Analyse van Asus-FX570DD-DM036T

Om te beginnen

Ervaren gebruikers hebben niet dezelfde behoeften als beginners. U bent op zoek naar een laptop en u aarzelt tussen verschillende modellen. De algehele kwaliteit van een model hangt af van het gebruik dat je ervan maakt. Van basisgebruik (het web, en e-mail) tot online games met krachtige machines.
 Dit artikel zal u helpen de juiste keuze te maken voor uw behoeften.
 

FX570DD-DM036T compatibel met internetgebruik? 

Zelfs als het model niet is uitgerust met een aanraakscherm, is het toch gemakkelijk te gebruiken. Dit is geen regelrecht verbod, maar het kan zijn dat u deze FX570DD-DM036T minder makkelijk te gebruiken vindt als u onderweg bent.
 Toch is het trackpad intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Asus is ons immers gewend geraakt aan het ontwerpen van kwaliteitsproducten, net als dit model, die u nog lang van dienst zullen zijn.
 

De FX570DD-DM036T voor het bekijken van films en het luisteren naar muziek? 

Meerderheid op de laptop scherm markt, dit model is uitgerust met de glanzende afwerking. Asus’s FX570DD-DM036T is voornamelijk ontworpen voor filmliefhebbers. Door optimaal gebruik te maken van de achtergrondverlichting profiteert deze tegel van de glanzende coating die meer contrast biedt. Aan de andere kant kunt u zich na 2 of 3 uur kijken visueel vermoeid voelen.
 Wat betreft het geluid zijn de kaartapparatuur en de luidsprekers in deze FX570DD-DM036T geïntegreerd. Om de geluidskwaliteit te testen werd het volume verhoogd met een filmtrailer en vervolgens met enkele nummers uit verschillende genres. Ondanks de goede kwaliteit krijg je niet hetzelfde geluidsniveau als een fatsoenlijke set externe luidsprekers. Met andere woorden, als u veeleisend bent op het gebied van het geluid, zult u externe luidsprekers moeten toevoegen.
 U kunt doen wat u wilt met de applicaties, want Asus heeft ze niet standaard geïnstalleerd. Het besturingssysteem en dat is het. Dit is een Windows 10 die het mogelijk maakt om de gratis (gratis) of betaalde software toe te voegen die u wilt. Duidelijk, om films te kijken, niets meer.
 Wat de grafische kaart betreft, heb je een Nvidia GTX1050, die met 16 GB Ram, je in staat stelt om multimedia te doen (film bekijken, en wat eenvoudige foto’s retoucheren). Niet goed genoeg voor professionals in 3D-beeldvorming, maar goed genoeg voor de meesten van ons.
 

De FX570DD-DM036T – het juiste model om tijdens de reis verbonden te blijven? 

Over het algemeen hebben dunne en lichte laptops zoals deze FX570DD-DM036T geen aanraakscherm. Als je het alleen met de muis doet, vergeet het dan niet in de tas. Of je krijgt te maken met het trackpad.
 Uitgerust met een glanzende plaat biedt het een zeer goed visueel comfort. Het scherm geeft een goede beelddefinitie en mooie kleuren weer. Aan de andere kant zal deze laatste eigenschap minder interessant zijn in het gebruik buitenshuis, vanwege de zonreflecties die zullen optreden.
 De Bluetooth-technologie is geweldig als u onderweg bent en u zult genieten van een eenvoudige verbinding met een telefoon of luidsprekers.
 

De FX570DD-DM036T voor audio- of videobewerking 

Voor het aansluitgedeelte heeft de FX570DD-DM036T het USB3-formaat. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Met een snelheid die ongeveer 10 keer sneller is dan de vorige standaard (USB 2.0), kunt u al uw video- en audiobestanden gemakkelijk overbrengen.
 

FX570DD-DM036T, de juiste keuze voor kantoorautomatisering? 

Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos Asus zoals gebruikelijk. Dit is Windows 10, de nieuwste generatie.
 Bij voornamelijk kantoorgebruik zal deze laptop wat werk aan uw zijde vergen. U zult de applicaties die u nodig heeft moeten downloaden, wat voor sommige software een lichte stijging van de totale kosten met zich meebrengt.
 De sleutelafstand zal belangrijk zijn voor het gebruik op kantoor. Vandaar het goede idee om een standaard numeriek toetsenbord te hebben als aanvulling.
 

Kortom, de FX570DD-DM036T, de juiste keuze?