Analyse van Microsoft-Surface Pro 7 VDV-00003

Om te beginnen

Zelfs als er geen echt slechte keuzes meer zijn in laptops, is het belangrijk om te weten dat sommige modellen meer voor multimedia zijn, en andere meer voor games.
Dus we hebben de Microsoft Surface Pro 7 VDV-00003 getest om uit te vinden wat het waard was. Het resultaat hangt af van hoe je het gebruikt. Prijs en type technologie alleen rechtvaardigen niet de keuze van een model. We hebben deze Surface Pro 7 VDV-00003 getest op basis van het gebruik dat u ervan zult maken.
 Kortom, afhankelijk van uw behoeften zult u zien of dit model bij u past.
 

Surface Pro 7 VDV-00003, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Gezien het feit dat het gebruik van een computer eenvoudig is (surfen op het internet, e-mails en/of brieven schrijven, berekeningen maken op een Excel-spreadsheet), is het belangrijk om te focussen op een laptop die zowel van hoge kwaliteit is als sterk genoeg is om lang mee te gaan. Om regelmatige taken te kunnen uitvoeren die in de loop van de tijd niet zullen verslechteren.
 Het is in deze geest dat Microsoft deze Surface Pro 7 VDV-00003 heeft ontwikkeld. De computer staat op hetzelfde niveau als concurrerende modellen in deze prijsklasse. Gemakkelijk te hanteren, en slim doordacht tijdens de ontwikkeling.
 Het is bijna het perfecte gereedschap om te reizen. Een 12.3″ scherm maakt dit model overal draagbaar. Voor alle gebruikers die het gebruik van de muis (met of zonder draden) niet op prijs stellen, wordt de Surface Pro 7 VDV-00003 standaard geleverd met een aanraakscherm. De materialen zijn hier van zo’n hoog niveau dat ze vele jaren meegaan. In de wetenschap dat de zichtbare delen over het algemeen minder belangrijk zijn dan de interne onderdelen van de computer, kan men raden dat Microsoft grote zorg heeft besteed aan het algemene ontwerp van dit model.
 
Een keuze van de reden waarom dit model is uitgerust; de Intel Core i5 3470-processor. Microsoft gaat uit van het idee dat je niet te veel gaat vragen van deze laptop. Een logische beslissing met betrekking tot het gebruik van deze computer: surfen op het internet en voldoende rekenkracht. De verstrekte hoeveelheid RAM is 8 GB. Een grote hoeveelheid, meer dan je nodig hebt voor strikt internetgebruik.
 
De meeste andere concurrerende computers hebben meer opslagruimte. Met slechts 128 GB is deze Surface Pro 7 VDV-00003 een van de kleinste in zijn klasse. En als dit punt echt blokkerend was voor u, kunt u altijd een externe harde schijf kopen en deze op de usb-poort aansluiten.
 Laatste punt met betrekking tot de autonomie van 5 uur: Een tijd van vrijheid waar je rekening mee moet houden met de voedingskit niet te ver weg. De accu’s waarmee dit model is uitgerust, zijn minder efficiënt dan die van andere modellen in dezelfde categorie. Minder goed dan wat je op concurrerende producten kunt krijgen, en dat is jammer, want uiteindelijk is de laptop prettig in gebruik.
 

Surface Pro 7 VDV-00003, de juiste keuze voor het bekijken van films? 

