Analyse van Acer- Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris

In enkele woorden

Het kiezen van een nieuwe laptop betekent dat u moet kiezen tussen verschillende modellen. Prijs en type technologie alleen rechtvaardigen niet de keuze van een model. Om u te helpen, hebben we dit model getest aan de hand van verschillende parameters.
 Dit artikel is daarom uitgesplitst in gebruik; Wat is het doel van dit model?
 

Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris voor het surfen op het internet ? 

Wat u van een mobiele telefoon verwacht, is dat deze u in staat stelt om te surfen op het web, en eventueel om e-mails te schrijven, berekeningen te maken in een spreadsheet of tekstverwerker. Deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris is een laptop van mindere kwaliteit voor wie niet erg oplettend is. De materialen die Acer gebruikt zijn van gemiddelde kwaliteit en de componenten hebben kenmerken die tot op heden beginnen. Tot slot is het een product dat we in minder dan 4 jaar tijd zullen moeten veranderen.
 Met een grootte van 11 inch, zult u in staat zijn om het gemakkelijk te dragen. 
De computer is uitgerust met een relatief oude processor, de N5030. In feite begint deze processor tot op heden te lopen in vergelijking met wat er nu op de markt is. Voor een paar euro meer is het mogelijk om over te stappen op krachtigere processoren. Dus zeker, met deze laptop heb je genoeg middelen voor internet surfen en tekstverwerking, maar het kan zijn dat je het in minder dan 5 jaar moet veranderen. Met slechts 4 RAM is deze laptop duidelijk niet de best uitgeruste. Het zal een heel goed idee zijn om een paar extra euro’s te besteden aan het upgraden van uw computer met een extra 2GB of 4GB. Wat het geheugen betreft, bent u verzekerd van een machine die vloeiender is.
 
De meeste andere concurrerende computers hebben meer opslagruimte. Als u uw vakantiefoto’s ter plaatse wilt hebben, bereikt u binnenkort de grens van 128 GB. Dit zou geen groot probleem moeten zijn, maar als het nodig is, kunt u overwegen om een USB-stick bij u te hebben.
 Tot slot een belangrijk punt voor een laptop: autonomie; hier heb je 6 uur vrijheid voordat je de stekker weer in het stopcontact moet steken. Dit is in overeenstemming met wat er met de huidige accutechnologie wordt gedaan. Het is vervelend, want het belang van een mobiele telefoon is nog steeds om hem overal te kunnen gebruiken, zonder dat hij wordt aangesloten.
 

De Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris – het juiste model voor streaming en video’s? 

Met deze laptop biedt Acer een product gericht op algemeen gebruik. Deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris is een veelzijdige laptop die geschikt is voor de meeste toepassingen, of het nu gaat om het spelen van resource-efficiënte spelletjes, het licht retoucheren van foto’s, of voor kantoor- en webbrowsen. Met andere woorden, een computer gewijd aan “klassieke” toepassingen voor de meeste gebruikers, maar niet specifiek gericht op audio en video.
 Dit kleine model is uitgerust met een 11″ scherm, in de 1920×1080 modus, en met een goede kwaliteit colorimetrie. Toch blijven de kleuren mooi, met gedetailleerde contrasten op de beelden. Het grote nadeel van de kleine omvang is dat in de multimediamodus het kijken naar een film vermoeiend kan zijn voor de ogen. Het grote voordeel van dit formaat is echter het gewicht: hier heb je een laptop die slechts 1.2 kg weegt.
 Briljante schermen zijn het meest geschikt voor het binnenmilieu. Deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris is ideaal voor films, foto’s en games in een donkere of clair-obscur omgeving, en waarop je de middelen hebt om de lichtintensiteit te controleren. Merk ook op dat dit scherm mogelijk meer stress veroorzaakt voor de ogen, na 2 tot 3 uur achter elkaar te zijn gebruikt.
 Wat betreft het geluid zijn de kaartapparatuur en de luidsprekers in deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris geïntegreerd. Door op het volume te drukken met muziek, hebben we de weergave getest. Zelfs als het resultaat goed is, weet dan dat op dit punt zelfs de beste laptops nooit een hifisysteem zullen verslaan. Indien nodig kunt u later nog aanvullen met externe elementen als u de resultaten te onvoldoende vindt.
 Zelfs als het gebruik waarvoor u deze laptop bedoelt niet de laatste generatie processor nodig heeft, weet dan dat deze N5030 nu verouderd is. Hierdoor kan het in de belangrijke rekenfase iets helderder zijn en zal het meer energie verbruiken. Het is nog steeds acceptabel in audio/videomodus, u hoeft maar één applicatie per keer te starten.
 U kunt doen wat u wilt met de applicaties, want Acer heeft ze niet standaard geïnstalleerd. Er is alleen het besturingssysteem. Het is een Windows 10S waarop je de software kunt installeren die je nodig hebt. Kan alleen VLC zijn om het audio- en videogedeelte te beheren.
 Uitgerust met een Intel UHD Graphics 605 grafische kaart, en met 4GB RAM, kun je je films bekijken en zelfs foto’s bewerken als dat nodig is. Dit zal natuurlijk een beetje licht zijn als u 3D-beeldvorming wilt doen, maar het zal aan uw behoeften voldoen.
 Connectiviteit is waarschijnlijk niet een van Acer’s prioriteiten. Inderdaad, deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris heeft slechts 5 poorten. U zult eerst moeten kiezen welke items u wilt aansluiten, omdat er geen ruimte is voor al uw randapparatuur.
 Tot slot, wat betreft de levensduur van de batterij, heeft u nog tijd voordat u moet nadenken over het opnieuw aansluiten van de voedingskabel. Acer belooft 6 uur batterijduur; dat is ongeveer gemiddeld. 

De Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris voor gebruik in de rijmodus 

Een tussenmodel dat deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris, die het mogelijk is om af en toe mee te nemen. We hebben het in verschillende configuraties getest: Voor reizen, opgeslagen in een geldige, in home-to-work modus, als onderdeel van een familieweekend, of gewoon om van de woonkamer naar de keuken te gaan. En dit is wat er staat: Aangezien de som van de kenmerken (gewicht, grootte, componenten) beter is dan de concurrentie, heeft u alle belang bij de keuze van dit model.
 Dankzij het lichte gewicht kunt u hem overal mee naartoe nemen waar u maar wilt. Het is een van de lichtste in zijn klasse. Als je met de computer op schoot zit, zit hij perfect vastgeklemd om te voorkomen dat hij omvalt. Het 11-inch scherm is nauwelijks genoeg voor het surfen op het internet of het schrijven van e-mails.
 De ontwerpers van deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris vonden het niet nuttig om het toetsenbord met achtergrondverlichting te integreren. Niet echt nodig.
 Dit model wordt geleverd met een glanzende plaat. Het scherm geeft een goede beelddefinitie en mooie kleuren weer. Het nadeel is dat je het buitenshuis met veel licht gebruikt.
 Op dit model zijn geen anti-reflecterende tegels voorzien. Het zou een beter gebruik van dit model in de buitenlucht mogelijk hebben gemaakt.
 De N5030-processor is inferieur aan andere concurrerende producten. Houd er rekening mee dat Acer, net als alle andere fabrikanten, optimistisch is over het assortiment van deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris. U zult 2/3 van deze schatting moeten verwachten voor standaard gebruik; als u op de processor drukt, zal het cijfer iets meer dalen.
 Voor het batterijgedeelte is de autonomie correct met 6 uur voor de storing.
 Om het opstarten en de berekeningen te versnellen, is deze laptop uitgerust met een 128 GB SSD harde schijf. Deze schijftechnologie (solid-state drive), die zich al meer dan 20 jaar heeft bewezen, maakt het mogelijk om gegevens op te slaan, volgens hetzelfde principe als de usb-sleutel. Zonder bewegende mechanische onderdelen is er minder kans op brosheid en warmteontwikkeling. Voor degenen die niet genoeg ruimte op de schijf hebben, zult u de optie van een abonnement op de cloud moeten doorlopen; de prijs daalt regelmatig.
 Reizen en reizen zal slechts een formaliteit zijn als je besluit om haar mee te nemen. Het 11-inch scherm is zo compact dat het bijna net zo groot is als een grote tablet.
 De fabrikant biedt weinig aansluitmogelijkheden, met slechts 5 connectoren. Hij is een van de minst uitgeruste laptops op dit moment.
 De Bluetooth-technologie is geweldig als u onderweg bent en u zult genieten van een eenvoudige verbinding met een telefoon of luidsprekers.
 ondanks alles is deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris interessant voor degenen die reizen.
 

Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris voor audio- of videobewerking? 

Voor niet-professioneel gebruik in audio- of videobewerking zal deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris de truc uithalen. Dankzij zijn processor en zijn RAM, accepteert hij multitasking zonder te aarzelen. Natuurlijk zijn er modellen met veel betere prestaties, maar dit is al een goed model.
 De software suite die standaard op dit model is geïnstalleerd biedt het absolute minimum om te beginnen met werken. U kunt altijd videobewerking proberen met de N5030-processor. Er is echter geen sprake van het overschakelen op professionele toepassingen; de prestaties van de processor en de schijfgrootte van 128 GB zullen uw zenuwen kalmeren door hun gebrek aan kracht en ruimte.
 De ontwerpers van Acer hebben voor deze laptop gekozen voor één enkele schijf, een SSD. Het voordeel is de snelheid van opstarten en uitvoeren, maar het nadeel is de kortere levensduur van de schijf. Hier heb je 128 GB ruimte om alles op te slaan. Het is een product dat genoeg ruimte biedt om al uw audio- en videocreaties op te slaan.
 Wat betreft de autonomie is het niet buitengewoon. De beschikbare levensduur van de batterij is 6 uur in standaard gebruiksconditie, wat betekent dat de lader dicht bij de hand is, omdat de audio-visuele assemblage veel stroom verbruikt. Dat is zo’n beetje wat de andere laptops doen.
 Goed doordacht qua aansluitingen, deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris heeft een USB3 aansluiting. Een interessant formaat voor transfers wanneer u uw grote audio-videobestanden wilt verplaatsen. Met een snelheid die ongeveer 10 keer sneller is dan de vorige standaard (USB 2.0), kunt u al uw video- en audiobestanden gemakkelijk overbrengen.
 Het zal ook zeer goed doen voor tekstverwerking of surfen op het web wanneer je het nodig hebt. Kortom, een interessante keuze in deze prijsklasse.
 

De Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris – het juiste model om op te spelen? 

Het is nu mogelijk om mobiele telefoons te gebruiken voor online of lokaal spelgebruik. Met deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris zal het zeker mogelijk zijn om eenvoudige spelletjes te spelen, maar zodra de behoefte aan berekeningen meer kracht vraagt, zal de beeldweergave verslechteren. De technische keuzes van Acer werden eerder gemaakt om tegemoet te komen aan klassieke behoeften zoals internetnavigatie of tekstverwerking.
 Simpel gezegd, hoe hoger de schermresolutie, hoe nauwkeuriger de details in een spel. Op deze computer is het een resolutie van 1920×1080, wat de beste is die momenteel beschikbaar is.
 Elk jaar neemt de kracht van de componenten toe, dus dit model ligt nu ver achter op de andere. Ideaal voor oudere designgames, het heeft moeite om de beelden en kleuren van de nieuwste online games te herstellen. Met andere woorden, het is een goed ontwerpmodel, maar door de lagere kracht van de grafische kaart is het minder efficiënt voor gaming.
 Niet echt bedoeld voor gokken, wat leidt tot een displaysysteem dat een beetje achterblijft. Een uitzondering hierop is als je op spellen speelt die meer dan 5 jaar oud zijn.
 Daarnaast is de hoeveelheid opslagruimte duidelijk onvoldoende. 
De 128 GB is vandaag de dag het minimum voor computers, waardoor het een van de laptops met de minste ruimte is.
 De Wi-Fi-technologie van dit model heeft wifi met een 5GHz-band, wat het online gamen gemakkelijker maakt. Meer snelheid voor degenen die in volledige Wi-Fi gebieden wonen.
 In termen van praktisch transport is dit model met 1.2 kg een van de lichtste op de markt.
 Merk tegelijkertijd op dat met een autonomie van 6, je genoeg tijd hebt voor je videogames die weinig middelen nodig hebben.
 Met andere woorden, een gemiddelde weergave die deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris een slechte keuze maakt voor videogames, zowel lokaal als online. Aan de andere kant is het zeer geschikt voor tekstverwerking en multimedia.
 

Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris voor kantoorautomatisering? 

In het geval dat uw enige en belangrijkste dagelijkse gebruik als een kantoorhulpmiddel is, kan Acer een computer op de markt hebben gebracht die een beetje out of the box is. In detail, dit is wat er aan de hand is.
 Zoals gebruikelijk voor dit OS, koos Acer zoals gebruikelijk. Het is uitgerust met Windows 10S.
 Deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris is niet uitgerust met alle toepassingen die u nodig heeft. Men zou meer verwachten van Acer in deze productlijn.
 Een van de grote voordelen van een laptop is natuurlijk de mogelijkheid om je onderweg te volgen. Een bijna vedergewicht van 1.2 kg.
 Geen numeriek toetsenbord is standaard op dit model. Tenzij u alleen tekstverwerking doet die het gebruik ervan niet vereist.
 De Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris heeft geen matte plaat. Het matte display is ideaal voor gebruik buitenshuis of in de buurt van fel licht. Het testen van de lamp naast het scherm kan de kwaliteit van het werk in het kantoorgebruik beïnvloeden. De lichtintensiteit is sterk: niet zo goed voor het oogcomfort en het werk, maar wel krachtig in het donker voor het bekijken van video’s.
 Als u ’s avonds op uw computer werkt, kunt u er spijt van krijgen dat de optie voor achtergrondverlichting niet is voorzien op deze laptop.
 Met slechts 128 GB is dit model een van de kleinere modellen. Niet echt een probleem voor kantoorgebruik, maar misschien wel bestraffend voor sommigen.
 Kortom, de Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris is een gemiddelde keuze. Het zou meer geschikt zijn voor andere, eenvoudigere toepassingen, zoals surfen op het web.
 

Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris, de juiste keuze voor het juiste gebruik 

Deze Spin 1 SP111-34-P4J9 Gris zal een eenmalige keuze zijn, en voor licht gebruik. De verouderingstechnologie zal het gebruik ervan vrij snel teleurstellen.
 En voor de goede orde, we raden deze laptop niet aan voor :
 – webbrowsen
 – muziek luisteren en video’s bekijken
 – videospelletjes spelen
 – kantoortaken
 Deze laptop is gemiddeld voor de volgende toepassingen:
 – reisgebruik
 – audio- en videomontages maken