Analyse van HP-15-dw0052nf

Om te beginnen

Zelfs als er geen echt slechte keuzes meer zijn in laptops, is het belangrijk om te weten dat sommige modellen meer voor multimedia zijn, en andere meer voor games.
Dus we hebben de HP 15-dw0052nf getest om uit te vinden wat het waard was. Het resultaat hangt af van hoe je het gebruikt. Welke macht? Welk besturingssysteem? Linux, Windows of Mac OS X? Zoveel punten dat je niet weet of je de juiste keuze maakt.
 We hebben onze test georiënteerd op criteria zoals gebruik voor reizen, kantoorautomatisering, surfen op het internet, spelletjes of multimedia.
 Dan weet je wat er aan de hand is met dit artikel.
 

15-dw0052nf compatibel met internetgebruik? 

Zelfs als het model niet is uitgerust met een aanraakscherm, is het toch gemakkelijk te gebruiken. Dit is geen regelrecht verbod, maar het kan zijn dat u deze 15-dw0052nf minder makkelijk te gebruiken vindt als u onderweg bent.
 Toch is het trackpad intuïtief en eenvoudig te gebruiken. HP is ons immers gewend geraakt aan het ontwerpen van kwaliteitsproducten, net als dit model, die u nog lang van dienst zullen zijn.
 

De 15-dw0052nf voor het bekijken van films en het luisteren naar muziek? 

Briljante schermen zijn het meest geschikt voor het binnenmilieu. Deze 15-dw0052nf is ideaal voor films, foto’s en games in een donkere of clair-obscur omgeving, en waarop je de middelen hebt om de lichtintensiteit te controleren. Aan de andere kant kunt u zich na 2 of 3 uur kijken visueel vermoeid voelen.
 Aan de geluidskant heeft de 15-dw0052nf goede componenten: board en geïntegreerde luidsprekers. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Zelfs als hij het goed doet, zal deze laptop niet kunnen concurreren met een goed hifisysteem. Met andere woorden, als u veeleisend bent op het gebied van het geluid, zult u externe luidsprekers moeten toevoegen.
 Aan de toepassingskant heeft HP ervoor gekozen om het u te laten doen. Er is alleen het besturingssysteem. Standaard heeft u Windows 10 waarop u alle software kunt toevoegen die u nodig heeft. Kan alleen VLC zijn om het audio- en videogedeelte te beheren.
 Uitgerust met een GeForce MX110 grafische kaart, en met 4GB RAM, kun je je films bekijken en zelfs foto’s bewerken als dat nodig is. Voldoende voor de meerderheid van jullie, dit zal niet het geval zijn voor diegenen die 3D-beelden willen maken.
 

Is 15-dw0052nf ontworpen voor reizen? 

Over het algemeen hebben dunne en lichte laptops zoals deze 15-dw0052nf geen aanraakscherm. Als je het alleen met de muis doet, vergeet het dan niet in de tas. Of je krijgt te maken met het trackpad.
 Dit model wordt geleverd met een glanzende plaat. Een mooi scherm en kwaliteitsvolle beelden. Het nadeel is dat je het buitenshuis met veel licht gebruikt.
 Helaas heeft dit model geen bluetooth; een schande als het gaat om het uitwisselen van foto’s met uw dierbaren op vakantie, of het delen van een internetverbinding.
 

15-dw0052nf voor audio- of videobewerking? 

Als het gaat om usb-poortoplossingen, heeft HP ervoor gekozen om geld te besparen door geen usb 3 te installeren. Hier vindt de bestandsoverdracht plaats met een lagere snelheid tussen uw laptop en externe schijven.
 

15-dw0052nf voor kantoorautomatisering? 

Hier draait dit model onder een standaard OS. In dit geval is het Windows 10.
 Het is mogelijk dat niet alle basis kantoorapplicaties op dit model beschikbaar zijn. Men zou meer verwachten van HP in deze productlijn.
 Door de grootte van het toetsenbord zijn alle kantoorgerichte elementen aanwezig. Vandaar het goede idee om een standaard numeriek toetsenbord te hebben als aanvulling.
 

15-dw0052nf, de juiste keuze voor het juiste gebruik