Analyse van HP-14-cm0998nf

Om te beginnen

Is de 14-cm0998nf voor jou? Prijs en type technologie alleen rechtvaardigen niet de keuze van een model. We hebben onze test georiënteerd op criteria zoals gebruik voor reizen, kantoorautomatisering, surfen op het internet, spelletjes of multimedia.
 Kortom, afhankelijk van uw behoeften zult u zien of dit model bij u past.
 

14-cm0998nf compatibel met internetgebruik? 

Deze 14-cm0998nf wordt standaard geleverd met een aanraakscherm; een extra bonus als je niet gewend bent aan het gebruik van een muis of geen ruimte beschikbaar hebt. Het totale ontwerp is van kwaliteit en is gemaakt om lang mee te gaan, een product dat gemaakt is om lang mee te gaan. Het lijkt erop dat HP een solide model heeft ontworpen met state-of-the-art componenten.
 

14-cm0998nf voor video’s? 

Voor het geluidsgedeelte is de 14-cm0998nf uitgerust met een goede geluidskaart en luidsprekers. Door op het volume te drukken met muziek, hebben we de weergave getest. Ondanks de goede kwaliteit krijg je niet hetzelfde geluidsniveau als een fatsoenlijke set externe luidsprekers. Om het duidelijk te zeggen, het is hier relevant om te overwegen om extra luidsprekers te kopen als u zeer gevoelig bent voor de kwaliteit van deze functie.
 Wat de toepassingen betreft, heeft HP er geen geïnstalleerd. Het besturingssysteem en dat is het. Standaard heeft u Windows 10 waarop u alle software kunt toevoegen die u nodig heeft. Voor multimedia, kunt u VLC uiteindelijk nemen.
 Met de hoogwaardige AMD Radeon R3 grafische kaart en 4 GB dedicated RAM kun je films met vloeiende beelden bekijken, foto’s af en toe bewerken of video’s bewerken. Voldoende voor de meerderheid van jullie, dit zal niet het geval zijn voor diegenen die 3D-beelden willen maken.
 

14-cm0998nf, de juiste keuze voor aangesloten reizen? 

HP heeft besloten om de 14-cm0998nf van een aanraakscherm te voorzien. Een paar vingerknijpers om in te zoomen, zijwaartse glijbanen om het gebruikscomfort te testen. De nauwkeurigheid van de touchdown voor de navigatie is zonder probleem.
 Helaas heeft dit model geen bluetooth; een schande als het gaat om het uitwisselen van foto’s met uw dierbaren op vakantie, of het delen van een internetverbinding.
 

De 14-cm0998nf – het juiste model voor audio- of videobewerking? 

Als het gaat om usb-poortoplossingen, heeft HP ervoor gekozen om geld te besparen door geen usb 3 te installeren. Het impliceert een meer gelogde tijd wanneer u besluit om uw bestanden naar een externe schijf over te brengen.
 

14-cm0998nf voor kantoorautomatisering? 

Als u al een Linux-gebruiker bent, of Apple, gaat uw keuze waarschijnlijk naar deze laptop. Het is uitgerust met Windows 10.
 Het is mogelijk dat niet alle basis kantoorapplicaties op dit model beschikbaar zijn. Men zou meer verwachten van HP in deze productlijn.
 Voor kantoorgebruik zal de afwezigheid van het numerieke toetsenbord u na verloop van tijd waarschijnlijk ergeren. In feite, als je er een wilt, zal het nodig zijn om een pad te kopen dat is aangesloten via de usb-poort.
 

Kortom, de 14-cm0998nf, de juiste keuze?