Microsoft heeft dit model niet strikt voor multimediale doeleinden ontworpen. Als u zeer gevoelig bent voor kwaliteit voor multimediagebruik, raden wij u aan om andere modellen dan de Surface Pro 7 VDV-00003 te gebruiken; producten van hogere kwaliteit, die daarentegen iets duurder zullen zijn. Kortom, het is een computer voor algemeen gebruik die niet comfortabel is bij strikt multimediaal gebruik.
 Voor het scherm is het een model van gereduceerd formaat, 12.3 inch, met een resolutie van 2736×1824. Toch blijven de kleuren mooi, met gedetailleerde contrasten op de beelden. Het grote nadeel van de kleine omvang is dat in de multimediamodus het kijken naar een film vermoeiend kan zijn voor de ogen. Deze computer heeft echter een criterium dat sommige nomadische gebruikers zal interesseren, het gewicht; hier weegt hij slechts 0.8 kg, mede dankzij dit kleine schermformaat.
 Voor het geluidsgedeelte is de Surface Pro 7 VDV-00003 uitgerust met een goede geluidskaart en luidsprekers. Door op het volume te drukken met muziek, hebben we de weergave getest. Ondanks de goede kwaliteit krijg je niet hetzelfde geluidsniveau als een fatsoenlijke set externe luidsprekers. Indien nodig kunt u later nog aanvullen met externe elementen als u de resultaten te onvoldoende vindt.
 Deze Surface Pro 7 VDV-00003, uitgerust met een Intel Core i5 3470 processor, komt overeen met een prijs/kracht verhouding in het gemiddelde, voldoende voor een toegewijd multimedia gebruik. Hiermee bent u zeker van een schaalbaar product (indien nodig), dat perfect past bij uw randapparatuur (luidsprekers, videoprojectoren, etc…). U hoeft zich geen zorgen te maken over de lancering van uw audio- en videotoepassingen.
 Wat de toepassingen betreft, heeft Microsoft er geen geïnstalleerd. Het besturingssysteem en dat is het. Dit is een Windows 10 Famille die het mogelijk maakt om de gratis (gratis) of betaalde software toe te voegen die u wilt. Kan alleen VLC zijn om het audio- en videogedeelte te beheren.
 Met de hoogwaardige Intel® IrisTM Plus Graphics grafische kaart en 8 GB dedicated RAM kun je films met vloeiende beelden bekijken, foto’s af en toe bewerken of video’s bewerken. Dit zal natuurlijk een beetje licht zijn als u 3D-beeldvorming wilt doen, maar het zal aan uw behoeften voldoen.
 Er worden u weinig mogelijkheden geboden voor het aansluitende deel. Omdat de Surface Pro 7 VDV-00003 slechts 5 poorten heeft. Niet genoeg om alles te verbinden, je zult moeten kiezen.
 Voor multimediagebruik in de reismodus of onderweg is deze Surface Pro 7 VDV-00003 mogelijk niet geschikt. Inderdaad, met 5 uur autonomie is het een van de slechtst presterende. Je zult moeten anticiperen op de duur van de films, anders weet je het einde niet. Met andere woorden, vertrouw niet te veel op de prestaties en geef de voorkeur aan het gebruik van dit apparaat dat altijd is aangesloten op elektriciteit.
 

De Surface Pro 7 VDV-00003 – het juiste model om tijdens de reis verbonden te blijven? 

