Analyse van HP-PB450G6

Om te beginnen

Het kiezen van een nieuwe laptop betekent dat u moet kiezen tussen verschillende modellen. Welke macht? Welk besturingssysteem? Linux, Windows of Mac OS X? Zoveel punten dat je niet weet of je de juiste keuze maakt.
 Om de keuze makkelijker te maken, hebben we deze HP PB450G6 beoordeeld op basis van wat u ermee ging doen.
 Dan weet je wat er aan de hand is met dit artikel.
 

PB450G6 voor het surfen op het internet ? 

Als uw behoefte aan een laptop neerkomt op het surfen op voornamelijk webpagina’s, of het nu gaat om e-commerce of informatiesites, en om een aantal tabellen in Excel te maken, dan zou u tevreden kunnen zijn met deze PB450G6. Deze PB450G6 is een laptop van mindere kwaliteit voor wie niet erg oplettend is. De materialen die HP gebruikt zijn van gemiddelde kwaliteit en de componenten hebben kenmerken die tot op heden beginnen. Tot slot is het een product dat we in minder dan 4 jaar tijd zullen moeten veranderen.
 

Is PB450G6 goed voor het bekijken van video’s? 

Met deze laptop biedt HP een product gericht op algemeen gebruik. Als u zeer gevoelig bent voor kwaliteit voor multimediagebruik, raden wij u aan om andere modellen dan de PB450G6 te gebruiken; producten van hogere kwaliteit, die daarentegen iets duurder zullen zijn. Met andere woorden, een computer gewijd aan “klassieke” toepassingen voor de meeste gebruikers, maar niet specifiek gericht op audio en video.
 Wat de toepassingen betreft, heeft HP er geen geïnstalleerd. Er is alleen het besturingssysteem. Standaard heeft u Windows 10 Famille waarop u alle software kunt toevoegen die u nodig heeft. Kan alleen VLC zijn om het audio- en videogedeelte te beheren.
 Uitgerust met een null grafische kaart, en met GB RAM, kun je je films bekijken en zelfs foto’s bewerken als dat nodig is. Dit zal natuurlijk een beetje licht zijn als u 3D-beeldvorming wilt doen, maar het zal aan uw behoeften voldoen.
 

PB450G6, de juiste keuze voor audio- of videobewerking? 

Het bewerken of creëren van muziek is alleen bedoeld voor het gebruik dat HP-technici voor deze PB450G6 hebben bedacht. Inderdaad, om aan deze behoefte te voldoen is een laptop met een hoge processorsnelheid en RAM nodig, maar dat is hier niet het geval. Dit weerhoudt u er echter niet van om te bewerken zolang u geduld heeft en er geen andere applicatie wordt opgestart. Hier zijn zowel de processor als het algemene ontwerp van het model verouderd. Met andere woorden, geef de voorkeur aan een model dat iets duurder is, maar veel efficiënter.
 Uiteindelijk is het een product om audio- en videobewerking te vermijden. Aan de andere kant zal het perfect zijn voor het surfen op het web en voor tekstverwerking.
 

De PB450G6 – het juiste model om op te spelen? 

Het is nu mogelijk om mobiele telefoons te gebruiken voor online of lokaal spelgebruik. Met deze PB450G6 zal het zeker mogelijk zijn om eenvoudige spelletjes te spelen, maar zodra de behoefte aan berekeningen meer kracht vraagt, zal de beeldweergave verslechteren. Het is duidelijk dat HP hier niets heeft gedaan om dat doel te bereiken.
 Kortom, als je een leuke spelervaring wilt, kies dan voor een ander model dan deze PB450G6. maar een goede keuze voor kantoorfuncties.
 

PB450G6 voor kantoorautomatisering? 

In het geval dat uw enige en belangrijkste dagelijkse gebruik als een kantoorhulpmiddel is, kan HP een computer op de markt hebben gebracht die een beetje out of the box is. Hier zijn de belangrijkste redenen.
 Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos HP zoals gebruikelijk. In dit geval is het Windows 10 Famille.
 Het is mogelijk dat niet alle basis kantoorapplicaties op dit model beschikbaar zijn. Men zou meer verwachten van HP in deze productlijn.
 Deze computer is echt ontworpen voor kantoorgebruik. Vandaar het goede idee om een standaard numeriek toetsenbord te hebben als aanvulling.
 Samenvattend blijkt dus dat deze PB450G6 minder interessant is dan zijn concurrenten. Of voor incidenteel gebruik, wetende dat het door zijn technische eigenschappen in minder dan 3 jaar verouderd zal zijn.
 

PB450G6, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Met andere woorden, dit model is niet echt gemaakt voor :
 – webbrowsen
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen
 – kantoortaken