installeren die je nodig hebt. Voor multimedia, kunt u VLC uiteindelijk nemen.
 Wat de grafische kaart betreft, heb je een Intel HD Graphics 500, die met 4 GB Ram, je in staat stelt om multimedia te doen (film bekijken, en wat eenvoudige foto’s retoucheren). Niet goed genoeg voor professionals in 3D-beeldvorming, maar goed genoeg voor de meesten van ons.
 

De VocBook – het juiste model om tijdens de reis verbonden te blijven? 

Houd er rekening mee dat het scherm van deze VocBook aanraakgevoelig is, zodat u de muis niet hoeft te gebruiken. Altijd handig, de bedieningsmodus is net zo eenvoudig als op uw smartphone. De nauwkeurigheid van de touchdown voor de navigatie is zonder probleem.
 Dit model wordt geleverd met een glanzende plaat. Het scherm geeft een goede beelddefinitie en mooie kleuren weer. Het nadeel is dat je het buitenshuis met veel licht gebruikt.
 Geen Bluetooth-technologie op dit model. Jammer, want het is erg praktisch als je in de nomadenstand staat en je verbinding wilt maken met een telefoon of luidsprekers. 

De VocBook voor audio- of videobewerking 

Goed doordacht qua aansluitingen, deze VocBook heeft een USB3 aansluiting. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Deze standaard laat transmissiesnelheden tot 5 Gbit per seconde toe, ongeveer tien keer sneller dan USB 2.0.
 

VocBook voor kantoorautomatisering? 

Hier draait dit model onder een standaard OS. Het is de laatste versie van Windows 10 die er op draait.
 Het is mogelijk dat niet alle basis kantoorapplicaties op dit model beschikbaar zijn. U zult de applicaties die u nodig heeft moeten downloaden, wat voor sommige software een lichte stijging van de totale kosten met zich meebrengt.
 Het numerieke toetsenbord is niet aanwezig op dit model. Tenzij u alleen tekstverwerking doet die het gebruik ervan niet vereist.
 

De VocBook ter afsluiting