Het veranderen van deze laptop in een gemakkelijk te transporteren computer lijkt Microsoft’s prioriteit in het ontwerp van deze Surface Pro 7 VDV-00003 niet te zijn. We passeerden er verschillende, afhankelijk van het gebruik dat ervan werd gemaakt: voor vakanties, weekends, of doorlopend op het openbaar vervoer voor het werk. En dit is wat er staat: Wat dit een van de beste laptops maakt om mee te nemen is de balans tussen gewicht, grootte en de door Microsoft gekozen set van componenten.
 Met een gewicht van 0.8 kg is hij gemakkelijk te vervoeren. Het is een van de lichtste in zijn klasse. Als je met de computer op schoot zit, zit hij perfect vastgeklemd om te voorkomen dat hij omvalt. Een 12.3-inch taille die pijn kan doen als je er langer dan een uur moet blijven.
 Het aanraakscherm is aanwezig op de Surface Pro 7 VDV-00003, waardoor u de mogelijkheid heeft om de muis uit te schakelen. Hier bevindt u zich in een vertrouwde omgeving; een gebruiksgemak dat identiek is aan dat van uw smartphone. De nauwkeurigheid van de touchdown voor de navigatie is zonder probleem.
 De fabrikant biedt de Intel Core i5 3470-processor op deze laptop aan; gemiddeld qua vermogen in vergelijking met andere producten uit hetzelfde assortiment, maar ook qua energieverbruik.
 De fabrikant schat een mogelijk bereik in dat u kunt verkleinen. Reken bij standaardgebruik eerder op 70% van deze waarde; hoe meer je de processor laadt, hoe lager het getal zal zijn.
 Helaas voor de prestaties van de batterij heeft u slechts 5 uur beschikbaarheid, een van de laagste op dit moment.
 Vanwege het waarschijnlijke gebruik (reizen) werd deze laptop dun en licht geacht met een 128 GB SSD harde schijf. Het belangrijkste voordeel van dit type harde schijf is dat het minder bewegende delen bevat, en het is sneller dan standaard schijven. Met SSD-technologie profiteert u echter van een aanzienlijke verbetering in de tijd die uw notebook nodig heeft om op te starten en uit de slaapstand te komen. En als u absoluut meer opslagruimte nodig hebt, kunt u een externe schijf kopen of een account in de cloud aanmaken.
 Reizen en reizen zal slechts een formaliteit zijn als je besluit om haar mee te nemen. Met een 12.3 scherm en een ultralicht gewicht behoort hij tot de beste in zijn klasse.
 De fabrikant biedt weinig aansluitmogelijkheden, met slechts 5 connectoren. Op dit moment is het op alle beschikbare modellen de laptop die het minste heeft.
 De Bluetooth-technologie is geweldig als u onderweg bent en u zult genieten van een eenvoudige verbinding met een telefoon of luidsprekers.
 Met deze Surface Pro 7 VDV-00003 biedt Microsoft een laptop aan die de juiste keuze is voor op reis, zolang het maar niet te vaak is.
 

De Surface Pro 7 VDV-00003 voor audio- of videobewerking 

Gezien het feit dat de montage die u van plan bent uit te voeren van de orde van de vrije tijd is, kan deze Surface Pro 7 VDV-00003 bij u passen. Zelfs voor een amateurniveau vereist het bewerken en creëren van muziek processorsnelheid en voldoende RAM. Dit is lager dan wat computers voor professioneel gebruik doen, maar op een goed niveau voor degenen die het nodig hebben.
 Mogelijk voor incidenteel gebruik, zal de Intel Core i5 3470-processor u in staat stellen bepaalde taken uit te voeren, indien deze individueel worden geïnitieerd. Met zijn 8 GB RAM heeft hij voldoende geheugen voor beeldverwerking. Standaard beschikt u over de applicaties voor het maken van uw videobewerking of voor het aanpassen van uw foto of muziek. En als je verder wilt gaan, kun je dat doen, mits je een beetje geheugen toevoegt.
 Zelfs als dit overeenkomt met kwaliteitscomponenten, heeft Microsoft de keuze gemaakt om slechts één SSD te plaatsen. Het voordeel is de snelheid van opstarten en uitvoeren, maar het nadeel is de kortere levensduur van de schijf. De Surface Pro 7 VDV-00003 heeft er slechts één, met een totaal van 128GB aan opslagruimte voor je films en muziek. Het is een product dat genoeg ruimte biedt om al uw audio- en videocreaties op te slaan.
 Zoals bij de meeste laptops, verwacht je geen ongelofelijke levensduur van de batterij (5 uur). Helaas blijft het laag voor een audio-videogebruik dat veel rekenkracht nodig heeft. Bij de meeste concurrenten op de markt is dit cijfer beter.
 Goed doordacht qua aansluitingen, deze Surface Pro 7 VDV-00003 heeft een USB3 aansluiting. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Deze standaard laat transmissiesnelheden tot 5 Gbit per seconde toe, ongeveer tien keer sneller dan USB 2.0.
 Het zal ook zeer goed doen voor tekstverwerking of surfen op het web wanneer je het nodig hebt. Kortom, een interessante keuze in deze prijsklasse.
 

Surface Pro 7 VDV-00003 voor videospelletjes? 

