Analyse van Asus-ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R

Om te beginnen

Zelfs als er niet meer echt een slechte keuze is in laptops, is het belangrijk om te weten dat sommige modellen meer voor multimedia zijn, en andere meer voor games. Prijs en type technologie alleen rechtvaardigen niet de keuze van een model. Om de keuze makkelijker te maken, hebben we deze Asus ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R beoordeeld op basis van wat u ermee ging doen.
 Na het lezen van dit artikel weet u of dit model aan uw wensen voldoet.
 

ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R, genoeg voor internetgebruik? 

Wat u van een mobiele telefoon verwacht, is dat deze u in staat stelt om te surfen op het web, en eventueel om e-mails te schrijven, berekeningen te maken in een spreadsheet of tekstverwerker. Deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R is een laptop van mindere kwaliteit voor wie niet erg oplettend is. Ook al is de hardware niet van een zeer hoge kwaliteit, met plastic materialen (op rompniveau), de componenten en interne circuits van de machine zijn nog steeds ontworpen door Asus; een fabrikant die al enkele jaren laptops aanbiedt.
 Met andere woorden, verwacht het niet langer dan 3 jaar te houden.
 Het is bijna het perfecte gereedschap om te reizen. Een 17.3″ scherm maakt dit model overal draagbaar. Dit model is op de ouderwetse manier ontworpen, zonder aanraakscherm. Een punt dat sommige gebruikers deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R kunnen blokkeren als je op de weg moet werken.
 Toch is het trackpad intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Het is te hopen dat de andere interne onderdelen van deze laptop toekomstbestendig zijn; Asus besteedt doorgaans veel aandacht aan het ontwerp van zijn producten en de geteste moet hier voordeel uit halen.
 
De computer is uitgerust met een relatief oude processor, de Intel Core i7-9750H. In feite begint deze processor tot op heden te lopen in vergelijking met wat er nu op de markt is. Voor een paar euro meer is het mogelijk om over te stappen op krachtigere processoren. Uiteindelijk moet je niet te veel van deze computer vragen, anders zul je je ergeren aan de traagheid ervan als je meerdere applicaties tegelijk lanceert. Met slechts 16 RAM is deze laptop duidelijk niet de best uitgeruste. De kans is groot dat als je besluit om met de ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R te gaan, je ten minste 2 GB moet toevoegen aan een van de beschikbare slots op hetzelfde moment. Uw computer zal beter en langer werken.
 
De meeste andere concurrerende computers hebben meer opslagruimte. Met slechts 1000 GB is deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R een van de kleinste in zijn klasse. Niet onbetaalbaar in uw dagelijks gebruik, maar wel vervelend; Als u gewend bent om ruimte te gebruiken, overweeg dan om een grote USB-stick of externe harde schijf in de buurt te hebben.
 Laatste punt met betrekking tot de autonomie van 3 uur: Een tijd van vrijheid waar je rekening mee moet houden met de voedingskit niet te ver weg. Het is minder dan wat je kunt vinden in zijn concurrenten voor dezelfde prijsklasse. Met andere woorden, u zult deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R het grootste deel van de tijd aangesloten moeten houden op de voedingskabel.
 

Is ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R goed voor het bekijken van video’s? 

Met deze laptop biedt Asus een product gericht op algemeen gebruik. Deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R is een veelzijdige laptop die geschikt is voor de meeste toepassingen, of het nu gaat om het spelen van resource-efficiënte spelletjes, het licht retoucheren van foto’s, of voor kantoor- en webbrowsen. Met andere woorden, een computer gewijd aan “klassieke” toepassingen voor de meeste gebruikers, maar niet specifiek gericht op audio en video.
 Met een klein 17.3-inch scherm heeft het een resolutie formaat van 1920×1080. De kleuren zijn trouw, warm genoeg en de contrasten laten een hoog detailniveau toe. Tijdens het werk of het bekijken van een film kunt u zich moe voelen; zo’n klein scherm betekent dat u zich meer moet concentreren om beter te kunnen zien. Het grote voordeel van dit formaat is echter het gewicht: hier heb je een laptop die slechts 2.7 kg weegt.
 Meerderheid op de laptop scherm markt, dit model is uitgerust met de glanzende afwerking. Verbeterd contrast, merkbare scherpte en kleurhelderheid zijn de belangrijkste voordelen die u met deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R krijgt. Merk ook op dat dit scherm mogelijk meer stress veroorzaakt voor de ogen, na 2 tot 3 uur achter elkaar te zijn gebruikt.
 Voor het geluidsgedeelte is de ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R uitgerust met een goede geluidskaart en luidsprekers. Door op het volume te drukken met muziek, hebben we de weergave getest. Ondanks de goede kwaliteit krijg je niet hetzelfde geluidsniveau als een fatsoenlijke set externe luidsprekers. Met andere woorden, als u veeleisend bent op het gebied van het geluid, zult u externe luidsprekers moeten toevoegen.
 Helaas heeft deze laptop alleen de Intel Core i7-9750H processor, die een beetje licht is voor dit soort gebruik. Het gevolg zal zijn dat het minder stil zal zijn en zal resulteren in een hoger stroomverbruik. Toch kan het voldoende zijn voor multimediagebruik, zolang u maar één applicatie tegelijk uitvoert.
 Wat de toepassingen betreft, heeft Asus er geen geïnstalleerd. Er is alleen het besturingssysteem. Dit is een Windows 10 die het mogelijk maakt om de gratis (gratis) of betaalde software toe te voegen die u wilt. Kan alleen VLC zijn om het audio- en videogedeelte te beheren.
 Wat de grafische kaart betreft, heb je een Nvidia RTX 2070, die met 16 GB Ram, je in staat stelt om multimedia te doen (film bekijken, en wat eenvoudige foto’s retoucheren). Niet goed genoeg voor professionals in 3D-beeldvorming, maar goed genoeg voor de meesten van ons.
 Asus heeft geen prioriteit gegeven aan connectiviteit op deze laptop. Inderdaad, deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R heeft slechts 5 poorten. Niet genoeg om alles te verbinden, je zult moeten kiezen.
 Niets is onaangenamer dan een computer die voor het einde van de film wordt uitgeschakeld vanwege batterijen die te weinig autonomie hebben. Inderdaad, met 3 uur autonomie is het een van de slechtst presterende. Een beheer van de beschikbare tijd om rekening te houden wanneer u onderweg bent terwijl u een film bekijkt. Deze situatie kan veel mensen ergeren, gezien het feit dat het belang van een mobiele telefoon vrij moet zijn van deze details.
 

ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R, de juiste keuze voor aangesloten reizen? 

Deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R is zeker een laptop, maar niet echt draagbaar en zeker niet bedoeld voor degenen die reizen. Daar komen we tenminste a priori achter. Moeilijk op te bergen in een koffer, niet erg geschikt voor transport, tests hebben aangetoond dat deze laptop meer in zijn element zal zijn voor zeer uitzonderlijke reizen.
 Reserveer het gebruik thuis, tussen uw woonkamer en uw slaapkamer.
 Met een gewicht van 2.7 kg is hij gemakkelijk te vervoeren. Het is een van de lichtste in deze categorie. Het is moeilijk om een groot scherm en een vedergewicht voor een laptop te krijgen. Het 17.3-inch scherm is nauwelijks genoeg voor het surfen op het internet of het schrijven van e-mails.
 Deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R is helaas niet standaard voorzien van een aanraakscherm. Je moet onthouden dat je altijd een muis bij je hebt. Of je krijgt te maken met het trackpad.
 Dit model wordt geleverd met een glanzende plaat. De weergave op het scherm is goed. Het nadeel is dat je het buitenshuis met veel licht gebruikt.
 Jammer voor de Intel Core i7-9750H-processor die deze computer uitruilt; het is een van de zwakste van het moment en voor alles wat hij te veel energie verbruikt.
 Ook houden de accu’s de lading minder lang vast; waarschijnlijk de slechtste resultaten in dit bereik. Dit cijfer is een schatting en denk er in plaats daarvan aan dat u 70% van deze autonomie krijgt.
 Helaas voor de prestaties van de batterij heeft u slechts 3 uur beschikbaarheid, een van de laagste op dit moment.
 
Omdat het gebruik waarschijnlijk bestaat uit reizen en reizen, was deze laptop dun en relatief licht met 2 harde schijven, de ene SSD, de andere normaal, voor een totale grootte van 1000 GB. Het belangrijkste voordeel van deze diskmix is dat de SSD minder bewegende delen bevat, en sneller is, en dat de standaard disk meer opnamefasen mogelijk maakt. De tijd die de laptop nodig heeft om te starten en te vertrekken uit de slaapstand is ultrasnel. En als u nog meer opslagruimte nodig hebt, moet u een externe schijf toevoegen of een privécloudabonnement afsluiten.
 Zelfs als uw laptop vaker in het hotel verblijft dan in een aktetas als u hem naar het vliegveld brengt, zult u de ecombrance ervan op prijs stellen. Het 17.3-inch scherm is zo compact dat het bijna net zo groot is als een grote tablet.
 De ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R heeft slechts 5 aansluitingen. Hij is een van de minst uitgeruste laptops op dit moment.
 Vanwege al deze elementen wordt deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R niet aanbevolen voor gebruik op reis.
 

De ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R voor audio- of videobewerking 

Niet echt bedoeld voor videobewerking of muzieksnijwerk door Asus ontwerpers. Dit type gebruik vereist kracht en geheugen, wat dit model ontbeert. Natuurlijk kun je het nog steeds gebruiken, maar je zult merken dat het resultaat te dichtbij komt. Hier zijn zowel de processor als het algemene ontwerp van het model verouderd. Daarom moet u deze laptop gebruiken voor eenvoudige taken, anders bereikt u de grenzen en hebt u schermen die heel vaak bevriezen.
 De componenten en toepassingen van deze laptop komen overeen met een basisgebruik. U kunt altijd videobewerking proberen met de Intel Core i7-9750H-processor. Je zult snel ontdekken dat het de processor aan kracht en geheugen ontbreekt.
 Met dubbele technologie, met een standaard harde schijf en een SSD, bent u verzekerd van een goede opslagcapaciteit. Dit model biedt u het beste van alle mogelijkheden met 1000 GB aan opslagruimte. Het is een van de top van het bereik voor deze parameter. U hoeft zich geen zorgen te maken over de opslagruimte voor uw audio- en videocreaties. En indien nodig kunt u via de USB-poort bestanden met hoge snelheid overbrengen naar externe schijven.
 Met 3 uur in de rekenmodus met alleen de batterij heb je weinig speelruimte. Dit is minder dan gemiddeld, dus we raden u aan om de stroomkabel in de buurt te houden, anders kunt u onverwacht uw baan verliezen. Op dit punt had Asus het veel beter kunnen doen.
 Goed doordacht qua aansluitingen, deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R heeft een USB3 aansluiting. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Deze standaard laat transmissiesnelheden tot 5 Gbit per seconde toe, ongeveer tien keer sneller dan USB 2.0.
 U zult het begrepen hebben, deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R stelt een nogal basaal gebruik voor. U kunt het gebruiken voor tekstverwerking of surfen op het web.
 

De ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R – het juiste model om op te spelen? 

Het is nu mogelijk om mobiele telefoons te gebruiken voor online of lokaal spelgebruik. Met deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R zal het zeker mogelijk zijn om eenvoudige spelletjes te spelen, maar zodra de behoefte aan berekeningen meer kracht vraagt, zal de beeldweergave verslechteren. Het is duidelijk dat Asus hier niets heeft gedaan om dat doel te bereiken.
 Met slechts 1920×1080 qua resolutie is dit model onder de norm. In feite zullen de wedstrijdfasen een lagere kwaliteit van de beelden laten zien.
 Deze generaties van processor en grafische kaart zijn tegenwoordig een beetje verouderd, dus dit model is onder de andere. Na onze analyse blijkt dat het gebruik in de spelmodus oververhitting van de processor en degradatie in termen van beelden en kleuren genereert. Als u tenslotte vaak wilt spelen, raden wij u een model met meer vermogen aan.
 Om een gaminglaptop effectief te laten zijn, is het noodzakelijk om uitzonderlijk in termen van kracht te zijn. Dit model is een van de meest krachtige van het moment, het zal in staat zijn om zeer complexe berekeningen te maken en uw games weer te geven op een vloeiende en realistische manier.
 Als het gaat om schijfruimte, staat deze computer op een laag pitje. 
De 1000 GB is vandaag de dag het minimum voor computers, waardoor het een van de laptops met de minste ruimte is.
 Omdat je het soms moet dragen, zul je het gewicht, 2.7 kg, bij de lichtste van het moment waarderen.
 Voor de autonomie, 3 uur, is dit model minder dan de meeste andere laptops.
 Met andere woorden, een gemiddelde weergave die deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R een slechte keuze maakt voor videogames, zowel lokaal als online. maar een goede keuze voor kantoorfuncties.
 

ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R, de juiste keuze voor kantoorautomatisering? 

Dit product kan je ten onrechte doen denken dat dit is wat je nodig hebt. Hier zijn de belangrijkste redenen.
 Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos Asus zoals gebruikelijk. In dit geval is het Windows 10.
 Het is mogelijk dat niet alle basis kantoorapplicaties op dit model beschikbaar zijn. Men zou meer verwachten van Asus in deze productlijn.
 Ervan uitgaande dat u deze laptop mee moet nemen naar het kantoor, op reis, of een andere reis, zult u het gewicht ervan op prijs stellen. Een bijna vedergewicht van 2.7 kg.
 Door de grootte van het toetsenbord zijn alle kantoorgerichte elementen aanwezig. Als u regelmatig aan een spreadsheet werkt, zult u de aanwezigheid van het numerieke toetsenbord op prijs stellen.
 De opslag van dit model, 1000 GB, is een van de kleinste. Als u gewend bent om lokaal een back-up te maken van alles, zult u moeten nadenken over het toevoegen van een externe harde schijf, omdat de harde schijf van de ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R snel kan worden gevuld.
 Simpel gezegd is deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R niet de beste keuze voor kantoorgebruik. Of voor incidenteel gebruik, wetende dat het door zijn technische eigenschappen in minder dan 3 jaar verouderd zal zijn.
 

ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Uiteindelijk zal onze analyse hebben aangetoond dat deze ZEPHYRUS-S-GX735GWR-E019R teleurstellend is, wat het nut ervan ook is. De verouderingstechnologie zal het gebruik ervan vrij snel teleurstellen.
 Met andere woorden, dit model is niet echt gemaakt voor :
 – webbrowsen
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – reisgebruik
 – audio- en videomontages maken
 – videospelletjes spelen
 – kantoortaken