De meeste fabrikanten zijn zich ervan bewust dat het gebruik van laptops niet beperkt is tot tekstverwerking en spreadsheets. Het blijkt dat deze Surface Pro 7 VDV-00003 qua prestaties of op het gebied van algemene koeling tot de modellen in het gemiddelde behoort. Tijdens onze tests merkten we een correcte verhoging van de computer op, zodra de scènes in sommige spellen snelle bewegingen en kleurveranderingen vereisten.
 Simpel gezegd, hoe hoger de schermresolutie, hoe nauwkeuriger de details in een spel. Dit model wordt aangeboden met een resolutie van 2736×1824, d.w.z. een van de beste op de markt.
 De Intel® IrisTM Plus Graphics grafische kaart en de Intel Core i5 3470 processor zullen genoeg zijn om uw scherm te vullen. Zelfs als de componenten niet op het beste niveau zijn, zorgen de Intel Core i5 3470-processor en de Intel® IrisTM Plus Graphics-kaart voor een zeer goed resultaat qua beeld en kleuren.
 De meest veeleisende gamers zullen de voorkeur geven aan een processor en grafische chip van de nieuwste generatie, maar voor de meerderheid heeft Microsoft gekozen voor de functies die resulteren in een goede speelbaarheid op de meeste spellen die momenteel beschikbaar zijn.
 Het grote voordeel van het kiezen van een gamerlaptop is dat ze alles heel snel kunnen doen. Dit model is een van de meest krachtige van het moment, het zal in staat zijn om zeer complexe berekeningen te maken en uw games weer te geven op een vloeiende en realistische manier.
 Wat betreft de grootte van de harde schijf is dit model niet erg goed. 
Met 128 GB ligt deze Surface Pro 7 VDV-00003 onder het gemiddelde van andere laptops van dit moment.
 Zelfs als het gewicht is niet erg belangrijk in de voorwaarden voor het gebruik van het type games, weet dat dit model is een van de lichtste van de markt met zijn 0.8 kg.
 Let op het nadeel in termen van autonomie: het is een van de laagste met 5 beschikbare uren.
 Deze Surface Pro 7 VDV-00003 is eindelijk een interessant compromis voor degenen die willen presteren, zonder al te veel uit te geven bij de aankoop. En als het nodig is, kunt u het gebruiken voor surfen op het internet en e-mail.
 

Surface Pro 7 VDV-00003 voor kantoorautomatisering? 

Deze Surface Pro 7 VDV-00003 is niet echt ontworpen voor kantoorgebruik, maar is toch een goed product. In detail, dit is wat er aan de hand is.
 Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos Microsoft zoals gebruikelijk. Dit is Windows 10 Famille, de nieuwste generatie.
 Bij voornamelijk kantoorgebruik zal deze laptop wat werk aan uw zijde vergen. Het is aan u om de softwaresuite te downloaden en/of aan te schaffen die bij u past. Onder de keuzes die u ter beschikking staan, zal het interessant zijn om rekening te houden met het gewicht om het transport te vergemakkelijken. Een bijna vedergewicht van 0.8 kg.
 Geen numeriek toetsenbord is standaard op dit model. In feite, als je er een wilt, zal het nodig zijn om een pad te kopen dat is aangesloten via de usb-poort.
 Het is een van de kleinste back-up ruimtes, met 128 GB. Als u gewend bent om lokaal een back-up te maken van alles, zult u moeten nadenken over het toevoegen van een externe harde schijf, omdat de harde schijf van de Surface Pro 7 VDV-00003 snel kan worden gevuld.
 Simpel gezegd is deze Surface Pro 7 VDV-00003 niet de beste keuze voor kantoorgebruik. Of voor incidenteel gebruik, wetende dat het door zijn technische eigenschappen in minder dan 3 jaar verouderd zal zijn.
 

Hoe zit het met Surface Pro 7 VDV-00003? 

Uiteindelijk zal onze analyse hebben aangetoond dat deze Surface Pro 7 VDV-00003 teleurstellend is, wat het nut ervan ook is. Met een goede prijs, zal het de truc doen als je weet dat je het gaat veranderen in 3/4 jaar.
 Met andere woorden, dit model is niet echt gemaakt voor :
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – kantoortaken
 Toch kan deze laptop als acceptabel worden beschouwd voor :
 – webbrowsen
 – reisgebruik
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen